Katja Schuurman zwanger van Douwe Bob

Katja-Schuurman

Dat kan niet missen. Zij omdat ze de hele dag wil wippen en Douwe Bob omdat ie overal kinderen maakt. Die 2 hebben liggen ketsen na hun tv-optreden in ‘Boerderij Van Dorst’. Dat ketsen is de grootste hobby van Katja.

Sroty-baas Guido den Aantrekker daarover: “Ik ben ooit eens een keer doorgezakt met een van haar exen en die heeft toch wel opgebiecht dat zij licht, nou, laat dat licht maar weg, nymfomane neigingen heeft en dat die echt gewoon wel zes keer per dag moet.”

33 reacties op “Katja Schuurman zwanger van Douwe Bob

 1. McUrus zegt:

  Altijd al een zwak gehad voor Katja. Kan Aangeschoten Tegen Je Aanrijden. Zoals wijlen Frank Zappa al zong.. You can ride my face to Chicago. Ride it all night long.

  42
  19
 2. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Gewoon nog steeds een lekker wijf met een dito geile stem! Elke kerel die niet van de chocoprins brigade is zou haar aandrukken! Met haar weet je in ieder geval zeker dat je na 10 jaar huwelijk nog neukt en niet zo`n volgevreten hok naast je hebt zitten die niks meer kan of wil!

  108
  61
 3. Clubber Lang zegt:

  Jullie ook al bezig met het smeden van een plan om in haar buurt te zijn tijdens een ‘toevallige’ stroomuitval terwijl je net een zak kaarsjes, een fles wijn en een paar handboeien had gekocht?
  Nee, ik ook niet.

  18
  6
 4. kontsekslover zegt:

  De ultieme milf. ik ben blij dat ze seksverslaafd is want dat betekent dat wij allemaal een kans maken. misschien een keer een roddelpraat bukkake organiseren? Ik heb dibs op haar strakke kontgat.

  17
  31
 5. opdenboerderie zegt:

  Komen er bij “Boerderij Van Dorst” alleen maar BN-ers met een (voormalig?) verslavingsprobleem eventueel icm een or meerdere psychische afwijkingen?

  26
  5
   • Sjonnie zegt:

    Oei ok ze ziet er goed uit.maar kunnen jullie alleen maar met jullie wormvormige aanhangsel denken.. denk dat jullie zelf geen volle zalen trekken.

    17
    8
  • Merel zegt:

   Wat triest om Katja zo respectloos neer te zetten. Door zulke leugens is het voor haar gevaarlijk om buiten te lopen. Gelukkig heeft zij een hele goede smaak en wil ze niet met alle mannen die ook uitgezakt naast hun geen zin hebbende vrouw zitten, en dan nog afvragen waar het mis gaat als er zo’n heerlijke god naast je zit .hahaha

   41
   11
 6. Janus anus Rozet te Bergen zegt:

  Vroeger was ik een Robert Redford lookalike.
  Nou ja in mijn fantasie.
  Ik was het lelijke kereltje in de klas.
  Bovendien vals!
  nu ben ik eindelijk mijzelf
  Een vette bolle kalende hater met gatenkapsel en alcoholist

  10
  18
 7. Bianca zegt:

  Wat verschrikkelijk dat er zo onrespecktvol over Katja wordt gesproken, en überhaupt over een vrouw.
  Ze is moeder van 2 dochters wagelijk.
  Ga zo door met jullie frustratie losers!
  Vind je het gek dat een vrouw geen zin meer heeft in sexy als er zo gesproken wordt.

  41
  6
  • Rico zegt:

   Je hebt 100% gelijk. Deze idioten, die zo over haar praten, zijn gewoon zwaar gestoord en respectloos tegenover Katja en alle andere vrouwen op deze planeet. Geen enkele vrouw verdient het om zo behandelt te worden zoals men dat hier doet. Wil deze hersenloze idioten wel eens horen als men over hun moeder, zus of vrouw zo zouden praten of oordelen! Echt een stelletje wanhopige hersenloze respectloze viezerikken zijn het!! Bah bah, schaam je!!!

   39
   3
 8. Joshua zegt:

  Heren toetsenbord riddertjes die midden op de dag niks anders te doen hebben dan grote woorden over neuken met Katja, maar gaan stamelen als je ook naar in haar buurt komt.

  GET A JOB.

  24
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.