Kent u Frank van Etten?


Niet? Dat is vreemd, want Frank is een groot artiest en heeft bijna 45k volgers op de Gram. Hij heeft zelfs een blauw vinkje gekregen en dat zegt wel wat. Onze Jan krijgt die bijvoorbeeld niet wegens totaal irrelevant zijn. Maar Van Etten wel, dus dat is een topper. Hieronder zijn grootste hit.

Enfin, Frank is heel erg boos. Hij is de nieuwe Famke Louise geworden en #doetnietmeermee. Alleen hij doet niet alleen niet meer mee, hij wil ook knokken. Want hij zegt zelf: “Donderstraal op man! Ik doe nergens aan mee dan maar vechten.” Dus wil je een leuke avond in je kroeg? Boek Frank van Etten. Want als dan boa’s komen controleren of de QR-code wel gecheckt wordt beukt de zanger deze playmobil-politie eigenhandig de tent uit. Gezellig!

16 reacties op “Kent u Frank van Etten?

  • Tjerk zegt:

   De beste man heeft nog geen dag in een wagen gewoond maar zanger denk dat we hem beter oplichter kunnen noemen teller staat hier met 5 man op €95,000

   0
   0
 1. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Gek genoeg zijn de Frank van Etten types een zegen voor het Ruttes coronabeleid. Dit is daarom ook een vaak toegepaste tactiek: ga in gesprek met types die totaal krankjorum zijn, dan lijkt jouw idee ineens een redelijke oplossing. Door coronaontkenners, 5g-wappies en ik-weet-niet-wat-er-in-zit lijkt het idee om een QR-verplichting in te stellen voor 17-jarige vega-meisjes om het aantal te dikke ongevaccineerde 50+ mannen op de IC aan te pakken ineens een goed plan. Helaas valt daar wel wat op af te dingen. Maar nu komt Hugo altijd weg met het argument: je weet ook niet wat in een frikandel zit.

  8
  1
 2. Martien Reuvers zegt:

  Is deze pappie zakkie, Frank van Etten familie van Martien R., Martien Reuvers alias ‘de Godfather van Oss’. Kortom overdag autohandelaar uuuh zanger maar s’nachts diëtist van het Colombiaanse dieet?

  6
  2
 3. 020 taxidriver zegt:

  Nou ik ken hem niet maar beetje kermis/zigeunermuziek.
  Vinden ik het mooie muziek ? nee,is het sfeervol? jazeker.
  Maar goed beetje naïeve zanger want hij geloofde nog wel in de Rutte mafia.
  Het is heel simpel ,de feestmaand December komt er weer aan en die moet weer sober worden. Geen sinterklaas intochten,geen druk Kerstmis verkeer en uiteraard ook geen oud en nieuw viering want let op ook dit jaar GEEN vuurwerk verkoop en in Januari dalen de cijfers weer. Nou ja dalen niet alles daalt want de inflatie die blijft stijgen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.