Kiev opgelucht, Patty leeft mee


Heel even zagen de inwoners van Kiev het niet meer zitten. Raketten, Russen, bommen en granaten. Maar toen zette Patty Brard een foto op haar Insta van een huilend oog met de Oekraïense vlag als pupil en voelt men zich weer gesterkt.

Wat is dat toch met die BN’ertjes die het verstand hebben van een goudvis, maar zich wel willen mengen in geopolitiek kwesties? Ga lekker je troep van Kruidvat aanprijzen, achterlijke.

20 reacties op “Kiev opgelucht, Patty leeft mee

  • Lil Patty zegt:

   Dennis valt op jonge meisjes omdat alleen in die leeftijdscategorie ze vaak nog korter dan hem zijn. De meisjes zijn dan nog niet uitgegroeid in lengte als ze 14 zijn. Dennis is nog kleiner dan Lil Kleine. Hij heeft een kleine mannensyndroom, vandaar dat ie zich bezighoud met het leven van anderen.

   6
   21
  • Simpel volk zegt:

   Zij spreekt zich tenminste nog enigszins uit; Roddelpraat heeft uiteraard geen standpunt, waarschijnlijk kunnen drankhoofd en die simpele Oekraïne nog niet op een kaart aanwijzen.

   3
   12
  • И. Иødrøg (2) zegt:

   Ik ben geen besneden marekaanse kneusje.
   Maar onder de naam ‘Steven’ en ‘DaveR’ en tig andere nicknames ben ik de domste werkloze niksnut en nikskunner. Dat ik steeds zit te rukken komt omdat het hier naar poep ruikt en daar wordt ik geil van. Ik ben niet incontinent maar ik heb die luier om want de begeleiders zijn naar huis.
   Maandag mag die luier af en dan kan ik even douchen. Ik heet geen PoepBoy. Noem mij PiemelBoy of Иødrøg en vandaag ben ik wel weer Steven en Dave R. Maar ik scheit jullie allemaal in je bek.
   En kappen met die dislikes

   1
   12
 1. Mislukte Jan zegt:

  Jan is bijna 65, totaal niks bereikt in zijn leven. Overal weggestuurd vanwege zijn kur houding en ongelofelijke kut stem. Triest dat dit (bezighouden met wat mensen als Patty posten) dan nog de laatste hoop is voor Jan om nog wat centjes te verdienen.

  9
  13
  • Mislukte Dennis zegt:

   Wat een misselijk artikel heeft Dennis geschreven. Eerst zei die dat die wou dat de ex van Boef in een Marokkaanse put was gevallen, en nu gaat die de inwoners van Kiev die in doodsangst zitten, belachelijk lopen maken.

   5
   6
 2. Vredesduifje zegt:

  Misschien kan ze ome Poetin blij maken door met haar drollen een nieuw Rusland te etsen in de glazen salontafel. Poetje er onder. Ieder blij en zo redt de pattie pattie se let veel. Met een poepjurk staks op de rode loper voor de nobelprijs voor de vrede. Pat heeft de dictators van deze wereld een poepje laten ruiken.

  2
  3
 3. Tot Uw Dienst zegt:

  Kan het narcistische bolle volgevroten alcoholistische haatvarken Roos eens gauw deadt deadt deadt gaan. De wereld zou er een stuk leuker van worden. Ps. Haatvarken met je kudtstem, als je mee leest
  STERPHHHHHH STERPHHHHHHH Kutmongool Roos

  0
  8
 4. Schoenmaker blijf bij je leest zegt:

  Wat Petula Brard er van denk. Lekker belangrijk. Ik heb ook moeten huilen toen ze plat op de bek van de duikplank ging, van het lachen.

  1
  0
 5. OokHappyValentines zegt:

  Brard is echt dementerend vooral als “desk” kundige wentelteefjes aan de bar bij die pisnichten Shownieuws.
  Was er de uitreiking voor reclamefilmpje prijs 2021; wint de AH met dekmarmotten; en wat zegt de ouwe: ” vind het zo jammer dat mijn favoriet die reclame van Albert Heijn niet wint……
  Heeft de tafelvoorzitter het over het ESF de inzending FINLAND zegt de verschraalde pinda; die inzendingen uit Noorwegen zijn kansloos….

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.