Kind Famke Louise krijgt Franse naam

famke-vibrating

Wat erg grappig is, want zowel vader als moeder weten het land niet aan te wijzen op een wereldbol. Het enige woord Frans dat ze spreken is ‘douche’, waarvan ze denken dat het een Nederlands woord is. En toch hebben ze in de Videoland-realityserie ‘Famke & Denzel’ verteld dat hun zoon een Franse naam krijgt.

“Een heel leuk naam ook. We weten trouwens niet of het echt Frans is”, aldus Famke. “Het is wel een Frans woord”, zegt Denzel. Even later onthullen ze nog iets meer: de naam van hun kindje begint met de letter ‘N’. Hoe grappig is dit. Je zegt dat je kind een Franse naam krijgt om vervolgens te zeggen dat je niet weet of het echt Frans is. Deze mensen gaan ons nog jaren plezier geven. En oh ja, het is een leuke naam, niet leuk naam. Nederlands is al lastig zat.

21 reacties op “Kind Famke Louise krijgt Franse naam

 1. rollins zegt:

  Het arme kind. En dan bedoel ik voor de verandering niet Famke. Het is ronduit sneu en gevaarlijk deze twee mediageile figuren als ouders te hebben. Niet behept genoeg om ergens inhoud aan te geven (ik heb respect voor het virus. Come on, echt!!?) en dus vijftien minuten roem verzamelen middels vorm. Meer kuinnen ze letterlijk niet. Een lege huls met kinderbijslag. Meer is het niet en meer gaat het niet worden. De grote holle leegte. Naar verluidt komt Ken, of hoe haar vriend ook heet niet verder dan wat ziektes en andersoortige verbale uitingen wanneer je hem van repliek bedient. Iedereen schreeuwt moord en brand over de jeugdzorgkindren van Samantha ‘Barbie’ de Jong, maar in feite is dit vele malen erger. Die kinderen weten dat mama niet helemaal in orde is. Hier ligt het net onder de oppervlakte. Pas in de pubertijd gaat zo’n kind zich op tiktok afvragen of mama Famke well helemaal 100% is. Het antwoord moge duidelijk zijn. Het kind is niet meer dan een accessoire en zal waarschijnlijk Dior of zoiets zal gaan heten.

  “Dior! Eten! Friet en frikadellen!”

  17
  0
 2. ShirmaMousse zegt:

  Meid is 23, heeft het IQ van een pelpinda en kan nog niet eens voor zichzelf zorgen, maar kiest er wel voor om zonder voorbehoedsmiddelen met die andere eencellige te wippen, kolere.

  Misschien kan ze Samantha de Jong aka Barbie vast bellen voor advies..

  22
  0
 3. Jan zegt:

  Ook ik wil niet achterblijven, uiteraard.
  Bedankt allemaal voor jullie donatie aan mijn dikke Range Rover! Nooit gedacht dat ik zoiets nog kunnen rijden.
  Maar met jullie donaties iedere maand is het toch gelukt!
  Wel blijven doneren anders moet ik hem terug brengen.
  Danke Schönn!

  8
  27
 4. Jebroer en je xus zegt:

  Jan & Dennis,
  Kunnen jullie aub aandacht besteden aan de dochter van motivatie geuze. Ze verwaarloost het kind zeer erg. Haar haar zit altijd in de klit is nog niet zindelijk op 4 jarige leeftijd. Krijgt niet goed te eten. Enz, dank jullie wel Machtig programma maken jullie!

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *