Kinderen opgelet! Kaj van der Ree is weer op jacht


De voormalige Youtuber/DJ/BNN-VARA-LIEVELING Kaj van der Ree is opzoek naar vers vlees op datingapp Bumble. Nu is daar niks mee, want iedereen heeft liefde nodig en wat vleselijke lusten botvieren is ook gezond, alleen Kaj staat er bekend om dat hij van jong vlees houdt. Liever gezegd, hij werd overal ontslagen omdat hij zijn snikkel naar meisjes van 13 en 14 stuurde met het verzoek naaktfoto’s terug te sturen. En dus is hij voor het leven klaar.

Vinden wij dat erg? Nee, want als je als volwassen man naaktfoto’s van kinderen vraagt ben je een gore smeerlap. Je hebt je kans verspeeld, zeker als BN’erachtig ding. Dat geldt trouwens niet als je als Bilal Wahib heet, dan gaat de media en het Openbaar Ministerie alle mogelijkheden na om te kijken hoe snel je weer aan de slag kan. Maar Kaj heet Kaj en geen Bilal.

45 reacties op “Kinderen opgelet! Kaj van der Ree is weer op jacht

 1. Knakker zegt:

  Joh laat deze knakker met rust. Die rare Bila loopt ook weer op vrije voeten. Mr heeft met gemak z’n lesje wel geleerd toch. Ik hoop dat hij liefde vind. SUCCES KAJ

  26
  67
 2. Voorheen G. Neukgenot zegt:

  Ik wou zeggen, yes 😍 Eerste! Maar nu zie ik dat ik een ban te pakken heb en niet meer kan reageren 🥺 Hebben jullie nu je zin? En kijk me aan als ik tegen jullie praat! Die Gordon hierboven is nep, want ik begin nooit met ‘kappen met die dislikes!’.

  129
  13
 3. Robbie zegt:

  Maar goed dat dit soort type’s scherp en strak in de gaten worden gehouden. En uiteraard geldt dat ook viespeukkie Wahib. Heel raar maar ik vertrouw dit soort mensen gewoon niet (p3do’s). Iedereen kan een foutje maken, alleen vervallen dit soort mensen altijd terug naar oud gedrag.

  16
  0
 4. Maarten zegt:

  Kaj is blank/wit en heeft vieze dingen gedaan. Dan ben je uitgespeeld. Als je gekleurd bent en vieze dingen hebt gedaan krijg je een podium in talkshows en kan je weer nieuwe platen uitbrengen bij een duister Hiphop label. Zo werkt het in Nederland lijkt het.

  16
  0
 5. Menno zegt:

  Slijterij Bergen opgelet! Met Black-Friday in aantocht zijn veel leden van de familie Roos in de winkel te verwachten. Het invoeren van een 2G deurbeleid is het enige dat deze invasie in uw winkel kan voorkomen.

  9
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.