Koen K. helpt Jaimie V. tegen Kinderbescherming

Jaimie-Lil-kleine

Want het zou natuurlijk zo moeten zijn dat als je vader een agressieve gek is en je moeder een cokejunkie er ingegrepen gaat worden door een instantie als de Kinderbescherming. Om dat te voorkomen doet Koen Kardashian leuk met Lio, het kind van Lil’ Kleine en Jaimie Vaes.

Het is een “kijk hem nou gewoon heel vrolijk zijn en niets door hebben en een goede moeder bezitten” filmpje. Zo doorzichtig als de pest.

Ps: Ik weet niet of het handig is om een andere cokejunk als oppas te nemen.

16 reacties op “Koen K. helpt Jaimie V. tegen Kinderbescherming

 1. Steven alias Dave R, Anja, Charlotte H, Samba de clown, Depressieve postbode zegt:

  Ik wil aan iedereen mijn excuses aanbieden omdat ik hier vaak zo vervelend ben, onder heel veel verschillende gekozen nicknames. Dat komt omdat ik zelf zo’n waardeloos leven heb. Ik projecteerde mijn eigen ellende en frustraties op anderen waaronder degene waar het item over gaat en andere mensen die hier reageren. Ik ben eenzaam, heb geen vrienden, geen vriendin/vrouw(nooit gehad in mijn leven), en woon begeleid.

  8
  34
  • Anti-trollling zegt:

   ….zegt PiemelBoy.

   Nooit te beroerd om iemand z’n nick te jatten.
   En altijd moord en brand schreeuwen als iemand zijn nick jat.

   En verder bekend als.
   Nødrøg
   Piet
   Mappy
   Kaasboer uit G.
   Dinges Lanooy.
   Grindtegel.
   Alle aliassen uit het vorige nieuwsitem.
   90% van de reacties op het item van Miskovitsch.

   Let’s make Roddelpraat fun again
   Mail een verzoek naar de redactie von een moderator.
   https://roddelpraat.nl/contact/

   6
   24
 2. Gordon Rimgenot zegt:

  Door mijn psoriasis ben ik nu allergisch voor wcpapier, en ben ik op zoek naar een goede rimmer. Wie wil er mijn hol schoon komen likken na de dagelijkse grote boodschap? Vergoeding 100 euro per keer en 1500 euro per maand als ik je aanneem in vaste dienst. Alles zwart, sorry bruin.

  5
  20
 3. Stop nu met poepstampen en ga influencen zegt:

  De kinderbescherming wordt alleen maar geholpen door die junk om de uit huis plaatsing van het pauperkaboutertje te versnellen.

  5
  0
 4. Juice over juice zegt:

  Kan ze even een borstel door het haar van haar kindje halen?
  Ze heeft wel wat anders aan haar “hoofd” schijnbaar.
  . #oppas oom koen:. had je ook niet even n kam kunnen pakken Koen ipv lui n film opzetten en spelen met t kind alsof t n hondje is?uitgezakt op de bank? (Je zal wel moe zijn v gister doorhalen)Arme knullie.echt een heel leuk knap ventje hoor jammer dat z’n ouders de weg kwijt zijn…en zichzelf niet willen terugvinden maar gewoon op zelfde voet verder gaan! Incl disfunctionele oppas! Let op henu kan je t nog herstellen als hij later groot is ben je te laat kijk maar naar zijn vader! Kinderen te klein…kinderen krijgen alles mee! Gebruik dat niet als excuus

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.