Koen K. is weer gek op Koen K.

koen

Jullie kunnen dat bericht toch nog wel herinneren dat Koen Kardashian voor de zoveelste keer ging afkicken om zichzelf dan gewoon weer Koen Pieter van Dijk te gaan noemen. Punt is: dat doet ie dus niet. Hij heeft zijn naam nooit veranderd en de daarbij behorende gedragingen dus waarschijnlijk ook niet. Want de laatste tijd is ie weer erg bezig met zichzelf in allemaal sexy standje te fotograferen.

Dus hij is weer helemaal Kardashian. En dat betekent dat hij weer snel richting Amsterdam en Ibiza zal afreizen. Ik hoop dat ie een abonnementje heeft afgesloten met de kliniek in Zuid-Afrika. Of je kan ook zeggen dat je clean bent op 30 dagen per jaar na.

11 reacties op “Koen K. is weer gek op Koen K.

 1. Bester zegt:

  Dit soort gasten is blijkbaar zeer vatbaar voor het Colombiaanse dieet.
  Alles wat helpt om af te blijven van deze rotzooi doet Koentje nu net niet.
  Hij blijft zich inladen met WAG besties Estelle Snuif en Jeemie Vaas.

  Zoals reeds bekend is het niet slim je in te laden met figuren die ook vatbaar zijn voor hetzelfde dieet. Waarbij je al bijna zeker weet dat het zal uitdraaien op een snuif festijn.

  Tot slot ook niet helemaal handig om naar Ibiza en Amsterdam te gaan om te feesten als je bij voorbaat al weet dat er meer Colombiaanse diëtisten op een feestje komen (68% zit aan de zooi) dan gewone stervelingen.

  2
  0
 2. De glasbak te Bergen zegt:

  Het volgevroten zure vaak vloekende bolle alcoholvarken Jan Roos zou gaan fietsen, maar dan toch maar weer niet. Alcoholist zijn is ook een verslaving Janus

  5
  12
 3. Frodo zegt:

  Aha, de volgende doorgedraaide freakshow werkt zich in het licht van de spotlights.

  Net als Gordon zit deze ook aan de drugs, hunkerend naar aandacht en van tijd tot tijd vertoond deze Koenpieter zich jankend als ie weer eens gecrasht is / een interventie had met pa en ma / als Yvonne iets over hem schrijft. Net als Gordon.

  Is dat toevallig één van de symptomen van de ziekte van heaumeau?

  4
  0
 4. Verslavingszorg Bergen zegt:

  Jan R wederom aan de drank. Iedere dag kickt het bolle kalende varken weer af tussen 01.00 uur en 09.30 uur. Daarna gaat het weer fout

  1
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.