Koen Kardashian is clean

koen-afkicken

Volgens Koen Kardashian dan. In een interview in LINDA. meiden vertelt de aandachtsjunk over zijn andere verslaving: coke. “Ik wil corona niet de schuld geven, maar in plaats van minder, werd mijn verslaving juist erger. Stiekem begon ik in mijn eentje thuis te gebruiken. ’s Ochtends bij mijn koffie snoof ik al. Vijf gram per dag, dat is veel. Ik sliep niet, was altijd wakker.”

“Nu pas begint het proces. Elke dag moet ik mezelf herinneren dat ik verslaafd ben. De duivel zit op mijn schouder en het spul is zo besteld en gedaan. Triggers blijven er altijd, het is makkelijk om in mijn oude patroon te vallen. Gelukkig is dat niet gebeurd, en dat gaat ook niet gebeuren. Ik woon nu tijdelijk bij mijn ouders in Rotterdam.”

Uhm. Koen? Je zit er alweer stevig aan, kerel.

9 reacties op “Koen Kardashian is clean

 1. rollins zegt:

  Het is een droevige exponent van een tragische generatie. Ooit wordt deze ‘beschaving’ opgegraven en dan komen ze dit tegen. Na uitvoerig onderzoek zal men er achter komen dat dit toch als mens geclassificeerd dient te worden met als gevolg dat een tsunami aan incontinentie van het lachen wel het gevolg moét zijn.

  Nog erger is dat niemand genoeg van hem houdt om hem na het ‘afkicken’ in de gaten te houden, op hem te letten. Al zijn vrienden, zijn ouders en naasten hebben hem laten stikken. Hem laten vallen. Eenzaam zal dit kind overlijden. En dat gun je niemand. Zelfs dit niet.

  12
  1
 2. 5g zegt:

  5 gram per dag is een serieuze hoeveelheid. Dat is niet meer onder het smoesje recreatief te plaatsen. Vandaar dat Koentje er ook uit ziet als botje, alsof hij al dan niet tijdelijk ergens in Polen heeft gewoond en nauwelijks eet. Ik geloof niet dat zijn omgeving hem hebben laten stikken.
  Dit is typisch verslavingsgedrag. Je omgeving kan het nog zo goed met je voor hebben. Als je zelf niet kunt of wilt dan is het erg, erg lastig.

  16
  0
 3. Koentje heeft geen.... zegt:

  Oh oh Koentje woont ’tijdelijk’ bij paps en mams. Dus geen gheile gheyseks, grammetjes wit of bruin. En hartsvriendin en mede Colombiaanse Jeemie Vaas mag vast ook al niet meer op de koffie komen. Tis toch wat. Wie is deze Koen Kardashian?

  5
  0
 4. GrammarNazi zegt:

  Ik gun het Koen van harte om weer een normaal leven te kunnen leiden. De stap om naar je ouders te gaan is wat dat betreft een heel verstandige. Sterkte, Koen. De drang wordt steeds minder en na verloop van tijd ga je niet meer elke dag aan die troep denken. En op een dag kom je er achter, dat je al maanden niet meer over drugs hebt gedacht. En die dag is een belangrijke. Blijf er dan opnieuw voor een paar maand vanaf. Want één keer weer wat sneeuw in de neus is helemaal terug bij af. Zoals gezegd: sterkte. Ik gun het je.

  2
  2
 5. Gevallen ster zegt:

  Een echte Kardashian snuift s’ochtends voor de koffie 5g weg maar Koentje loopt de hele dag te janken en zit nu s’ochtends bij papa en mama aan de Brinta.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *