Koen Kardashian nog steeds aan het afkicken

koen-afkicken

Maar hij noemt zichzelf nu opeens weer Koen Pieter van Dijk. Hij zit voor de tweede keer in Zuid-Afrika om van zijn cokeverslaving af te komen. Dit keer gaat het wel echt lukken. Maar goed, dat zegt een junkie altijd. Hij blijft wel een Kaapstad omdat hij er nu wel echt werk van wil maken.

Nou ja, het is te hopen voor hem dat het lukt. Anders zien we hem weer snel terug als Koen “I’m a celebrity” Kardashian.

18 reacties op “Koen Kardashian nog steeds aan het afkicken

 1. Janus Anus uit Bergen zegt:

  Ik ga echt deze keer stoppen met alcohol.
  Morgen kan ook !
  Nee vandaag !
  Misschien morgen dan ?
  Beloofd hik hik burph hik

  6
  16
 2. mombakkes zegt:

  “een gevecht te winnen waar ik niet trots op ben”. Wat is dat nou weer voor een wartaal. Niet trots op het gevecht? Of niet trots op het feit dat je een bepaald gevecht wint? Ik zou zeggen tegen die gast maak eerst de moedermavo eens af, en leer jezelf fatsoenlijk uitdrukken. Heb het verhaal niet afgelezen: tijdverspilling.

  2
  1
 3. Oh spiegelbeeld zegt:

  Droevig om te zien dat iemand op deze leeftijd al moet stoppen waar hij goed in is. Nooit meer snuiven en dan val je natuurlijk in een zwart gat. Je gaat in de de spiegel kijken en denkt steeds weer welke mongool heeft mijn kop zo laten verbouwen afgewisseld met waarom heet ik in Jezusnaam Kardashian. Je denkt heb ik ooit weleens een goede beslissing genomen en vraagt je af waar zijn mijn ouders al die tijd geweest. Waarom heeft mijn omgeving niets gezegd. Waarom, waarom, waarom heet ik Kardashian en ben ik wie ik ben en wie heeft dit zo bedacht. Wat is het grote mysterie? Wie heeft mij zo gemaakt? Heeft die persoon die er aan verdiende er ook coke voor gekocht?

  1
  1
 4. GrammarNazi zegt:

  Koen, ik wens je alle sterkte toe die je nodig hebt om je verslaving aan te pakken. Blijf weg van de negativiteit, want alleen jij bent degene die je weer met beide benen terug op de grond kunt laten komen. Ik heb vertrouwen in je. Alles komt goed. Altijd.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.