Koen Kardashian praat over dope en sekstape

koen-afkicken

Die snuifdoos was te gast in het programma Boerderij van Dorst en praat er vrijuit over de afgelopen periode. Hij liet zich opnemen in Zuid-Afrika vanwege zijn cokeverslaving en een filmpje waarin hij door een fors geschapen meneer wordt uitgewoond lekte uit. Genoeg om over te kletsen, zeg maar.

“De eerste week heb je helemaal geen contact met de buitenwereld en op de vijfde dag zei de counselor tegen mij: ‘Het is beter voor het proces om nog een week langer geen telefoon te hebben.’ Maar dat is toch raar? Waarom zou ik niet mijn telefoon na een week krijgen en anderen wel? Ik zei tegen iemand: ‘Joh, Google even snel: ‘Koen Kardashian’ en dan ‘last week’.’ Nou, toen kwam er ineens ‘sekstape’ en al die dingen te staan. Die was uitgelekt.”

Het was een beetje veel voor Koentje. Afkicken en de wereld ongevraagd een flinke anal-yse van zijn achterwerk te tonen. “Ja, dat was echt mijn rock bottom. Ik heb het zelf gefilmd. Ik dacht dat ik het alleen had, maar hij heeft het geairdropt met mijn telefoon. Ja, op het moment dat je high bent… Zulke dingen doe je.”

Maar goed, het was uiteindelijk maar goed dat hij aan het afkicken was toen het filmpje uitlekte. Anders was Koenemans van de brug gesprongen. “Ik ben heel erg blij dat dit gebeurd is terwijl ik in rehab was. Als dit net voor mijn opname was gebeurd, dan weet ik niet of het er nog was. Ik weet niet of ik dat had getrokken.”

13 reacties op “Koen Kardashian praat over dope en sekstape

 1. Tja la la laaa zegt:

  Ach ja. Roddelpraat heeft het bijna dagelijks over snuifdozen.
  Dreetje, die plastic pop van hem, deze goofy, Jamy Vaas, Barbie aka Samantha de Jong, Marc van der Linden, Gordon, Rogier. Ze doen maar. Het Colombiaanse dieet is telkens weer een klap op je hart. Omdat je hart tekeer gaat als malle. Je gaat er op ten duur helemaal van naar de mallemoer. Succes ermee! Binnenkort een paar hartaanvallen rijker binnen BNers land!

  7
  0
 2. Bipolaire cokejunk zegt:

  Hahahaaa! Nou koentje als jij je ster nog een keer zo ontzettend wil laten uitrekken is het mijn advies om dan high te zijn. Enfin dat Koentje afgekickt is geloofd natuurlijk niemand. Zodra hij terug was uit Zuid-Afrika zag ik meerdere drugsdealers in polonaise door de straat gaan. Deze groot afnemer stopt nooit!

  2
  1
 3. HairyDaddy69 zegt:

  Oh Koen wat jammer dat het zo gelopen is, niet LEEEEEUUUUUK. Ik heb onze tape echt niet gelekt, misschien ben ik gehacked ofzo. Alles gaat goed hier, heb nu een jonge nieuwe vriend, we spuiten elke dag zijn wasbak samen vol en maken daar fantastische filmpjes van. Nou, toodles dan maar!

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *