Koffietijd met Charly Luske


Gaf hij aan Shownieuws nog het meest sneue interview ooit, bij Koffietijd liep Lulske leeg. En hij gaf maar gelijk toe dat hij niet alleen vreemdgaat. Wat zeg ik, volgens hem doen “honderden BN’ers” dat. Ook lekker. Zelf tegen de lamp lopen en dan al je collega BN’ers voor de bus flikkeren.

“Er zijn ook honderden collega’s waar ik het van weet en waarvan het niet op straat ligt, maar met die juicekanalen nu waarschijnlijk binnenkort wel. Dus ja, dat is gewoon de tijd waar we in leven. Maar ik vind: het gaat in principe niemand iets aan, maar het is iets interns en we werken eraan.”

“Idealiter is dat voor de meeste mensen gewoon in de privésfeer. Ik heb heel veel mensen gesproken die zeggen: ‘Ja, wij hebben dit ook doorgemaakt, maar bij ons ligt het niet op straat.’ Ik heb honderden van dat soort reacties.”

27 reacties op “Koffietijd met Charly Luske

  • >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>>B R E A K I N G N I E U W S<<<

   OPGEBLAZEN GEVOEL NEKT RTL

   Chantal Janzen en Martijn Krabbé zijn weer uit de mottenballen gehaald.

   Na een carrière als reclamevrouwtje voor Robijn wasverzachter en andere hemelbestormende producten van Unilever is Chantal weer terug in een tv-programma. Ook Martijn Krabbé, van wie vooralsnog geen enkele seksuele escapade de pers heeft gehaald en waarvan bekend is dat hij geen malversaties probeert uit te halen met vage financiële investmentsprojecten, mag weer op komen draven.

   Bij The Voice of Holland zijn Chantal en Martijn gestopt wegens vele grensoverschrijdende aantijgingen.
   Omdat ze beiden nog onder contract staan bij RTL4 én omdat de programmadirecteurtjes het ook niet meer weten gaan Chantal en Martijn nu met een heuse ballonnenshow de samenwerking nieuw leven inblazen.

   Op vrijdagavond gaat het aan elkaar gekoppelde duo Chantal Janzen en Martijn Krabbé namelijk de strijd om de kijker voeren met een grappig bedoelde ballonnenshow. De blonde veertiger Chantal en haar dikkige sidekick hebben al vaker met dit bijltje gehakt. Met grenzeloos enthousiasme kletsten ze al eerder de meest slaapverwekkende dingen aan elkaar.

   In een van reclameblokken gelardeerd programma (Unilever?)
   op vrijdagavond primetime heeft RTL gedacht dat het leuk is om een stelletje grappige clowns en mimespelers opdrachten te geven om met opblaasbare kinderballonnen grappige objecten te laten maken.

   Behalve de bekende grappige dildo's met scrotum, de machinegeweren, de teckels en de bosjes in elkaar geknoopte ballonnen zal bijvoorbeeld ook een speciale opdracht worden gegeven.
   De mimespeler moet een ballon opblazen en laten knallen zonder geluid. De clown moet grappige geluidjes maken met natte ballonnen.
   Ook zullen de Cliniclowns, de Terror clowns en de Franstalige Pierrot acte de présence geven.

   Vooral de vrolijke setting en de oerhollandse vrijdagavond gezelligheid ontbraken al een poos.
   Echt iets om naar uit te kijken dus.

   Peter van de Vorst heeft aan Stage Entertainment specifiek gevraagd voor iedere vrijdagavond een jury samen te stellen met BN-ers van onbesproken gedrag. Stage Entertainment heeft aangegeven dat die er vrijwel niet meer zijn en dat men nu het C-garnituur van bekende vloggers en columnisten wil gaan lanceren.
   We krijgen dus eindelijk nieuwe gezichten op de televisie!

   Tegenvallend succes wijt RTL op voorhand aan Videoland/Netflix/Disney channel en YouTube. Ook het prachtige zomerweer, de sterke concurrentie van de campingzender en de kijkermoeheid worden alvast genoemd mocht dit concept mislukken op de Nederlandse televisie.

   We zien de recensies over de nieuwe ballonnenshow zaterdag wel.

   27
   3
  • Liz zegt:

   Zegt Charly nu dat hij honderden collega’s kent die het ook doen etc. etc. Om aan te tonen dat het eigenlijk niet zo fout is wat hij doet? Het kwam bi hem en Tanja op straat te liggen, bij anderen niet. Dus, als niemand deze scoop had verteld, dan was Charly gewoon doorgegaan met zijn pathetische praktijken? Wat een Loser!

   1
   1
 1. Sannie zegt:

  Borreltijd 10.00 uur met de glasbakbig Roos.
  Afpilsen met het haatvarken om 11.00 uur.
  En dat iedere werkdag en ook in het weekeinde.
  De volgevroten kalende alcoholbig / wie kent dat stuk vulles niet.

  4
  49
 2. Rijk der Fabelen zegt:

  Honderden reacties gehad van BN-ers die ook vreemdgaan?

  Ongeloofwaardig.

  Honderden BN-ers bellen of appen met Charly met een soort van bekentenis? Bullshit.

  Als je iets stiekem doet dan ga je dat niet delen met Charly Luske.

  36
  0
  • Gordon neem je booster en dikke doei zegt:

   Ik wist niet dat er zoveel bn-ers zijn!? Of doen ze net als de Amerikaanse verkiezingen en tellen ze de doden ook mee?

   14
   3
 3. Nieuws van de dag zegt:

  En dan te bedenken dat het alcoholvarken roos 45 jaar is en charley 43 jaar.
  Tja roos met je bejaarde kalende obesitas varkensmuil.
  De glasbakbig uit Bergen met zijn mega mega grote smoel / overal mislukt

  3
  51
 4. Robbie zegt:

  Vuile matennaaier!!!!! Echt zo’n type die als die word aangehouden door de politie en dan een andere wegmisbruiker ook met telefoon ziet of te hard ziet rijden (noem maar iets), en hij dan zegt: ‘en hij dan’?? Echt verschrikkelijk volk en een bloedhekel aan. Maarja dat zullen de welbekende demonen in hem wel weer zijn………

  15
  1
 5. Professor Paardekut zegt:

  Iemand die oprecht inziet dat hij niet goed bezig is reageert niet zo. Die zou zeggen ja ik ben niet goed bezig en is Roddelpraat dankbaar dat zij dit nieuws genuanceerd brengen zodat hij rehabilitatie kan nastreven. Maar Karel Luske niet die zegt eigenlijk.. Al die gluiperige BNers zijn net zo geil als mij en neuk alles wat op mn pad komt. Als iemand daar een bezwaar tegen heeft komt ik je huis verbouwen. Nou goed dat we dit ook weer weten.

  12
  3
 6. Opa Fladder zegt:

  Erover praten alsof er geen slachtoffers zijn: bijvrouwen, verscheurde gezinnen, traumatische kinderen, etc. Nee Charlie, hou het dicht bij jezelf en blijf jezelf centraal stellen. Dan komt zo’n reactie als in Koffietijd (of all places).

  4
  1
  • Barry Bramensap zegt:

   Inderdaad.
   Die malle bn-ertjes moeten blij zijn dat roddelpraat ze helpt.
   Jeroen Rietbergen is ook superblij en dankbaar dat hij een maandje in de sekskliniek bij Nashville aan zichzelf kon werken. Bovendien heeft hij voor altijd de grappige bijnaam Vieze Jeroentje gekregen. Woont Vieze Jeroentje nu alweer tussen de Oekraïners in kasteel Crailoo of huurt hij een CenterParcs caravan in OostGraftdijk?

   12
   0
 7. De ex van janus het varken uit Bergen zegt:

  Janus anus de alcoholist met mega grote smoel woeha ha ha ha
  In bed presteerde mijnheertje ook al niet met zijn kleine garnaaltje

  0
  20
 8. Barco Morsato zegt:

  Sjarlie gooit even de B-, C-, D- ners on de bus, lekker hoor.. Onder het motto van; sharing is caring..
  graag wel met ma’am en rugnummer, heeft Ome Barco er ook nog wat aan..

  5
  0
  • Galland Erjaard zegt:

   Aandacht proberen af te leiden van zijn eigen vreemdgaan door te stellen dat veel andere “BN’ers” ook vreemdgaan. Nou geloof ik dat laatste wel, maar collegiaal is het ook niet van hem. Waarschijnlijk hoopt hij dat Roddelpraat etc. hierdoor nu actief op zoek gaan naar deze andere “BN’ers” en hij met rust wordt gelaten.

   BN’ers staat overigens tussen aanhalingstekens omdat ik me niet voor kan stellen dat de echte bekende Nederlanders aan een E-ster als Charly Luske (want dat is hij) gaan vertellen dat ze zijn vreemdgegaan. Luske zal wel mensen bedoelen die in dezelfde beroemdheidscategorie als bijvoorbeeld Yuri Cornelisse en die zoon van Froger zitten.

   3
   1
 9. Bowien Galema zegt:

  Dan moet je notabene in koffietijd je verhaal gaan doen 🤣 Hij gaat echt geen punten scoren bij de huisvrouwtjes zo. Ook niet zijn doelgroep dus ik snap het niet. En Tanja doet er alles aan om van haar vaginale droogte af te komen. Ze zit weer in Borger in een zweethut.

  4
  1
 10. Janus Roos de mislukte man zegt:

  Stort nu verdikkeme eens 5 euro
  Denk je dat mijn weekeindjes weg en de Gall & Gall graties zijn ?
  Dus bijdragen nu en rap !!!!!!!!

  1
  7
 11. Mabel wist de shit zegt:

  Sjarlie neukt zoals zoveel mannen (en vrouwen) buiten de deur. Maar…Sjarlie is slim hoor, Sjarlie gaat in therapie. Urenlang oeverloos over zijn problemen zwetsen. Vertel het maar jongen, waarom neuk je zo graag buiten de deur? Nou, problemen, slechte jeugd enz enz. Vreselijk Sjarlie echt vreselijk we gaan een traject ontwikkelen voor je, en we nemen er de tijd voor hoor, want onze semi psychologen kassa moet ook rinkelen. We kunnen je tussentijds ook nog wel een neuk coach aanbevelen, dit alles gaat jaren duren en natuurlijk kan je tussentijds gewoon rondneuken hoor want honderden BN’ers doen het ook. Sjarlie is gewoon een sluwe vos. Lekker rondneuken, beetje therapie, zweetsessietje daar…iedereen kan op z’n vingers natellen dat die therapie niet werkt. Complete flauwe kul.

  2
  1
  • Antonio Badendas zegt:

   Heeft Charly ook heaumeau?

   Zijn dat dan die demonen waarmee hij moet strijden?

   Wil Tanja nooit verdergaan dan een vinger in z’n reet? En hem een beurt geven met een strap-on vind ze goor en onsmakelijk?

   Is Tanja Jess ouderwets of is ze preuts dat ze dit niet wil?

   Waren dit de taboes die Holland en Duitsland niet konden beslechten?

   Konden Tanja en Charly überhaupt wel praten over zijn bi-sexualiteit?

   Volgende keer Tanja in Koffietijd uitnodigen om haar kant van het verhaal te horen. Dit is een oneerlijke en eenzijdige voorstelling van zaken.
   Het Nederlandse publiek wil graag alle feiten weten voordat ze kan oordelen.

   8
   1
   • Tanjadepanja zegt:

    Ja hoor ik wilde graag verder gaan dan een vinger in zijn hol. Maar Sjarlie is niet helemaal eerlijk. Neukt zelfs met zijn therapeute, eigenlijk neukt Sjarlie alles waar een gat in zit. Of zoals hij zelf altijd zegt, als er maar een gat in zit en benen zijn niet belangrijk die gooi ik toch opzij.

    2
    1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.