Kolere jongens, ff geen stukjes hoor


Ja lieve mensen, ik zou wel de hele dag hier items willen tikken. Maar dat gaat niet. Ik heb namelijk mezelf een aandoening gezopen. Dus morgen gaan we weer aan de slag. Warme groeten uit mijn bed.

En de beste wensen.

30 reacties op “Kolere jongens, ff geen stukjes hoor

 1. Slijterij Scholten Bergen zegt:

  Dankjewel Jan. Het doet ons goed dat jij er voor zorgt dat wij kunnen blijven bestaan. Om onze dankbaarheid te tonen zullen we onze voordeur laten verbreden zodat je in de toekomst door de voordeur onze winkel kunt betreden. Dat is toch een stuk handiger dan dagelijks vanaf de winkelstraat naar binnen moet roepen wat je wil kopen he?

  Gelukkig nieuwjaar namens Slijterij Scholten Bergen en we zien je graag dagelijks terug in onze winkel. Zien we je om 16.00 weer?

  46
  6
 2. Robbie zegt:

  Man ik heb ook een vette kater, maar het was gezellig. Iedereen hier ook de allerbeste wensen en bedankt sowieso voor de gezelligheid, lach en scherpe opmerkingen. Jan is een dooie hond jammer maar tot morgen dan maar slapjanus…….

  20
  2
 3. أشمد zegt:

  لماذا يتجاهل الناس في هولندا عندما تتمنون لهم عامًا جديدًا سعيدًا جدًا؟ أجد ذلك جاحد جدا ووقح جدا منهم. ليس لديهم جميعًا أعراف وقيم كما لدينا ف المملكة العربية السُّعُودية.

  2
  20
  • Clubber Lang zegt:

   Interessant punt, maar ik moet toch zeggen dat ik anale sex met een geit echt niet vind kunnen. Kan het nog zo populair zijn binnen jouw stam, het hoort gewoon niet.

   28
   2
    • De Geert II Extra Geert zegt:

     Nou wil ik toch wel inspringen op dit punt. Ik, en ik denk vele met mij vinden het namelijk niet verstandig om met je eigen nicht te trouwen, en al helemaal niet als ze minderjarig is. Ik snap dat het in jullie boek staat maar het is natuurlijk wel de wereld op z’n kop, wat voor profeet ben je eigenlijk als je met een kind van 9 huwd. Daarmee in vergelijking is wat Marco B. doet uhh….kinderspel

     11
     1
    • Clubber Lang zegt:

     Hoezo ‘je moet het eerst zelf geprobeerd hebben voor je kan oordelen over geiten-liefde?’
     Ik vind jou toch wel gek hoor. En blijf van mijn geiten af!

     1
     0
 4. Bipolaire cokejunk zegt:

  Hahaha, wat is het toch ook een lekkere zuipschuit die Jan. Ik had een oom die naast Jan woonde en die zei al dat Jan elke dag bij de glasbak te vinden was hahaha!

  Bij de gal en gal beginnen ze met juichen zodra Jan binnen komt. Hahahahaaa!

  7
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *