Ladies of Soul stelletje leugenaars


Dat de mevrouwen van ziel heel graag een showtje willen doen met agressieve tokkie Glenda is natuurlijk vrij dom. Als er iemand wordt uitgekotst in dit land is het wel die vakkenvullersloper uit de Jordaan. Commercieel gezien vrij onhandig. Edsilia Rombley zat gisteren bij Eva Jinek hun straatje schoon te vegen. “Het vervelende is dat het voor ons echt heel lastig en vervelend is. En mensen, het is niet alleen collega. Het is ook natuurlijk een vriendin.”

Ok, hebben we het scherp. Het is voor de overige mutsen van de Ladies vervelend en lastig. Maar ze zijn ook bevriend met die braderiezangeres en dus blijft ze in de groep. Wat wel raar is dat ze de ordinaire knokpartij in de JUMBO een “vervelende samenloop van omstandigheden” noemde, precies op de dag dat het sorry-filmpje online kwam (met elkaar afgestemd dus).

Maar nu komt het. “Dus we weten ook het hele verhaal eigenlijk niet. We hebben haar maar één keer gezien in deze zes weken. De mensen denken ook: vriendinnen, jullie zien elkaar elke dag! We hebben haar maar één keer gesproken. We hebben haar pas twee weken na het incident gesproken.” Aha! Dus ze weten te melden dat het hele gebeuren “vervelende samenloop van omstandigheden” is, maar kennen niet de details en hebben hun vriendin eigenlijk maar 1 keer gesproken. Ze zat dus gewoon uit haar nek te ouwehoeren.

67 reacties op “Ladies of Soul stelletje leugenaars

  • Batta Batta Batta zegt:

   Waarschijnlijk is het iets contractueel en moeten de overige Ladies of Soul, mevrouw Glenda Batta anders gewoon doorbetalen. c.q. bepaalde verdienste uitbetalen na x concerten. En dus nemen ze Glenda er maar weer bij.

   Chocolade vriendin Edsilia Rombley zette bij Engnek immers een rookgordijn (ze zat te zwammen) op waar zelfs Johan Derksen jaloers op zou zijn.

   97
   20
   • Sally zegt:

    De dames moeten niet alleen aan hun centen denken, maar aan het voorbeeld functie wat ze met z’n allen hebben. DUS als jullie zeggen dat zij een vriendin is binnen de groep van ladies of soul, dan steken jullie de koppen bijelkaar en geen show dit jaar. Dan ziet Nederland jullie als het grootste voorbeeld van goedheid, dan zal jullie naam groot blijven. Maar als jullie voor Glennis en het geld kiezen, dan zijn jullie geen haar beter.

    79
    4
  • Herrie zegt:

   Wat zijn dat voor arrogante wijven, ik hoop dat als ze op gaat dat ze een verschrikkelijke bierdoche krijgt misschien dat ze er anders over gaan denken, het is geen kattepis wat ze gedaan heeft dat kan je niet weg gummen, kijk Berget Lewis heeft het verstand van een mier dus dat kun je haar niet kwalijk nemen, maar Edsillia had ik hoger ingeschat, ga zo door dan trekt ze jullie er ook in mee.

   120
   15
   • Clara zegt:

    Domme blanke jullie zijn overal op de wereld met jullie lekker zon he. Even rood worden. En dan denk je dat Nederland alleen voor jullie moeten blijven? Begin maar met blanken naar huis te halen en dan pas kan je ons terug sturen…als het je lukt.

    5
    118
    • Maria Cassese zegt:

     Domme racist! Daar gaat het helemaal niet om. Denk dat je verstand in je schoenen zit. Wat een oerdomme reactie. Denk niet dat je ooit ergens op school hebt gezeten. Zou dar maar eens doen met als eerste les: wat is racisme!

     61
     6
    • Clubber Lang zegt:

     ‘Clara’, werkelijk natuurlijk gewoon een blanke vent van middelbare leeftijd probeert lekker te stoken hier.
     Jammer dom boertje dat je bent, zwarte mensen zeggen al jaren ‘wit’ en niet blank. Alleen blanken zeggen blanken. Nog specifieker, conservatieve blanken zeggen blank ipv wit.
     Als je hier jouw plezier uit moet halen ben je écht treurig. Zo treurig dat je jezelf net zo goed kan verhangen, niemand zal er om geven.
     Nou, fijne zondag!!

     10
     11
     • Teun zegt:

      Qua kromme zinnen en gebrek aan interpunctie zou je toch denken dat ‘Clara’ zwart is. Je weet wel: verwekker direct na de conceptie foetsie. De 15-jarige Shanella verklaarde haar zwangerschap door waarschijnlijk verdooft te zijn op het strand en kan zich niets te herinneren van de onbeschermde vrijpartij met die grappige Tyrone.
      Clara opgevoed door oma van 35 jaar met 45 kilo overgewicht en te pas en te onpas bulderend lachen…uiteraard chronisch platzak en immer ‘slachtoffer’ van vermeend racisme.

      15
      5
   • Gina Del Rio zegt:

    Jeetje…wat een soesa dit alles! Met zoveel haken en ogen…en vooral steeds de dubbele moraal vd dames( ofwel ” a hidden agenda”)!!! Gr Gín

    11
    0
   • Anoniem zegt:

    Dat doet dat asso al, en zijn te dom. Ze hadden gewoon ook dit jaar niet dat asso wijf erin plaatsen dat is niet je baan opzeggen. Dat is je verstand gebruiken die soul k*tjes keuren het goed wat ze geflikt heeft. En zo stoer dat ze nog niet eens alleen kon stoer hoor!!

    0
    1
  • EVA zegt:

   Willy Smith mag 10 jaar niet bij de Oscars komen en KLENNIS KRIJS heeft ‘vrienden’ die haar het podium optrekken! Hier word ik zo misselijk van !

   90
   2
 1. Pispaal zegt:

  Dit strontwijf hoort gewoon in de gevangenis thuis en ik hoop van harte dat die celstraf er ook komt. Weg met dit soort wanhopige praatjes, gewoon de bak ik met dat kreng.

  127
  8
   • FF de Feiten op een Rijtje zegt:

    Dat behoeft wel enige nuance vind ik.

    Ze is natuurlijk wel een vriendin en een collega van de Ladies of Soul.
    En net als ieder ander is Glenda Batta (the Battlehax from Hell) óók weerloos slachtoffer van de hele situatie hoor.

    In een tiende van een seconde is de leeuwin in haar wakker gemaakt, haar moederinstinct nam de overhand toen haar zoontje met een bloedneus thuiskwam. Zo kwam het dat ze voordat ze tot tien kon tellen een supermarkt ging slopen met al haar matties van de knokploeg.

    Dat zijn feiten die iedereen weigert te accepteren. En het is een beetje kinderachig van de Jumbo om daar nog steeds me bezig te zijn.

    Na een behoorlijke periode van berouw en bezinning geeft Glenda ‘Glennis’ Barts aan dat ze bereid is alles te vergeten, en nou loopt nog steeds iedereen te zeiken.

    Wat is er verkeerd met deze wereld?

    31
    92
   • Gina Del Rio zegt:

    😅😄🤣🤣🤣ohh kom niet meer bij nu op zondagochtend🤣😄😅wat zijn jullie errug, maar moet kunne😌ben zelf artieste nu na ruim 30jr op de bühne en vlg week word ik 60🥳maar wat ben ik blij dat ik maar een kleine B’nr ben gebleven met af en toe ff op tv 😅😄🤣🤣🤣grts Gín

    6
    1
 2. Hans Worst zegt:

  als ik de eigenaar van de zaal was zou ik haar gewoon weigeren is slecht voor je bedrijf om z”n gezwel in je concertzaal te hebben

  59
  3
  • Zippo-Dôme zegt:

   Als ik de eigenaar van zo’n zaaltje zou zijn zou ik me verheugen op die 17.000 bezoekers.
   Met een omzet van minstens 2 miljoen euro per avond ga ik ze niet wegsturen, al had Patty Brard zelve op het podium gestaan.

   Jammer alleen dat het nog niet erg stormloopt met die verkopen, ik denk dat de ticketoffices ook een beetje bang zijn geworden.

   28
   4
  • Jacqueline zegt:

   Jumbo, dat had ik allang gedaan!!! Mevrouw is nou zo zielig dat ze nog net de Jumbo,en al het personeel, de schuld geeft. Achterlijk,ordinair mokkel

   26
   0
 3. Roddeljournalistiek zegt:

  Tokkies of Tjshit

  Bedenker Tjshit gaat met Ezelia
  Tjshit broer van ex lid (ka=stront)treintje
  Stronttreintje gaat met bandleider Alfin
  Alfin broer van beergat
  Verhaal gaat Tjshit gaat ook met Disgrace en Sour Candy

  17
  3
   • Ro zegt:

    Iedereen mag en kan er wat van vinden, echter.. als Glennis zoveel waarde hecht aan eerlijkheid, dan had ze haar zoon moeten aanpakken. Hij is de oorzaak van alle allende. Naar het schijnt is het over het paard getild en verwend nest, de gene die iedereen een hoop narigheid en geld kost. Kortom Glennis, jij had je zoon een pakslaag moeten geven en aan de politie moeten overgeven, ivm geweldadig gedrag. Op komen voor je kind, dat doet iedereen, maar als verantwoord ouder ben je dus in dit geval zwaar tekort geschoten. Hou de opvoeding van je kind eens tegen het ligt en kom dan tot inzicht, wat gezond is voor je kind. Jumbo je mag wat mij betreft dit als voorbeeld stellen, dat ouders met geld en of bekende ouders, niet boven de wet staan.

    22
    0
 4. Arno))) zegt:

  Wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Verdient heen schoonheidsprijs maar ook zij verdient een tweede kans. Net zoals die lul kleine.

  8
  31
 5. Logica zegt:

  Een marokkantje die een 12 jarige op instagram zijn geslachtsdeel laat zien is meteen vergeven..iedereen heeft het over een 2e kans en dat de ouders zijn omgekocht om proces verbaal in te trekken vinden we met zijn allen normaal en zwijgen we maar een knokpartijtje is meteen een giga mega delict? Een blauwe plek of gebroken been heelt maar geslachtsdeel van de 12 jarige zal zijn hele leven achtervolgen. De ouders die geld hebben aangenomen hebben wat mij betreft hun eigen kind verkocht en iedereen zwijgt en de rapper is ineens weer overal te zien en de telegraaf gaat zelfs op bezoek om hem een tweede kans te geven. Mensen..wat glennis beeft gedaan is niet goed te praten maar een volk en justitie stelsel die het gedrag van deze rapper praktisch goedkeurt en een 2e kans geeft mag wat mij betreft glennis 50 keer een 2e kans geven.

  9
  29
 6. Jos Kuijer zegt:

  Ze heeft het alleen maar over de Ladies, maar geen woord over de slachtoffers van de Jumbo. En als je het voor je zoon opneemt dan ga je daar verhaal halen. Misschien samen met een vriend, maar niet met een knokploeg.

  7
  0
  • Sandy zegt:

   Jahaa, Glenda is echt een “heldin” op sokken. Waarom gaat ze daar niet ALLEEN naartoe met d’r etter-zoontje.🤮 Nee, dat w**f komt met een heuse knokploeg een paar vakkenvullertjes molesteren. Stoer hoor!!!
   @logica: En wat betreft die Marokkaanse neprapper: IK ben helemaal niets vergeten, dus niet iedereen over 1 kam scheren. Ik luister sws niet naar die pulp die hij uitbraakt. En dat die ouders geld van die idioot aannemen is net zo erg. Om te kotsen zulke lui. Die zgn. BN-ers met hun verontwaardigde en nep-verontschuldigende instagram-posts beginnen me ondertussen ook mijn nek uit te hangen. Ze voelen zich zo verheven boven het gepeupel(in hun waanwereld). Charly wie? O ja, in een ver verleden met ene VEEL oudere Tanja die een paar decennia geleden in GTST heeft gespeeld, getrouwd. En dan Dennis bedreigen, wat een held. Miserabel Lulletje Luske.

   5
   0
   • Logica zegt:

    @Sandy uiteraard scheer ik niet iedereen over 1 kam..tenslotte hoor ik zelf ook bij iedereen 😀 maar als OM en ZM beide er geen probleem meer van maken en de zaak seponeren dan dien ze dat namens ons allen..helaas

    1
    1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.