Ladyshave zeikt weer oud-medewerker af


Want zo is Wilfred Genee nou eenmaal. Een klein vervelend jongetje op een schoolplein, die telkens met ellebogenwerk en naar beneden trappen zijn eigen positie wil versterken. Gaat ie je eerst zogenaamd groot maken, zegt ie dan. En voor je het weet word je, geheel buiten zijn schuld natuurlijk, er weer uitgeflikkerd. En als je zelf gaat trapt ie je nog even na. Een vals hond zou het nog netter doen.

Nu is Thomas van Groningen aan de beurt. Het olige dikke mannetje dat politiek commentaar kwam geven bij het ooit zo leuke VI heeft een nieuwe job gevonden bij Op1. Dat is natuurlijk een reden voor de rancuneuze vreemdganger om onaardig over hem te doen. Samen met die ander zure hufter van een Rick Romijn van Veronica Inside Radio (al 20 jaar betaald om te lachen om andermans slechte grapjes op de radio, wat een k*tbaan heb je dan) zitten ze de nieuwe politiek commentator te prijzen om daarna Thomas af te pissen.

“Sam is wel goed, hè? Die is beter dan die Van Groningen eigenlijk”, aldus Rick Romijn, de sidekick van Genee. Wilfred antwoord: “Ja, stukken beter.” Zo gaat hij dus met mensen om. En als je hem erop aanspreekt was het een grapje. Vies mannetje is het.

17 reacties op “Ladyshave zeikt weer oud-medewerker af

 1. Tom zegt:

  Vilein.
  Dat is wat het is.
  Pesterige opmerkingetjes.
  Suggestieve vraagstelling.
  Sturende opmerkingen om iemand zwart te maken.

  Al sind hun optreden op RTL7 vroeger was mij opgevallen dat Genee zo kon zuigen.

  Wat een naar mannetje is het toch.

  11
  1
 2. Bert van Rijnberk zegt:

  Mensen… of schapen… wat zal ik zeggen…
  Wanneer worden jullie wakker??
  1 prik.. nee toch twee.. doe maar drie. Wanneer stopt het??
  Voor een verkoudheidsgriepje… geen oversterfte… levensverwachting niet omlaag…. en toch alles op slot.
  Ik word moe van jullie! nog nooit zolang een demissionair kabinet gehad sinds WW II, en zelf toen hadden we meer rechten!!

  Mijn naam is Bert van Rijnberk en ik doe niet meer mee!

  10
  14
 3. Dave zegt:

  Nou, het klopt wel een beetje, hoor. Een politiek verslaggever hoort neutraal verslag te doen en zijn eigen mening lekker voor zich te houden, en van Thomas kan dat nou niet bepaald gezegd worden.

  8
  0
 4. Gordon Neukgenot zegt:

  Jullie moeten godverdomme allemaal je bek houden. Wilfred bewijst al jaren dat hij een onmisbare toevoeging is aan het Nederlandse medialandschap. Als je zo getalenteerd bent als meneer Genee mag je best af een toe een badjassenleurder eruit gooien of dingen doen met scheergerei voor vrouwen. (En blijf met je gore tengels van de dislike-knop af).

  1
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.