LEEEUUUUKKKK!!! Rogier heeft nieuwe vriendin


Het was een beetje stil uit de hoek van de voormalig kale badeend. Roog heeft Dennis vergeven en in genade weer aangenomen. Alle blokkades werden op de socials opgeheven, maar tot fysieke toenadering kwam het niet. Wat blijkt: Rogier heeft een andere nieuwe bestie, namelijk Tatum Dagelet. Ze was 20 jaar geleden heel bekend op de televisie als meisje met een grote bek. Nu is het alleen nog een oud meisje met een grote bek. Maar wel de bff van Rogier.

En zo zie je maar, op elke pootje past een dekseltje. Binnenkort zullen ze wel samen de voetjes van de vloer doen in Saint-Tropez.

9 reacties op “LEEEUUUUKKKK!!! Rogier heeft nieuwe vriendin

 1. Daag O. Bert zegt:

  Wel knap dat die Dagolet dat dooie haar al zolang cultiveert. Dat mag toch wel eens gezegd worden. De rest eromheen is inmiddels ook aardig ver onderweg in het stervensproces.

  1
  1
 2. ^^^GRILLMEISTER^^^ zegt:

  Tatum moet gewoon een keer bij Roddelpraat in de uitzending, 20 jaar was ze zo goed als offline, dus vast veel te melden en een aanvulling voor een uitzending.

  0
  0
 3. Mark R. zegt:

  Die is toch van dat duo. Dit is die blonde en dan had je die donkere. Heel wat fantastisch Nederlands zaad er uitgeperst op die donkere dan, 20 jaar geleden. Altijd trouw gebleven en nog steeds.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *