LEEUUUKK!!! Rogier thuis met z’n poot


En dan heb ik het niet over dat ie weer verkering heeft, maar dat hij met zijn gebroken knie weer in zijn eigen huis bivakkeert. En zijn zus kwam hem ook nog opzoeken. Hoe leuk. Wat wel verontrustend is, wat mij betreft, is dat zijn been die in die brace zit paars is aangelopen. Als ie nog donker wordt sterft ie af.

Kijk ze eens allebei witte tandje hebben. LEEEEEUUUKKK!!!

22 reacties op “LEEUUUKK!!! Rogier thuis met z’n poot

  • >>>B R E A K I N G B R E A K I N G zegt:

   >>>B R E A K I N G N I E U W S<<<

   JORIK SCHOLTEN SLACHTOFFER VAN EIGEN GELDINGSDRANG

   Na de aankoop van een veel te duur grachtenpand drie jaar geleden in het Spiegelkwartier in het centrum van Amsterdam kwam het object niet al te lang geleden alweer vrij.

   Of Jorik echt vruchten gaat plukken van deze uitgave moet nog blijken…
   Met een hypotheek van 2 miljoen euro van de ABN-AMRO en een persoonlijke lening van € 800.000 van zijn eigen bedrijf Kleine Moeite BV heeft Jorik het pand helemaal laten verbouwen en ook zijn er wat extra kamertjes in getimmerd. De net nieuw geïnstalleerde keuken is er weer uitgesloopt op verzoek van Jorik en vervangen door een andere keuken uit de folder. Smaken verschillen.

   Om de hele situatie veilig en vertrouwd te maken werd er een compleet nieuw CCTV-netwerk aangelegd met camera's op straat, aan de gevel, binnen in de twee inpandige garages en een paar camera's in het verlaagde souterrain, de overloop, de badkamers en de twee slaapkamers van het kind en van de nanny. En juist die camera's doen de kleine gifkikker nu de das om. Is dat karma?

   Hij kocht de twee verdiepingen in het voorjaar van 2019 en werd zo eigenaar van een dubbele benedenwoning aan de Amsterdamse Prinsengracht, hoek Spiegelstraat. Sinds die tijd heeft Jorik geen geld verdient, hij heeft een poosje in Dubai in een hotelletje rondgehangen en hij heeft in verschillende politiecellen gezeten.

   Vanavond was de ex-partner van Jorik in beeld bij 'Khalid & Sophie' waar zij uitgebreid inging op haar ongezonde relatie met de wannabe crimineel Jorik Scholten uit Amsterdam(27).
   Ze geeft aan dat het zijn eigen idee was om de hele toko vol te hangen met camera's en dat de beelden van alles wat er in en om het huis gebeurde werden opgeslagen op een harde schijf en in de cloud.
   De ex-partner van Jorik Scholten (27) beaamt dat de schokkende beelden van de mishandeling die haar ten deel vielen opzettelijk openbaar werden gemaakt omdat ze anders nog steeds in dezelfde situatie had gezeten.

   Yvonne Coldeweijer beschikte als één van de eersten over de camerabeelden waarop te zien is hoe Jorik Scholten (27) de moeder van zijn bloedeigen zoontje mishandelt.
   Hoe het zover is kunnen komen is nog niet helemaal duidelijk, maar uit de excuus video die Jorik Scholten (27) heeft gemaakt komt wel naar voren dat hij heel erg veel spijt heeft dat Yvonne Coldeweier de beelden online heeft gezet. "Dat was niet mooi" zegde hij, en als hij het had geweten had hij haar waarschijnlijk nog een finale trap na gegeven. Maar dat is gissen. Al is hij wel zo gek als een aap.

   En waarom had hij niet even een kwartiertje gewacht? Om dan binnen de camera's uit te schakelen om dan vervolgens z'n vrouw en liefhebbende partner het licht uit haar ogen te beuken met een paar welgemikte klappen? Ze is maar een tenger vrouwtje en durfde niets terug te doen tegen zijn pestgedrag?
   We zullen het waarschijnlijk nooit weten. Vragen, vragen..

   Hoe de beelden naar buiten zijn gekomen is ook al niet duidelijk en wegens het onderzoek kan niemand daar iets over zeggen. Ook manager Nathan Moszkowicz van de agressieve molesteerder en zelfs zijn eigen woordvoerder kunnen niet op vragen hieromtrent ingaan.

   Over de beelden zegt de ex-partner van Jorik de Vrouwenmepper: "Als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen, had ik hier niet gezeten en niet in deze situatie gezeten. Dat was niet gezond geweest. Ik denk dat het nodig was om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Dat had ik nodig, want ik ging altijd weer terug."

   Hopelijk komt er nu een einde aan deze veel te lang durende wantoestand. Situaties als deze vonden blijkbaar met de regelmaat van de klok plaats. Jorik Scholten (al 27 jaar een onberekenbare tijdbom) kon ieder moment uit z'n dak gaan en z'n agressie bekoelen op degene die hem zogenaamd het meest na aan het hart lag. Niet dus.

   "Het was een avond als zovele. Een avondje uit." Onderweg ontstond een woordenwisseling en die escaleerde volledig, inmiddels heeft Jorik de Vrouwenmepper een contactverbod met z'n ex-partner die rust en stabiliteit zoekt.

   Na alle geweldsmisdrijven waarvan zij slachtoffer was is haar vertrouwen in de adviseurs en managers tot op het bot gekrenkt. Een aangifte wegens een mishandeling op Ibiza (waar heel erg veel BN-ers aanwezig waren, die allemaal een andere kant opkeken toen zij beurs, bont en blauw geslagen werd) heeft zij op aanraden van die manager later weer ingetrokken.

   Ze stelt dat ze was overweldigd door de storm die ontstond nadat het nieuws van de mishandeling naar buiten kwam. Blind en loyaal als ze was, als liefhebbende partner van een gewelddadige kerel: "Mijn partner wilde ik alsnog beschermen. Ik wilde niet dat het zou escaleren."

   Het management NAMAM wilde vervolgens graag dat er zo snel mogelijk een goedmaakvideo verscheen omdat zij het grote geld zagen weglekken.
   Reeds toen al werden er vragen gesteld over de houdbaarheid van Jorikje en al zijn gewelddadige uitbarstingen.

   Inmiddels hebben alle partners en sponsors van Jorik hun handen van hem afgetrokken en zijn de financiële gevolgen van zijn agressieve wangedrag bijna niet te overzien.

   De opgeluchte ex-partner zegt heel erg teleurgesteld te zijn in Jorik. "Ik hoop echt dat hij dit inzicht krijgt en dat hij verandert. Ik geloof het niet, omdat ik het echt niet zie."

   Jorik heeft welliswaar aan de rechter en de politie en aan z'n matties en aan de paar overgebleven fans wel een excuusvideootje opgenomen.
   Een welgemeend excuus aan de vrouw die altijd achter hem stond en hem altijd verdedigde is nog nooit aangeboden aan Jaimie. Dat is erg.

   Zij heeft inmiddels aangifte gedaan. Wel zegt ze dat ze hem ondanks alles toch mist. "Je hart en je ziel ligt daar."

   Wij wensen Jaimie heel veel sterkte en wijsheid in deze tijd. Wat haar is overkomen is op geen enkele manier goed te praten. We steunen haar.

   12
   2
   • Timmy zegt:

    Bs. Ze had de beelden bij haar aanklacht kunnen voegen en uit de media houden. En heeft verdienD. Doch bedankt voor uw bijdrage. Als uw “Breaking news” iets bondiger zou kunnen? Zijn altijd lappen tekst. Niet slecht geschreven imo. Scoopje. Timmy heeft haar nog eens op een bootje gehad back in the days. Even voor de duidelijkheid. Boatgirls zijn geen prostituees maar ballast. Heb ze goedkoper en mooier uit Oostblok zuid gevaren die waar voor hun geld boden. Geen verrassing dat zij bij de pauperkabouter is aangehaakt. Terwijl ik knappere kinderkes heb uiterlijk en interlectueel. Maar ik heb mijn problemen. Doch de dames drukken is er niet onder. Mijn domme criminele jaren. Maar nooit wannabe gangster. By force. Not by choise. Eigenlijk niet meer dan een scapegoat. Wel veel geleerd waar ik geen interesse in had. Geen duistere sector mij onbekend. Alle soorten handel. Beter om te blocken. Humaan bestrijkt een spectrum waar je de helft niet van wil weten.

    1
    1
  • Gordon Tonggenot zegt:

   Mijn gebit is net een autokerkhof vol roestige wrakken. De kleur is bruin en het stinkt verschrikkelijk. Wie wil er desondanks een tongzoen? Vrouwen zijn ook welkom, maar ook zwarten (ik discrimineer niet.)

   0
   1
 1. Steven zegt:

  Worden jullie ook zo down van de klimaatverandering, stelletje rifapen? Najaarsstormen en hagel in April. ☹️

  PS. Ben geen racist hoor, en vind Jan geen alcoholisch haatvarken 😂

  2
  4
 2. Timmy zegt:

  Als ze zo blijven lachen met die witte tanden prik ik twee keer pindasaus aan mijn bedurexde frikandelletje als ze de bankrekening een tikje geven. Zo ben ik dan ook wel weer. Altijd hulpvaardig tegen schappelijke financiële compensatie. Was ook nooit te beroerd om arme dames wat te helpen met hun financiën. Maar rijke Hollanders die lelijk zijn gaat de cashflow de andere kant op. En Dennis kijk nou maar uit zonder je condooms. Naast de ziektes die je ook gewoon kan krijgen daar waar jij ze niet verwacht kan je zo maar de kosten minus de baten hebben van een klein achterlijk kind. En dat moet jij niet willen. Mooi je lijn eindigen. Voor volk en vaderland. 😘 Toch? Jij lelijke achterlijk Käse Kopf. Lmao. Dis linke pseudointelectueel zonder karakter is good riddance. Dergelijke zwakte is inferieur gen. Dat is omgevingsgevoelig. Heb je niets aan. Jij vindt straks een sterke vrouw. Waarschijnlijk een half Marokaanse. Mark my words.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.