LEEUUUKKK!!! Dit is het nieuwe huis van Rogier


Die kale badeend (met haar tegenwoordig) heeft een prachtig appartement in Leeuwarden tot zijn beschikking en wij krijgen een kijkje (zie onder de tekst). Wat wel vreemd is dat we dachten dat ie in een rijtjeshuis te Sneek was gaan wonen. Maar goed, hoe de wind waait, waait zijn onderbroek. Het is dus de hoofdstad van Friesland geworden.

Hij heeft een nieuwe liefde, waarmee hij in maar liefst 3 slaapkamers kan rollenbollen. Zijn nieuwe optrekje is 210 m2 (door Dennis uitgesproken als M twee) groot en is in 1755 gebouwd. LEEEUUUKKK!!!

42 reacties op β€œLEEUUUKKK!!! Dit is het nieuwe huis van Rogier”

 1. Menno zegt:

  Het is jammer dat zijn eigen programma Paleis voor een Prikkie niet meer bestaat. Die kale schooier heeft nu zelf iemand nodig wie zijn huis voor 100 euro inricht.

  7
  0
 2. Robbie zegt:

  Oh wauw mooi huis hoor hou wel van dat karakteristieke. Zou die het nu nog wel kunnen dokken, gezien ze 4 ton gaan mislopen bij RTL? En Engeland gaat dan ook niet door?? Hoeist met die nieuwe vlam?? Eigenlijk heel veel vragen, die hij in de uitzending als vriend van de show kan beantwoorden.

  5
  0
 3. Voorheen G. Neukgenot zegt:

  Yes 😍 Vijfde! Jongens, doe ik er ook nog toe als ik vijfde ben? πŸ₯° Bij voorbaat: gelieve geen dislikes te geven aan mij. Ik doe geen vlieg kwaad.

  9
  20
 4. Anti alles zegt:

  Dit interesseert mij net zo veel als het nieuws over Barbie , Roelvinkjes , Glennis , Patty , Goor , Kardashian , walgelijke man , depressieve postbode , suikerbuik , kaj en bilal bij elkaar.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.