Lies Zhara heeft wat te slijten


En dat is nu weer een Sony koptelefoon. Maar heel eerlijk, het interesseert ons geen ene reet wat het wicht wil verkopen voor een sponsor. Wij hebben de focus op hele andere zaken en als we die snoepwinkel te zien krijgen, als zij als levende reclamezuil iets wil tonen, is dat prima. Wat zeg ik twee dikke prima’s.

Een tip: ga er niet mee zwemmen. Dan gaan ze stuk. Ik bedoel koptelefoons, niet koplampen.

42 reacties op “Lies Zhara heeft wat te slijten

 1. Robbie zegt:

  Uiteraard knappe dame (nogmaals zit onder de plak), maar dat Sony dit accepteerd als reclame snap ik niet zo goed??? Als de hoofdtelefoon niet waterbestendig is, laat je toch mensen niet in het water poseren met dat ding??? Dan kun je ook met een hartstikke mooie dame een televisie in het zwembad promoten en zeggen ‘heb lekker liggen netflixen vandaag in het zwembad met een bak popcorn’……………

  14
  1
 2. Rukkertje LOrenzo zegt:

  Lies. Ik ben een bekende zanger. Ik nodig je uit om samen met mij een modernere versie / rap song te gaan maken van het bekende nummer van Andre van Duin. Ik heb hele grote bloemkolen bloemkolen.
  Ik maak je famous.

  16
  2
 3. Dwight zegt:

  Ja, een flinke bos hout voor de deur maar wat een kansloze snol ben je als je zo je geld “verdient”. Dan nog meer respect voor Fabiola die tenminste nog horizontale arbeid verricht voor haar centen.

  8
  3
 4. Lucie zegt:

  Good day! I know this is kinda off topic but I was wondering
  if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment
  form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one?
  Thanks a lot!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.