Lies Zhara toch weer racistisch bezig!


Porverdikke nog aan toe zeg! Onze Lies Zhara is weer heel erg verkeerd bezig. Werd ze eerder al van TikTok gepleurd omdat ze vlechten in haar haar had, nu heeft ze nondeju weer haar haar gevlochten. En dat mag niet! Want vlechten in je haar is alleen voor mensen van kleur. En dan bedoelen we alle kleuren behalve de witte/blanke/rode/gele kleur. Eigenlijk zijn vlechten alleen voor donkere mensen. Tenminste dat zeggen sommige woke-mafketels.

Ze deed eerder heel snel die vlechten uit en ging op haar knietjes excuses aanbieden aan wie het maar wilde horen. Wat zeg ik, ze zei in onze uitzending nog dat ze die gevoeligheden heel goed begreep. En nu doet ze het gewoon weer. Dat worden boze reacties voor die prachtmeid. Van mensjes die zeggen dat alles racisme is, behalve dan mensen vanwege hun huidskleur dingen verbieden. Dat mag dan weer wel.

10 reacties op “Lies Zhara toch weer racistisch bezig!

 1. Realist zegt:

  Man dit ziet er niet uit. Het kan best leuk staan bij dames, maar bij haar dus niet. Gewoon je lange haren lekker los meid. Waarom iets veranderen wat goed is. Ik zou haar wel gewoon doen met vlechtjes, maar dit geheel ter zijde.

  4
  2
 2. Didi zegt:

  Ik krijg binnenkort een portefeuille voor onderwijs, cultuur en wetenschappen. Dit meisje valt vast en zeker onder cultuur. Wat moet ze kosten?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *