Lil’ Kleine blijft een asociale tokkie

lil-hazes

Je zou denken dat de talentloze rapper na alle schermutselingen op snuifrots Ibiza, waarbij hij de moeder van zijn kind met een fles sloeg, zich wel een beetje koest zou houden.

Maar nee. Ook weer terug in Nederland blijft het een onaangepaste druif met schijt aan alles en iedereen. Gisteren was hij op weg naar die andere BN’er die maar niet uit de spotlight kan blijven (Dreetje Junior), en onderweg werd er natuurlijk maximaal gebumperkleeft in met die tokkie-Range Rover van hem.

21 reacties op “Lil’ Kleine blijft een asociale tokkie

 1. allemaalpitpitpit zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=FmfJEvyh-hE

  jij bent wreed geklapt door een 19jarige, echt voorschut. ze hebben jou als een licht veertje tegen de auto aangegooid. Dat was echt een vernedering. dat krijg je ervan als je mensen stiekem jaren lang hackt en stalkt met rappers samen met Renate Lindsey en je LSD buddy en beckie boss en just Gay en hoerenzoon G-no. Jullie allemaal hebben jullie straf gehad.

  0
  4
 2. Kogel door je kop zegt:

  kijk jij maar uit 0fux want ook jij gaat 1 van deze dagen eindigen als Peter r de vries.
  niemand gaat jou missen HOERENZOON

  0
  1
 3. @ G-no en Just B zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=AIi0uC3n3AQ

  Hi G-no en Just B Jullie nederlandse vriend Niels is echt een lekker ding!!! Ik wist niet dat hij in jullie videoclip speelde, maar we hebben al een tijdje een geheime seksrelatie met elkaar. Ik heb Niels heerlijk gepijpt en hij heeft mij heerlijk gebeft. Niels is in real life nog knapper dan in jullie videoclip. Hij is lang en sexy, echt een mooie man. Niels houd wel van zwarte arabische sletjes. Ga maar verder stoken want we blijven seks hebben met elkaar. Niels heeft echt mooie stralende ogen en hij is lekker groot geschapen. Echt een lekkere Nederlander!!!!!

  0
  1
 4. Klik Klik BOEM zegt:

  Deze mensen staan op een dodenlijst:

  0fux Lindsey Mone Frank de Bruyn Jeremy Deekman G-no Just B Anika Beckie Boss Kathy P Roxan
  Rotjoch en co

  0
  0
 5. TRAVESTIET LINDSEY MONE zegt:

  LINDSEY ONE ROTTERDAMSE TRANSGENDER SAMEN MET HAAR TRANNY FRIENDS RENATE BECKIE BOSS ROXAN ANIKA MARGERY EN KATHY P

  ALLEMAAL TRANSEXUELEN OMGEBOUWDE KERELS

  0
  0
 6. TRAVESTIET ANIKA zegt:

  Ik ben niet eens 35 jaar en ik zie eruit als een oude vrouw van 80 jaar. Gerimpeld en uitgewoond. Samen met mijjn manwijf heb ik een huisje gekocht en we hebben seks met onze honden. Ik ben oud en lelijk en ik lijk op een oude mannelijke heks. Vies eng dik kleine gedrocht met mijn hamsterwangen. Bah bah

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *