Lil’ Kleine en Jaimie Vaes weer bij elkaar

Jaimie-Lil-kleine

Tjsa. Wat moet je er eigenlijk van zeggen. Dan zijn ze bij elkaar, dan zijn ze uit elkaar, dan zijn ze weer bij elkaar. Het is eigenlijk niet meer bij te houden. We hopen in ieder geval dat die dwergrapper dat verwarde meisje, tevens moeder van zijn kind, niet meer slaat.

Hier zijn ze weer opeens aan het kussen. Nou ja, ze zoeken het maar uit.

34 reacties op “Lil’ Kleine en Jaimie Vaes weer bij elkaar

 1. WegmetRechtsepedos zegt:

  Wanneer gaan deze rechtse pedo vriendjes ook dood?? Alle partijen in Nederland zijn rechts.. zelfs GroenRechts en de nep SP… Ga dood allemaal doei

  1
  12
 2. Jaimie Vaasje zegt:

  Tjah Jaimie Vaas is dus weer terug bij Lul’ Kleine.
  Kan Lul’ Kleine het vaasje opnieuw lekker kapot slaan, wanneer Lul’ weer eens een speedball naar binnen draait.

  Feit dat Jaimie Vaas weer terug is bij deze kluns zegt maar een ding. Het geld was toch wel erg makkelijk en nu een groot gemis. Een geld dingetje zeg maar wat na een paar weken lastig wordt als je luxe gewend bent. Niet meer naar Saint-Tropez maar naar Wijk aan Zee. En geen Armani maar Action.

  Ik heb het op kleinere schaal zelf meegemaakt.
  Jonge knappe dames uit mijn omgeving die dan met een of andere oudere bankier gaan. Die vent die gewoon niet altijd netjes met haar omgaat.

  De relatie gaat vervolgens uit. En dan vervallen ook de voordeeltjes. De luxe zaken zeg maar. Niet meer part time werken en elke dag sporten maar gewoon full time werken in het basisonderwijs.

  De meeste wisten niet hoe snel ze terug moesten naar het luxe leven. Blijkbaar compenseert het luxe leven en hebben ze het er graag voor over om daar op zijn tijd een keer klappen voor te krijgen.

  Triest….

  14
  1
  • Guido den Aftrekker zegt:

   Misschien hebben ze wel een SM relatie, dat geloof ik eerder dan dat hij haar in elkaar zou slaan. Hij is toch een (b) engeltje. Zo’n lieve knul. Ik zou hem graag adopteren.

   2
   2
 3. Ollie zegt:

  Ik denk dat die kabouter Kleine een grotere genotspaal heeft dan dat wurmpje van die impotente (drank) lelijke Jan Roos. Die haalt hem alleen nog uit zijn broek om tegen de glasbak te pissen als hij er toch is.

  1
  9
 4. Dominique Keesie zegt:

  Jan en Dennis, jullie zijn gewoon gigantisch jaloers. Dat is het hem gewoon.

  Lil Kleine brengt gewoon HITS. Op plaat én erbuiten. Trieste figuren.

  0
  5
 5. Oen Kardiesishan dichter zegt:

  Jamie
  Ik was je vriend maar je verdween dat vind ik vuil
  Die kudtkabouter slaat je straks weer op je muil
  Niet dat ik er dan nog om huil
  Of mijn leven weer met coke bevuil
  En waar ik ook voor bedank
  is al die cocktails en de sterke drank.
  Dan krijg je immers een kop als Jan Roos
  verdien alleen nog wat door te kijken onder een doos
  Daar is Koen niet van gediend
  Koen die 10 x meer dan dat varken Roos verdient
  En doe de groeten maar aan Estelle
  Die hoeft mij ook niet meer te belle

  8
  5
   • Dominic W zegt:

    Een doorgesnoven aandachtsjunk en een agressieve Rapper die graag negatief in het nieuws komt GEEN AANDACHT AAN BESTEDEN!Kijk die Jorik ( zo heet hij toch?) die komt een keer de verkeerde tegen die hem in coma beukt.
    Dat gun je natuurlijk niemand maar deze gast loopt naast zijn schoenen met zijn geld en zijn bekendheid.
    Combineer dat met een dom wijf die heel graag aandacht wil vd media maar eigenlijk net als Koen K elke dag een paar grammetjes nodig hebben om te functioneren.

    0
    0
 6. Gérard van Schaarsbergen du Toulon zegt:

  Wesley Sneijder heeft genoeg poen, die zit alleen niet te wachten op een tweedehands snuifdoos en een bezoekregeling met een gehandicapte dwergpaps met een agressiebeheersprobleem en een grote voorliefde voor betaalde seks en allerlei soorten drugs.
  Mogen we kleine mensen weer gewoon dwerg noemen tegenwoordig of is dat niet woke genoeg tegenover mensen die zich identificeren als dwerg maar moeite hebben zich geaccepteerd te voelen?

  2
  0
  • Dwergen United zegt:

   Als voorzitter van de dwergenclub accepteer ik het niet om Lul Kleine als dwerg te erkennen. Wij gaan een klacht tegen jou indienen, Sylvana Simons doet ook mee. Famke Louise helaas niet.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.