Lil’ Kleine moet schoffelen

lil-kleine-lift

Dan popt wel gelijk de vraag op of er eigenlijk zulke kleine schoffeltjes zijn? Maar goed, hij heeft 120 uur taakstraf gekregen voor zijn aandeel in een vechtpartij. Hij beukte met twee andere kerels een man in club Oliva op het Amsterdamse Rembrandtplein in elkaar. Nou ja, Jorikje liet die man eerder in elkaar beuken.

Hij heeft wel helemaal zelfstandig zijn vriendin geslagen, maar die heeft haar aangifte teruggetrokken.

21 reacties op “Lil’ Kleine moet schoffelen

 1. Tjah zegt:

  Je hoort het vaak. Klaasje, Liesje of Jeemie heeft haar aangifte teruggetrokken of ingetrokken.
  Maar dat kan helemaal niet. Je kunt geen aangifte intrekken.
  Als er officieel aangifte is gedaan dan valt er niets terug te trekken.

  Wat de doorsnee journalist bedoelt is dat je na het doen van aangifte op het bureau een concept van de tekst mee naar huis krijgt. Kom je later terug op het bureau en onderteken je het document, dan heb je officieel aangifte gedaan. Doe je er verder niets mee dan is er officieel nooit aangifte gedaan.

  12
  1
 2. Om te kotsen zegt:

  Wanneer wordt deze dwerg eens in de cancel cultuur geflikkerd?? Ik zit met smart te wachten. Dit ventje is echt om te kotsen! Ze moeten hem eens een keer total loss beuken. Ik denk dat hier genoeg animo voor is.
  Godverdomme zo vlak voor het weekend nog even een artikel van deze kabouter, nu hang ik het hele weekend weer boven de plee.

  8
  0
 3. Jezilgoes zegt:

  Hij is druk aan het oefenen om die 120 uur op het bejaardenbusje te doen. We hebben vandaag gezien dat het uitstappen nog niet helemaal wil lukken. Maar hij blijft oefenen met Sjeemie. Aan de haren eruit trekken is niet zo handig bij pruikendragers. Om te helpen trap die oudjes de bus in zoals met Sjeemie en laat ze 120 uur zitten. Dat zijn die oudjes ook wel gewend en laat na die 120 uur de professionals het werk doen.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.