Lil’ Kleine van klokkie beroofd


Onder bedreiging van een gun kon Jorik zijn peperdure horloge inleveren na een bezoek aan de album-release party van dj Jack Shirak. Bij het verlaten van het feestje werd hij overvallen en kon hij zijn Patek Philippe van bijna 2 ton inleveren. Een paar uur voor de overval zat de dwergrapper nog te pochen met zijn dure klokkie op Instagram.

“Net buiten de deur werd hij echter opgewacht door drie personen en volgens een omstander met een pistool hard op zijn hoofd geslagen. Een van de daders rukte vervolgens zijn horloge van zijn pols. Volgens de omstander werd Jorik onder schot gehouden en daarna met het pistool geslagen”, zo werd in RTL Boulevard gemeld. “De politie arriveerde al snel met veel mankracht, waarna iedereen het pand mocht verlaten. Lil’ Kleine zelf wachtte al die tijd buiten, met bebloed gezicht, maar leek ondanks het heftige incident niet echt van slag te zijn.”

Hier had hij hem nog om.

46 reacties op “Lil’ Kleine van klokkie beroofd

 1. Co Jenevo zegt:

  Een mooi klokje geeft -wat we ook allemaal lullen- een grotere kans op een wilde nacht.
  Niet met de juiste vrouw, de juiste vrouw leent zich niet voor dit soort aangelegenheden.
  De onjuiste vrouw is dan wel weeer de juiste vrouw voor het moment.
  Snapte?

  24
  3
 2. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Naja, dat klokje kon je voor nog geen jaar kopen voor 80-90.000 incl btw, ligt eraan hoe goed je contact met de dealer is. De prijzen nu liggen zo bij de 150-160.000 voor een 5980/1R in gebruikte toestand. Laat zijn gebrek aan inzicht en intelligentie zien, je moet verkopen op het hoogtepunt en dat is nu. Koop er een terug over een a twee jaar als alles is ingeklapt en alle juppen hun horloge omzetten in geld om de rekeningen te kunnen betalen. Zou mij niks verbazen als meneer Stern opdracht gegeven heeft om het horloge terug te halen, doet het merk geen deugd! Een Patek bezit je niet, die verzorg en koester je voor de volgende generatie!

  7
  10
 3. toke zegt:

  ja lekker stoer doen met je klokkie terwijl er mensen voorbij lopen die de rekeningen niet kunnen betalen en geen vreten hebben voor hun kinderen! eigen schuld whahahaha

  10
  5
  • Anti alles zegt:

   Uit zeer betrouwbare bron en tevens eerste hand, heb ik vernomen dat ze het horloge met veel precisie d.m.v. een pincet van zijn kabouterpols hebben kunnen halen.
   Ze hadden hier wel een loep bij nodig.

   3
   0
 4. Mandy zegt:

  Dat komt er nou van!
  Expres alleen z’n linkermouwje opstropen om vooral maar z’n horlosie te showen.
  Dat soort sukkeltjes kopen dat niet voor zichzelf, maar om een ander te laten zien “kijk mij ’s ff”.

  8
  0
  • Hans Worst zegt:

   Als zijn foto’s zijn gefotoshopt. In het echt zitten er touwtjes aan de marionet. Goede tactiek van de concurrent coolfactor killen kabouter paddestoel hun product omhangen. Pro marketing.

   1
   0
 5. Hummel zegt:

  Een horloge van 2 ton. Ha ha, dat ding wordt in China gemaakt voor 20 euro. Wat moet die smurf ook met zo’n veel te duur prulletje. Hij kan toch nog geen klok kijken

  4
  0
 6. Ronald McUrus zegt:

  Ik dacht dat die lil wiener zo’n ontzettende gierige lutser was. Die gaat weg voordat de rekening komt. Blijkt ie vaker gedaan. Dit is verzekeringsfraude. Op foto feestje zag ik een nautilus van PP. Je kunt mij niet vertellen dat dit kleutertje eigenaar is van al die horloges die hij bij zijn maatje van de 2e handsjes koopt. Dus leent hij ze.

  1
  0
 7. 020 taxidriver zegt:

  Ken die gast alleen van het feit dat hij bonje had met zijn partner in Ibiza
  Is toch wel heftig om een gun op je kop te krijgen voor een kokkie.
  Als ik het zo lees kunnen de daders nooit geld maken van zo’n horloge.
  Wel beetje stom om te pochen met hele dure spullen daar komen criminelen op af.
  Die gozer is zich echt wel kapot geschrokken denk ik dat gun je niemand

  1
  1
 8. Barbie's GHB thermoskan zegt:

  Wat een achterlijk land ook, Nederland.

  Ben je een beetje succesvol, koop je een mooi horloge voor jezelf. Wordt het door een paar mocro’s met een pistool van je afgepakt.

  Ben ik blij dat ik al jaren ge-emigreerd ben naar een land waar dit soort onzin niet gebeurt en succes gewoon wel geaccepteerd wordt.

  0
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.