Lil’ Kleine vast na mishandeling Vaesje

Jaimie-Lil-kleine

Ach ja, wat moeten we er nou van zeggen. Jorik slaat af en toe Jaimie Vaes in elkaar. En soms komt dat naar buiten. Dat is het eigenlijk. En dan trekt zij haar aangifte weer terug en gaan ze weer verder. Dat is de vicieuze cirkel van hun relatie. Hij slaat vrouwen en zij laat zich slaan.

En nu staat het op film. Maar wat doet het er toe? Hij trekt haar aan haar haren de auto uit en rost haar dan nog ff in elkaar. Daar vinden wij allemaal wat van. Maar waarom blijft de moeder van zijn kind maar bij die agressieve kabouter terugkomen? Het schijnt er mee te maken hebben dat hij haar klem heeft met haar eigen gedrag (lees: coke). Nou ja, we zullen zien hoe dit nu verder gaat. Wellicht moet Jorikje iets langer schoffelen.

62 reacties op “Lil’ Kleine vast na mishandeling Vaesje

   • Clubmeisje zegt:

    Ach nu zoekt ie even een ander bordeel op. Kan die daar weer met zo n kinderstemmetje opbellen “Hallo met Jorik, is Lorena ook aanwezig?” Om dan diezelfde avond helemaal gangsta te gaan doen na een beetje drank… Sneu ventje hoor. Ook al ziet Jaimie s hoofd eruit als dat van een opblaaspop (die van 10tje), ze kan echt wel beter krijgen hoor.

    6
    0
  • Willem zegt:

   Opzouten met die Litle dwarf. Een knietje in zijn zak en nooit meer binnen laten. En uh wel even in een psychiatrisch hospital op laten nemen die gek.

   2
   0
 1. Wouter zegt:

  Wat een slecht mens ben je dan.
  Om een vrouw aan haar haren notabene uit een auto te trekken en te mishandelen.
  De moeder van zijn eigen kind notabene.
  Als kerel zijnde sla je geen vrouwen. Je mag gewoon niet slaan, nooit.
  En wie dat wel doet is een domme laffe kleautzak

  31
  6
  • kabouter plop zegt:

   Wat een feministisch gezeik. Iedereen is gelijk en als een vrouw begint te meppen mag je als kerel gewoon terug meppen. Iedereen is gelijk en soms moet dat gevoelt worden schijnbaar.

   19
   9
   • Victor Eremita zegt:

    In het Nederlands recht heb je iets als noodweerexces. Joriks gedrag is zo buiten de proportie, dat heeft helemaal niks met “je mag terugmeppen.” Dat is sowieso helemaal niet waar, oog voor oog en tand voor tand-mentaliteit is zo ontzettend basaal en kortzichtig. En wat dit precies met feminisme te maken heeft ontgaat me volledig.

    7
    0
    • kabouter plop zegt:

     Domme dildo…

     Ten eerste reageerde ik op deze zin ‘Als kerel zijnde sla je geen vrouwen. Je mag gewoon niet slaan, nooit.’ en niet op de specifieke situatie hierboven. Zie nergens in het filmpje dat mevrouw snuif hem als eerste mepte en aan de beat em up kampioen zit te weinig haar om als eerste te gaan trekken. Misschien bij zijn gehaktstaafje maar ja daar zit normaal gesproken een lapje stof voor.

     Ten tweede oog om oog tand om tand is helemaal niet basaal en kortzichtig. Ik prefereer zelf dat de overheid begint met straffen maar aangezien deze partij vaak in gebreke blijft moet er toch ergens een poging gedaan worden om slecht gedrag proberen aan te passen. Het is toch nog steeds 1 van de redenen dat boetes en straffen er zijn om gedrag aan te passen of is dat verandert dezer dagen?

     En mijn mening hierboven gaat alleen over meppen en terugmeppen.

     Nou jij weer feministisch stuk vreten…

     1
     6
  • Paul Römer zegt:

   Ho eens even! Wij van Talpa kiezen voor positiviteit en het brede pad. Dat ons personeel onder vuur ligt is een hetze! We moeten geen dingen gaan opblazen

   2
   3
 2. Gasklep zegt:

  Ik weet niet wie er meer hulp nodig heeft. Jamie het slachtoffer dat schijnbaar niet weg kan uit die relatie . Of Jorik die zichzelf steeds weer verliest in agressie en in de bak belandt….

  5
  0
 3. Klaus Schwab zegt:

  Een keer mishandelt worden is een incident, 2 keer is een keus. Dat schijtventje zou eigenlijk door een grote boerenvrouw met dikke benen, blauwe plekken met spataderen, in elkaar gebeukt moeten worden. Gewoon als vernedering, omdat het kan.

  38
  0
 4. rollins zegt:

  Zijn moeder is toch dood? Geen sterk vaderfiguur. En een flinke verslaving. Dan krijg je dit. En die Vaes moet inmiddels ook wel beter weten. Maar als hij haar coke verstrekker is, dan slikt ze het wellicht voor zoete koek. Eens in de zoveel tijd kapot gerost worden door een ondermaatse k*tkabouter. Er zijn voldoende sites waar dit gewoon een fetisj is. Het is in hoofdzaak rot voor het kind of de kinderen. Zulke ouders wens je niemand toe. Het zijn zelf nog kinderen. Maar hij schurkt volgens mij behoorlijk tegen het criminele circuit aan. Zijn ‘lijfwacht’ van weleer zit meen ik in de lik voor een moord op een horlogemannetje uit Zandvoort. Kwestie van tijd wellicht dat we Lil Kleine terugvinden in een kliko. Zo’n kleintje voor GFT afval.

  12
  0
 5. Reporter zegt:

  Wederom jatwerk Janus Anus Roos ! De enige die het UIT Eerste hand kreeg was golddigger Vaes zelf.
  Heeft nu vast ook een snee in het hoofd / liep tegen de Hand palm op.
  Dus bolle Jan, stop met nieuws jatten. Pak eens een frisse neus. Wandelingetje naar de glasbak bij dit voorjaarszonnetje ?!

  0
  18
 6. Umfufu zegt:

  Voor zover ik het begrijp, is coke de gemene deler: het geld, het gebruik, de bewijzen van het gebruik (door de Vaes) en de bewijzen die de Pauperkabouter daar van heeft, en dus bij scheiding en dus bij voogdij, mevrouw Vaes bij haar strot heeft. Figuurlijk en letterlijk.
  Ze heeft inkomen want real-life soap, dus ze hoeft niet meteen bij de Jumbo achter de kassa, pun intended.

  4
  0
 7. René Fr.ger✌️ zegt:

  De vraag is niet of maar wanneer die kabouter een pak slaag of erger krijgt maar dat malle wijf van hem verdient nog een paar corrigerende optaters door steeds terug te gaan bij hem en ook nog een kind te nemen?!waar toch niks van terechtkomt..Zucht,wat een wereld.

  3
  0
 8. Jeu van de Frituur zegt:

  Wat een held!
  Topalbum!
  Lil Kleine Rulezzzzz
  Topgast!
  Beste Rapper van Nederland!
  Lil for President!
  Power to the People!
  Theoooooooo!!!!

  0
  9
 9. FunX rapper zegt:

  Is gewoon regels van de straat toch. Lil kleine is van de straat. Wij rappers niet slim voor discussie. Dus wij laten vuisten graag praten en voelt goed je weet toch

  4
  2
 10. Theo uit Aken zegt:

  Ali b en Marco B binnenkort in gevang……Glennis grace in gevang, Lil Kleine in gevang…. Die John de mol heeft wel een neusje voor goede voice juryleden…

  7
  0
 11. Dit snuifje is voor papa, dit snuifje is voor platte mama en dit snuifje is voor de narcostaat zegt:

  Die pauperkabouter heeft straks heel wat uit te leggen bij de kinderbescherming.

  2
  0
 12. Roddelstraat zegt:

  Man man man wat doet die dildo kleine nou weer.
  De officier van justitie zal wel balen dat die 2 weken voorwaardelijk geschrapt zijn in de zaak van vorige week.
  Maar goed nog even en dan zit die hoop ik binnenkort gewoon weer naast Ali B op de stoel.
  Maar dan aan de eettafel achter tralies

  2
  1
 13. Vin zegt:

  Sneu voor dat kind die wordt straks meegenomen door de kinderbescherming of komt ook niks van terecht, lekker snuiven feesten beetje slaan hier en daar. Die kabouter laten schoffelen in Plopsaland en dat lelijke wijf met koentje naar zuid Afrika., door dit soort zaken kunnen ze bij roddelpraat weer wat maken. En wij lachen er mooi om toch

  1
  0
 14. Flappie zegt:

  Waarom doet zij niks terug? Het is nou niet alsof je Rico Verhoeven tegenover je hebt staan of zo. Een goede trap met je naaldhak en hij doet niet zoveel meer. Ik begrijp het niet, er zal inderdaad we meer spelen. Arm kindje.

  0
  0
 15. TiTaToverkuffar zegt:

  Wel jammer dat het gefilmd is met het botte eind van een frikandel. Ach, met een goede camera zou je ook een wit poederige waas krijgen wanneer de actie begint. Positief is nu dat mevrouw de er hierdoor wat meer menselijk uitziet. Zou dit zijn hoe ze zich laat verbouwen?

  2
  0
 16. Uitgesproken zegt:

  In Nederland:

  Gewone mensen worden na 1 of 2 fouten voorgoed gebrandmerkt..
  maar bekende Nederlanders komen bijna overal mee weg lijkt het..

  hoe zou het toch komen dat mensen radicaal worden en dit zooitje bekende mensen gaan haten?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.