Lil’ Kleine weer op Ibiza

lil-k

Kijk eens wie we daar hebben! Jorikje is weer back on the island. Zit ie dan weer op Iebiezzz. Wie die chick is weten we niet. Het is in ieder geval niet zijn boksbal Jaimie Vaes. Wel grappig dat de vrouwenmepper nou precies bij een barretje gaat zitten dat Passion heet.

Die passie gaat hem nog van pas komen als ie straks in de gevangenis zit. Vooral tijdens het gezamenlijk douchen.

32 reacties op “Lil’ Kleine weer op Ibiza

 1. Ome+Jan zegt:

  Ome Jan gaat Dennieboy eens flink spanken als die terug is van z’n welverdiende vakantie.

  Jezus christus zeg, de hond van de buren schrijft nog betere artikelen.

  2
  0
 2. Ik weet het niet zeker zegt:

  Zit eens ff te kijken Roddelpraat maar dat is toch WEL zijn BOKSBAL? Nu alleen met strakgetrokken staart naar achter. En ach laat die Pauper Kabouter nog ff ,nu kan hij het nog betalen straks trekt ie een uitkering want heel entertainment Nederland kotst hem uit incl zijn platenlabel

  2
  0
 3. Zoon van een kale kaaspooiert zegt:

  Scooooooppppp
  Nee hoor geintje
  Ik kom nog ff niet uit de kast.
  Pas als kleine tietloze meisjes / mijn zogenaamde vriendinnetjes mij aanklagen.
  Laat ik mijn management verklaren dat ik weliswaar al jaren geen ruigpoot ben maar een gewillig jongenskontje aanbid

  0
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.