Lillyputty wil kat zijn


Alles beter dan de vrouw van Wilfred Genee moet ze hebben gedacht. “Leven als een kat, heerlijk rust en flow momenten” schrijft de vaste partner van de Ladyshave. Waarom een kat zou ‘stromen’ mag Jozef weten. Dat weet Lillyputty natuurlijk ook niet, maar het past in haar lulkoekverhaal over tot jezelf komen. Dus ook de kat moet aan die onzin meedoen.

Terwijl dat beest lekker ligt bij te komen van het opvreten van een merel. Die is niet meer lekker aan het flowen. Die is morsdood. Voordeel van een kat zijn is wel dat die allemaal niet monogaam zijn.

16 reacties op “Lillyputty wil kat zijn

  • De Oost zegt:

   Wat een laster! Dennis baalt van zij huidige positie als jonge en beginnende journalist, die eigenlijk al is geflopt.

   Nu probeert hij Wilfred te kapot te maken. Voordeel is, dat Wilfred zich niet verlaagd tot het niveau van kleine Dennis.

   Eerst de roddel van het vreemdgaan van Wilfred: geen effect. Nu maar rechtstreeks op de vrouw van Wilfred. Dennis hoe ver wil je gaan?!!! Zielig!!!
   Glanerbrug vindt jou zielig!

   10
   24
 1. Bert zegt:

  Mesen… of schapen… wat zal ik zeggen…
  Wanneer worden jullie wakker??
  1 prik.. nee toch twee.. doe maar drie. Wanneer stopt het??
  Voor een verkoudheidsgriepje… geen oversterfte… levensverwachting niet omlaag…. en toch alles op slot.
  Ik word moe van jullie! nog nooit zolang een demissionair kabinet gehad sinds WW II, en zelf toen hadden we meer rechten!!
  Mijn naam is Bert van Rijnberk en ik doe niet meer mee!

  7
  15
  • Hans Worst zegt:

   Mensen met gezelschapsdieren scheelt iets aan. Maar on huize Genee loopt een dikke rat. Dus dan had ik ook een kat in huis gehaald. Als ik niet bezet was had ze op gezicht haar free pass kunnen laten stempelen. Maar ik ben anders opgevoedt. Vertrouwen en loyaliteit moet je nooit schaden. Die zijn onbetaalbaar.

   0
   2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.