Linda: Johnny talkshow vanwege John


Het is werkelijk voor helemaal niemand nieuws, maar als het dan wordt bevestigd is wel weer grappig. Johnny de Mol heeft zijn flop talkshow inderdaad alleen maar te danken aan het feit dat hij de zoon van John is. Dat zegt nu tante Linda zelfs, die daarmee openhartiger en eerlijker is dan kontenkusser Johan Derksen, die de familie te vuur en te zwaard kansloos verdedigt.

“Wat denk je wanneer recensenten opschrijven dat hij HLF8 alleen mag doen vanwege zijn vader?”, vroeg de VARA-gids haar. Linda: “Tot op zekere hoogte is dat bij ons waar. Ik heb daar destijds ook mee moeten dealen toen ik begon: ja dat heeft ze via haar broer. Zo letterlijk is het niet gegaan, maar zonder John had ik niet eens geweten dat er een auditie van Sky Channel zou zijn. Zo bezien is dat dus een punt. Maar wat moet ik er verder van zeggen?”

Ook dochter Noa is via de De Mol-kruiwagen het mediapark ingereden. Iets dat moeder niet ontkent: “Natuurlijk is het ook zo, laten we eerlijk zijn, dat ze die baan als redactielid bij VI niet gehad had waarschijnlijk als het niet mijn dochter was geweest.” De enige die denkt dat De Molletjes het allemaal op eigen kracht doen is Johan Derksen. En dat is vrij gênant.

10 reacties op “Linda: Johnny talkshow vanwege John

 1. Dwight zegt:

  Linda de Mol heeft toch ook als hele gemiddelde presentatrice roem vergaard doordat ze grote shows met een goed format mocht presenteren. En wie produceerde die shows? Juist, haar broer.

  3
  2
 2. Robbie zegt:

  Tja haha die Derksen, jammer dat die zo is omgeslagen. En Linda is geboren met gouden lepel, onee zij noemt het wh*te privelige. Maar toch merk ik wel aan haar tekst dat ze het wat afvlakt……

  4
  1
 3. Ger Pluizenbol zegt:

  Vrouwenmepper Johnny de Mol dankte het baantje bij de tv aan zijn pa, nadat hij gecanceld was door de npo wegens allerlei aanklachten. Johnny wordt namelijk door zijn ex-verloofde beschuldigd van zware mishandeling nadat hij haar minstens driemaal op drie verschillende locaties had geschopt, geslagen en gewurgd. Dat is mishandeling en poging tot doodslag of zoiets. Alleen vindt Johnny deze aantijgingen veel te ver gaan, vertelde hij in een televisie interview. Hij is het er dan ook niet helemaal mee eens.

  Gelukkig heeft hij zijn programma HLF8 om een beetje afleiding te hebben anders zou hij er de hele dag over tobben.

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *