LINDA: Meisjes moeten potje masturberen


Nu ben ik zeker geen goede zedenpredikant. Wat zeg ik? Sla de hand zo vaak mogelijk aan jezelf. Dat is gezond voor lijf en geest. Maar om nou als Linda de Mol op dit moment meisjes tot zelfseks aan te zetten? Ik zou het net als het scheidingsthema van haar blad voor volwassen meisjes even niet hebben gedaan.

Je vent is een van de smeerlappen, je broer is de baas van al die smeerlappen, dan zeg je toch tegen je blaadjesmaker dit niet te doen. Dat seks, jongedames en familie De Mol op het moment niet de allerprettigste combinatie is.

18 reacties op “LINDA: Meisjes moeten potje masturberen

 1. Robbie zegt:

  Maar was het niet dat ik in 1 van de RP afleveringen hoorde dat Linda de Mol maar 1 keer per maand seks had??? Dat wijf spat echt uit elkaar jonge van nepheid. Wat een verschrikkelijk mens niet normaal. En gelukkig loopt er hier nog eentje rond (in huis) waar het kwartje ook bij is gevallen. Eng mens die hele Linda……

  11
  5
 2. Tim van Vooren zegt:

  Want sex sells.

  De redactie wist in november nog niet dat deze smeerlapperij van the Voice en de Talpa-bazen naar buiten zou komen, dus een januarinummer met masturbatie instructies voor vrouwen boven de vijftig vonden ze wel een geyl plannetje.

  Is dit exemplaar van de Linda ook te lezen in de wachtkamer van de tandarts of de huisartsenpost?
  Ik vraag dit niet voor mezelf maar voor een vriend van mij.

  10
  22
  • TukkerinLimboland zegt:

   Dit keer ben ik het met Restauratieproject De Mol eens. Als alle vrouwen nu eens wat vaker mastruberen met of zo Luchtblaasdingvoorjeclitoris. Dan hebben ze A) vaker zin in seks en B) (wel de belangrijkste reden) zijn ze wat minder vaak van die zuurpruimen

   9
   8
   • Obscura zegt:

    Sex tips van een scheel kijkende blanke oprah… je zou er toch spontaan er mee ophouden.

    Als ze de wereld populatie willen inkrimpen dan moeten ze linda de mol gebruiken als sexuele voorlichter.

    9
    2
 3. AT5 voorlees Merel zegt:

  Linda lust er wel pap van zo het schijnt. Was het niet zo dat er jaren terug al vanuit duitsland kritiek kwam op linda’s vrije sexuele expressies op tv etc? En aannemelijk ook wel wat in haar gewone leven.

  4
  4
 4. mooiwasdietijd zegt:

  Zelf sex?? wat is dat voorn achterlijk gedoe?
  vroeger deed je dat heel stiekum onder de dekens in het donker dat was pas spannend!
  Nu gooien die woke c utten alles maar open en bloot, zo is er geen c ut meer an!

  4
  2
 5. Wilhelm Winkelhaak zegt:

  Nu is het weer vingeren volgende week een ode aan volflatsen en daarna een ode aan slikken. Wanneer komt Linda eens met een ode aan de man.

  1
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.