LLEEUUUKKK! Rogier vindt mok LEEUUUKKK!


Nou, is dat even LEEEUUUKKK! In onze shop staan tegenwoordig ook mokken met een LEEEUUUKK!!! erop. En dat vindt Rogier dus hartstikke LEEEUUKKK! We willen ook graag dat die voormalige kale badeend bij ons te gast komt, maar de relatie tussen hem en Dennieboy is wat bekoeld.

Kom op Roogje. Gewoon lekker komen, dan krijg je een gratis LEEEUUUUKKK!!! mok.

24 reacties op “LLEEUUUKKK! Rogier vindt mok LEEUUUKKK!

  • PiemelBoy zegt:

   Daar is die weer de kneus ‘Steven’ die actief is onder een heleboel profielen. Jouw leven bestaat alleen uit Roddelpraat. Heb medelijden met je. Oja en snel je geschiedenis wissen zodat je heel veel minnetjes kan geven, droeftoeter.

   2
   17
   • De Depressieve Postbode zegt:

    Als je nog steeds denkt dat ik Steven ben, dan heb ik met je te doen. Maar ja je kan ook niet veel IQ verwachten van zo’n uitkeringstrekkende Marokaanse riffaap als jou. Die zijn enkel goed als decoratie voor in mijn trapgat.

    10
    1
    • Piet zegt:

     Ik ga het in dit geval even opnemen voor “PiemelBoy”. Allereerst “PiemelBoy”, moet je niet naar gaan lopen doen tegen “Robbie”. “Robbie” is namelijk net als ome Jan een gouden kerel!

     Maar laag IQ of niet “De Depressieve Postbode”, je taalgebruik komt ENORM veel overheen met dat van “Steven”, dat kun je niet ontkennen lieve schat.

     Ik vind trouwens dat de echte “De Depressieve Postbode” een vervelend k*t kop heeft. En ik vind jou een vervelende racist met je:

     https://www.ensie.nl/woordenboek-van-populair-taalgebruik/rifaap

     En je post op een werkdag om 14:28 een bericht. Dus wie zegt, dat jij dan ook uitkeringstrekker bent.

     0
     2
     • Spellingscontrole zegt:

      “Dus wie zegt, dat jij dan ook uitkeringstrekker bent.”

      moet zijn:

      “Dus wie zegt, dat jij dan ook GEEN uitkeringstrekker bent.”

      0
      0
     • Geachte Lezer zegt:

      Hey Rifaap, dat wij in als gezonde kaaskoppen graag over jullie heen pissen is bekend maar dat is nog geen reden om terug te zeiken.
      Dus matig je toon of houd je bek.

      3
      0
     • De Depressieve Postbode zegt:

      Niet iedereen werkt overdag he Pietje. Er zijn ook mensen net als mij die lekker in de avond werken en overdag vrij zijn. En de woorden komen misschien overeen maar ik ben Steven niet. Er zijn schijnbaar meer mensen die een verschrikkelijke hekel hebben aan dat stuk stront van een PiemelBoy.

      Met vriendelijke groet de postbode.

      0
      0
     • Piet zegt:

      Geachte Lezer: Verbeter de wereld, begin bij jezelf.
      @De Depressieve Postbode: Oké, maar moet dat dan echt met een oproep tot levensbeëindiging? Kan je hem niet gewoon n*geren dan, zoals “Robbie” dat altijd doet?

      0
      0
 1. Robbie zegt:

  Die gratis mok zou hem toch wel over de streep trekken zeker?? Wacht al zolang op Rogiertje bij RP en heb hem al zovaak gevraagd via Insta, dus hopelijk werkt de gratis mok…….

  11
  1
 2. Frankie boy zegt:

  Welk dood wormpje warmt hij tegenwoordig op? Er zal toch nog wel ergens een oud lijk met teveel geld en oude vieze reflexen te halen zijn.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.