LOL! Rutger Castricum met spelprogramma naar middernacht


Hahahahahahaha. Ok, dat gelach is misschien een beetje flauw. Hahahahahaha. Maar goed. De Bluffer, het spelprogramma van PowNed op prime time vrijdagavond NPO1 krijgt een ander tijdstip. Om 23:50 komt het vlaggenschip van Dominique Weesie (walgelijke man) terecht.

De laatste keer namen 253.000 mensen de moeite de zoveelste flop van Castricum te bekijken. Heel even deed de NPO alsof er niets aan de hand was en Rutje kon doorpruttelen op dit tipstip. Maar neen, het is alweer toedeledokie! Hij mag nu net voor middernacht proberen 50k te halen. Want het is nu echt over en sluiten.

8 reacties op “LOL! Rutger Castricum met spelprogramma naar middernacht

 1. allochtoon zegt:

  Baas Jan nog niet te hart laggen. Rutger ferdient bofen de ton. Maar als backme heeeel groot wort heb jei en je compajon de laatste lag

  0
  0
 2. Vieze Rik zegt:

  Nu het programma van die kut omroep van een Weesie (Walgelijke Man) naar middernacht verplaatst gaat worden, kunnen ze het beteren veranderen in de Fluffer. Misschien heeft Vera ook nog tijd om te figureren in deze show/

  0
  0
 3. Donald Trump zegt:

  Zeggunh… Waar kan je nou ook alweer opzeggen? Kan dit niet gewoon onder ieder artikel vernoemd worden? Iedere opzegging is winst.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *