LOL, Shownieuws geeft opeens om slachtoffers


Omdat die slachtoffers niet zijn gevallen in een programma van hun baas John de Mol of bevriende BN’ers de verdachten zijn. Wat een stelletje hypocriete engnekken zijn het toch bij Talpa. Ze vinden het maar raar dat er veel over de gevolgen bij Ajax wordt gesproken in de media en niet genoeg over de door Marc Overmars lastiggevallen vrouwen gaat.

Presentatrice Tooske Ragas: “Ik vond het heel opvallend dat toen ik vanmorgen een heel artikel hierover las… Nou, eigenlijk de meeste artikelen… Dan is het drie regels: ‘Hij heeft waarschijnlijk dit en dit gedaan en dat komt nu naar boven.’ En daarna zestien pagina’s over wat dit allemaal voor Ajax betekent. En dát vond ik eigenlijk… Want dat was in alle andere gevallen niet zo!”

Weet je nog? Bij Shownieuws vielen ze op de knieën om John de Mol diep in de keel te kunnen nemen na het The Voice schandaal. Het was allemaal zo sneu voor hun broodheer. Patty Brard verslikte zich bijna in big John: “Dat programma, dat format, daar heb ik me ook zo druk om gemaakt vandaag. Je zal toch maar John de Mol zijn en een waanzinnig programma bedenken, een waanzinnig format hebben wat aan 180 landen is gekocht, wat waanzinnig door ITV is overgenomen en wat een waanzinnig groot succes is.” En nu janken om te veel aandacht voor Ajax.

Of wat dacht je van Linda de Mol? Was ook een enorm slachtoffer volgens Shownieuws. Of wat dacht je over de Marco Borsato zaak, waar ze bij Shownieuws een meisje dat van haar 15e tot haar 20e mogelijk door hem is misbruikt, voor de bus gooide? Die zou het allemaal verzonnen hebben, aldus de vrienden van Marco bij het programma.

16 reacties op “LOL, Shownieuws geeft opeens om slachtoffers

 1. Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

  Het is ook erg voor Marc Overmars want die had niet goed begrepen dat dit eigenlijk niet de bedoeling was terwijl die vrouwen daar wél gewoon rondliepen. Dus het is dan min of meer hun eigen schuld.

  En Jeroen Rietbergen hetzelfde verhaal, elke keer maar weer nieuwe vrouwen die aan hem hun telefoonnummer geven. Dan vragen ze er toch zelf om?

  En met Marco en Ali precies zo.
  Allebei slachtoffers!
  Alleen heeft Ali er tot zijn grote spijt eentje verkracht hoorde ik en daarom moet Ali de bak in voor zes of zeven jaar. Dus dat zal wel zes maanden voorwaardelijk en 120 uur dienstverlening worden…

  9
  2
 2. PiemelBoy zegt:

  Mede door jullie, gaan we richting Amerikaanse toestanden waar al heel snel iets grensoverschrijdend gedrag is. Dit moeten we niet willen. Lekker van elkaar kunnen genieten(uiteraard niet met minderjarigen), maar wel met 18+. Ik stuur toch ook echt vaak dicpics naar vrouwen die er zelf ook van kunnen geniet. Niet op alle slakken zout leggen. Geniet van het leven, het leven is al kort genoeg.

  4
  21
 3. Joerie met middellange tampeloeri zegt:

  Los van dat ajax van mij de tyfus kan krijgen, zijn dit een ontzettend stelletje engnekken bij elkaar.
  Die viespoot van een Verlinde is denk ik ook vergeten hoe hij zich opstelde toen Onno zonder Hoes de geile hijger uithing met die kleuter.
  Heel erg eng clubje van shownieuws, die alleen lullen hoe het hun brood uitkomt.

  6
  0
 4. Eric ten Hag zegt:

  ach de “slachtoffers” flikker toch op man het is allemaal zo erg voor de “slachtoffers” als je als volwassen vrouw niet kunt dealen met wat seksueel getinte berichtjes of zelfs een dickpic dan is wel meer mis met je mentaal, dat heeft Marc niet veroorzaakt.

  nooit hebben ze er hun bek over opengetrokken, sterker nog het lijkt erop dat ze Marc in de waan hebben gelaten dat ze het wel leuk vonden, met name diegene die de dickpic had ontvangen.
  Want geloof je nou zelf dat Marc uit het niets een dickpic naar die vrouw stuurt.. dat is het beeld wat al dat woke deugvolk op twitter enzo voor zich hebben, maar daar is vanalles aan vooraf gegaan waardoor Marc waande dat hij met die vrouw in een fase zat waarin dat kon.

  En dan stuurt Edwin als gevolg van dat voice gebeuren een mailtje rond over vertrouwenspersonen waaraan werknemers kunnen laten weten als er iets gebeurt en toen hebben een paar vrouwtjes gereageerd dat Marc weleens wat vieze berichtjes stuurt.. niet omdat ze daar echt mee zitten maar gewoon puur om te laten weten ja dit gebeurt er.

  En dan word Marc er niet intern mee geconfronteerd en krijgt een waarschuwing ofzo en bied zn excuses aan, maar nee hij moet gelijk eruit, want als het naar buiten komt dan moeten sponsoren laten zien dat ze deugen en zicht terugtrekken.

  8
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.