Maan op Freeks banaan


Jezus, wat een bizarre titel heeft dit verhaal zeg. Maar niets is minder waar. Oud verhaal van de juice kampers, maar verdikke deze kwam wel even binnen. Maantje is namelijk de oude oppas van de kinderen van Jan. Nu heeft hij altijd weggekeken. Ook bij de verhalen over Marco Borsato en de rest omdat hij graag die lieve schattige onschuldige oppas wil zien en niet een nymfomane.

Maar verdikke nu is het klaar. Ligt/staat ze te wippen in de bezemkast met Freek van Freek en Suzanne. Trouwens, Jan was laatst bij Guus Meeuwis en daar traden die twee op in het voorprogramma. Werkelijk elk liedje lijkt op elkaar. Maar goed, onze maan lust blijkbaar graag een banaan.

23 reacties op “Maan op Freeks banaan

 1. Frits zegt:

  haha, komkommertijd
  Ik ken S&F, nuchtere types uit de achterhoek en al ruim 14 jaar samen. Dat Maantje haar Maan voor Jan (niet ons Jan helaas) en alleman openstelt, dat was al bekend. Maar dit is een kulbericht.

  5
  11
  • Bruf zegt:

   Dat ze 14 jaar samen zijn, waarvan t grote deel zonder ‘bekend’ te zijn, kan ik me voorstellen dat dit soort voorstellen van Maantje wel aantrekkelijk klinken

   1
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.