Mama Gio ook een vlog over Roddelpraat


Nou ja, we spelen een bijrolletje. De hoofdrol gaat naar Irma Knol, de moeder van Enzo en die ander. Dat ouwe vrouwtje doet mee met Boxing Influencers. Met alle respect, maar je kan ook nee zeggen op dat soort uitnodigingen. Sta je dan als oud konijn te boksen in een ring voor wat aandacht. Wat een armoed.

Maar mama Gio is een leuke vrouw die we hebben ontmoet bij de opname voor Jan en Dennis Doen Dingen. En dat die moeders van die grote Youtubers ook gaan vloggen voor de poen kan ik ook nog wel begrijpen.

15 reacties op “Mama Gio ook een vlog over Roddelpraat

 1. Stella zegt:

  Eindelijk snap je het Roos.
  Jonge chickies kunje vergeten met je blubberpens en kalende vroegbejaarde varkenskop op 2 extra kinnen

  0
  14
 2. Andre de jong zegt:

  En toch zal ik mevrouw grindtegel ook niet overslaan als ze smeekt om anal genomen te worden. Even gruwelijk als een wilde baviaan tekeer gaan in bed, dat ze een paar weken pijn heeft als ze loopt, niest of zit te bouten.

  2
  3
 3. Bejaarden gangbang zegt:

  De moeder van Jan Roos eens grof uitwonen, rectaal verticaal et cetera. Zodat dat oude gleufdier beter genot heeft dan ooit en zeker toen ze malle Jan door haar vulva er uit poepte.

  1
  9
  • Andre de jong zegt:

   Kan je niet beter naar huis gaan hoe(r)enjong, als je op tijd bent kan je een Turkse man klaar zien komen in je moeder. En als je er toch ben, zet dan gelijk even koffie voordien andere veertien man.

   5
   2
  • pinda zegt:

   dat is vaker in dat soort dorpen, je moeder is de zus van je broer en hij is weer de opa van je vader.. nou en dan krijg je dit soort kinderen

   1
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.