Manager Moszkowicz en Lil’ Kleine “partners in crime”


We kregen een mail in de mail met interessante informatie. De manager van Jorik is Nathan Moszkowicz, de zoon van Bram, wiens vriendin de advocaat van Jorik is. Dit management Namam genaamd zegt er erover na te denken om te breken met Lil’ Kleine. Wat al een raar statement is, want je breekt met iemand of niet. Er over nadenken is nogal sneu.

Maar een tipgever vertelt ons dus dat Moszkowicz en Lil’ Kleine veel te veel verstrengeld zijn om afscheid te kunnen nemen.

“Mochten wij doorgaan met de vertegenwoordiging van hem als artiest, dan zullen wij daar strenge voorwaarden aan verbinden”, aldus Nathan Moszkowicz & Patrice Katz (Kalff Katz & Franssen advocatenkantoor te Amsterdam).

Is totaal ongeloofwaardig, Jorik is namelijk direct en indirect mede partner van Namam via een achterdeur constructie, het is een boevenbende die via buitenlandse constructies geld wit wast voor grote criminelen, dat is de reden van de grote cash bedragen die je vaak ziet bij Jorik.

Nathan probeert schoon te blijven maar heeft een goed voorbeeld aan zijn Vader (Bram) die wel raad weet met cashgeld, en dan is de partner van Bram weer de advocaat van Jorik, en doet de moeder van Nathan de wurgcontracten met partners opstellen, en bovenstaande advocaat Katz overal mede baas van.

De beide heren (Nathan & Jorik) zitten letterlijk aan elkaar verbonden, met BV’s en allerlei onderlinge onderhandse en bovenhandse afspraken, belangen in ondernemingen zoals Jorik (kleding), het Amsterdamse WinterParadijs, Fiorito limocello, Celapp Media te Amsterdam (de app van Lil’Kleine), een Merchandisebedrijf, een Lollycompany (samen met Chahid en Bizzy), Cafe het Lammetje, frietzaak de Belg, belang in een sublabel van 4PM, en niet te vergeten de oplichtingsconstructie Ownit.music en Makers.Avenue dit is nog maar het tipje van de ijsberg.

55 reacties op “Manager Moszkowicz en Lil’ Kleine “partners in crime”

 1. Steven alias Samba de clown, Dave R, rene Froger, Charlotte H, Anja, Suzanne, etc. zegt:

  Soms is het leven niet eerlijk. Ik kan mijn vriendin niet mishandelen want ik heb geen vriendin/vrouw.
  Net zoals bijna alle jongens/mannen die hier reageren.

  Ik zou graag een vriendin willen zou dan heel lief voor haar zijn maar ja die meiden en vrouwen van tegenwoordig kijken alleen naar het uiterlijk of de bankrekening van de man.

  ik ben niet knap en heb ook geen geld leef van een wajong-uitkering.

  29
  14
  • Adriaan de Acrobaat zegt:

   Begin je weer?
   Lazer ff lekker een eind op en laat de rust alhier wederkeren.
   En wat die aliasjes betreft, geen idee waar je het vandaan haalt, het klopt niet .
   Klaar ermee.

   23
   3
    • Trollll alert zegt:

     Luister Piemelbor
     Maakt niet van jou probleem ons probleem hiezo
     Het is algemeen bekende dat jij hier goed ben voor 90 % van de reactie s

     Je bent een irritant flikkertjr en ik zou iedereen die dit leest willen vragen om te mailen naar de reductie om jou voor altijd uit te bannen

     De mailadres is dit https://roddelpraat.nl/contact/

     3
     5
  • Hector zegt:

   Heel interessant om dit in de volgende uitzending te bespreken. Hoop ook dat de FIOD dan meekijkt. Trek die beerput maar open! Ben eerlijk gezegd wel klaar met die gare grappen over Marokkanen van met name Dennis. Totaal niet grappig en Dennis loopt kans dat ie binnenkort helemaal de vet tyfus wordt geslagen. Marokkanen hebben hele lange tenen en vergeten niet snel!

   6
   39
   • MH zegt:

    Ben ook benieuwd naar de constructie etc. Maar ik wil dan eerlijk gezegd wel iets van concreet bewijs zien.

    Wij moeten maar geloven dat hun een e-mailtje hebben gehad van een “betrouwbare” bron die ineens dingen gaat opbiechten ofzo.

    Ik zeg niet dat RoddelPraat moet veranderen in Zembla ofzo, maar het geroep van allerlei aannames zonder enige vorm van bewijs ben ik wel ik redelijk klaar mee (heb dit bij alle vormen van “journalistiek”/media trouwens, dus niet alleen bij RoddelPraat)

    4
    4
    • Ramon zegt:

     Wat wil je nou. Dat Jan ze bronnen gaat prijs geven.dan had dat gespuis nogsteeds. minderjarigen geneukt Marco,en ze. Vriendtjes. Gelooof het nou maar anders staat jan straks voor de rechtbank,En dat gaat Niet gebeuren,Zelfs. Niet als je Moskowitz heet en zo crimineel als de pleuris bent.

     5
     1
  • MH zegt:

   De regels omzeilen/rekken en/of gaten vinden in het Nederlands wetboek, is vrijwel letterlijk de definitie van advocaat zijn.

   Als het letterlijk je baan is om manieren te vinden om de wet te omzeilen/rekken voor je klanten, wat denk je dat er gebeurt als ze over hun eigen situatie nadenken?

   Het is gewoon een bepaalde manier van denken, gebeurt vaak niet eens met opzet en ze hebben waarschijnlijk ook niet in de gaten hoe ver ze eigenlijk gaan

   2
   2
 2. Charlotte H. zegt:

  De Moscowitch-clan komen altijd overal mee weg joh. Ze hebben hun slinkse en sluwe manier van zaken doen tot in de puntjes geperfectioneerd.

  16
  2
 3. Giovanni Latooy zegt:

  ‘een Lollycompany (samen met Chahid en Bizzy)’

  Hebben we het hier over de geldwolf, de beste vriend van m’n schatje, Chahid Charrak of te wel Dutch Performante???

  WTF 👽

  3
  1
  • Giovanni Latooy zegt:

   En godverdomme Jan, hoe kan je nou zeggen afgelopen woensdag, tijdens de uitzending, dat Lil’ Kleine een goede rapper is. Godverdomme, het kattengejank van de kat van de buren klink nog beter.

   Een straatschoffie is het, EN ANDERS NIKS.

   20
   2
 4. Rooie meid uit Bergen zegt:

  Ik heb al mijn zakgeld vroeger alleen kunnen besteden aan de kindertelefoon, omdat mijn nare vader Janus, mijn totale jeugd heeft verkloot. Als ik lief voor vaderdag een tekening van hem maakte als een opgezwollen varken was het ook weer niet goed. Maar papa Jan, liegen is verderfelijk en jij papa hebt er een potje van gemaakt. Een rotzak ben je.

  1
  20
 5. Mabel wist de shit zegt:

  Die Lidl toch..hij maakt een grote dikke middelvinger naar iedereen. Het maakt hem geen fuck uit want hij heeft geld, dus de Mosco’s likken zijn reet schoon als het moet hoor. Wat zal dat ventje lachen die pauperkabouter. Wie maakt hem wat? Niemand dus.

  5
  10
  • Inspector Gadget zegt:

   Is dusss zwart geld uit het criminele circuit dat witwasconstructie gebruikt om illegaal verkregen winsten te witten??
   Maar hoe dan??

   Dat zet die hele bisnis weer in een lekker daglicht. Coke de witte sloper.

   En dan is nu het tijd voor een audit door de belastingdienst, de douane en de afd zware criminaliteit van de plisie.

   Wordt vervolgd vermoedelijk?

   13
   1
 6. Kale kaasboer uit Glanerbrug zegt:

  Wat heb je aan een advocaat ? Daar doen wij hier in Glanerbrug niet aan. Mijn keiharde vuist kun je op je smoel krijgen als iemand denkt te kunnen klieren.
  Dat geldt ook voor jou Jan Roos. Ik zou mij maar eens een beetje inbinden. Je bent de laatste tijd weer aan het ijlen in de show van mijn zoon, waar jij maar een klein rolletje hebt. Gesnopen Janus. Mijn kaasboor gaat eventueel ook smooth door je autobandjes.

  2
  13
   • Kale kaasboer uit Glanerbrug zegt:

    Bek houden over mijn zoon. Ik deel samen met mijn zoon een Porsche, die hij op een eerlijke manier heeft verdient.

    En wat doe jij voor de kost? Een zielige Piet ambtenaar zeker, die kijkt of ik me met mijn geweldige kaasbedrijf wel aan de regels houd?

    4
    7
    • Piet zegt:

     En jij bent zo’n zielig mannetje, die de hele dag maar zuipt en zich lekker laat nemen door mannen in het frikandellenbos.

     Een verschrikkelijke vent ben je, met een liegende pauper zoon. BLEH.

     5
     4
 7. Huistrolalarm zegt:

  33 comments (inclusief de mijne) waarvan 14 debiele reacties van de psychische patiënt die hier de boel bevuilt. Zonder moderator is het hier slecht toeven. Zonde want de artikelen worden steeds beter. Waarvan bovenstaand een uitstekend voorbeeld is.

  4
  4
 8. Gampel zegt:

  Lul kleine en de rest van de neder-rapperts hebben maar een heel klein marktaandeel. De teksten zijn bagger en buiten een raadloos verloren puber luistert echt niemand naar deze stront. Gekochte streams kunnen dit beeld enigszins vertroebelen.
  Om toch maar de gangstah te zijn om je cokeverslaving te kunnen betalen, je zoontje een rolex te kunnen geven en de grote man (ondanks een verticale beperking) uit te hangen kom je terecht in de echte criminele wereld. Daar waar witwassen de laatste stap is.
  Op basis van wat er allemaal naar buiten komt krijgt dit artikel een 90% score op de lijst van gampelgeloofwaardigheid.

  5
  1
 9. Uitgesproken zegt:

  Eindelijk beginnen jullie pas de echte beerput te openen.. namelijk hoe onze media/advocatuur en zelfs politiek deels gewoon maffia is.. De échte (narcostaat) kartel… meer ga ik niet zeggen.

  5
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.