Marc-Marie Huijbregts in het echt ook een enorme trut


Ja zeg, maak het even. Die Marc-Marie Huijbregts doet even zijn enge kleine trutmondje open over onze Britt Dekker. “Ik hoor altijd van mensen die haar hebben ontmoet dat zij heel onaardig is”, zegt dat piepkuiken in zijn eigen podcast. Pleur jij ff snel op, met dat jankerige hoge stemmetje erbij. Britt is altijd heel aardig. En leuk. En ze heeft smaak.

“Oh, ik hoor allemaal mensen die met haar gewerkt hebben dat ze een beetje eigenaardig is. Ik heb haar nog nooit ontmoet, dus dat zeg ik nu…” Wat een zakhooi ben je dan. Je dropt een stelling over iemand en dan vlug naar anderen wijzen. Triest. Nou ik (Jantje R.) ga van de week lekker met Brittje aan de zuip. Zullen we het eens hebben over die gilnicht.

32 reacties op “Marc-Marie Huijbregts in het echt ook een enorme trut

  • Martin zegt:

   Ik roep iedereen op om voor de grap een Tinder account te maken en de foto’s van Jan te gebruiken. Het liefst in een land waar hij onbekend is, maar Nederland kan ook.

   Dagelijks lach ik me kapot. Bijna helemaal geen likes tot nu toe. Twee matches na tweken, waarvan beide vrouwen met overgwicht. En die dan ook nog niet geloven dat Jan 45 is. Jan wordt geschat bijna 60 te zijn. De enige normale dame die hem een like had gegeven, bleek een robot te zijn.

   Probeer het uit en je lacht je rot. Het wordt dan duidelijk waar al die frustraties van Jan vandaan komen. Als je met zo een rotkop door het leven moet, dan begrijp ik waar al die jaloesie en haat van Jan vandaan komt.

   16
   54
   • Milsukte Jan zegt:

    Jan is bijna 65, totaal niks bereikt in zijn leven. Overal weggestuurd vanwege zijn kut houding en ongelofelijke kut stem. Triest dat dit (bezighouden met wat mensen als Patty, Marc etc doen) nog de laatste hoop voor Jan is om nog wat centjes te verdienen. “Hoe diep kun je zakken” geldt voor Jan, niet voor Bram.

    17
    41
    • Pascallie zegt:

     Maar wat doe je hier dan nog ? Ga dan lekker bij FarwyNotSawry ofzoiets buren DOEEEHOEIIIIIIIIIIII ! P.S.: Vergeet de deur niet achter je kont dicht te doen.

     9
     2
     • Mabel wist de shit zegt:

      Die Farwy krijgt ook een bolle kop zeg..caramba. Wat een bolle plofkop. Hij zal zijn verdriet wegvreten nu Yv wel in genade is gevallen bij z’n grote idolen Boulevard en hij met z’n 3000 likes op een berichtje nergens genoemd is. Ook zo’n iemand zag zich al in ’t baantjes circuit komen, roddelen met Fawry, marmotten races met Fawry. Zolang de schoorsteen maar rookt.

      2
      1
   • Jefrey zegt:

    @Martin
    NUL likes voor Jan op Tinder tot nu toe, al een paar uur actief, mijn locatie is London. Iedereen die hieraan twijfelt mag het ook proberen. Open Tinder, en gebruik foto’s van Jan.

    3
    15
  • Trollhunter 2.0 zegt:

   Geloof me Britt wil wel, maar gaat niet gebeuren als ze haar TV carriere nog wil behouden. We weten allemaal hoe ze over roddelpraat denken daar en wat de invloed van John de M.

   0
   0
 1. rollins zegt:

  Kwam Hare Huijbregts weleens tegen in Tillieburg met haar ietwat overdreven uitgedoste eega. Het is wonderlijk te zien dat het typetje groter is geworden dan de persoon. Een beetje als clown Bassie die zijn schmink niet meer af wil doen, of Lil Kleine die om aan het beeld te willen blijven voldoen vrouwen tegen wil en dank stuk blijft staan, of Katja Schuurman die altijd met een hese stem spreekt en zich uit laat wonen door Firma Bubbelbad. Of Jeroen Pauw die interesse veinst. Of Rutte, medemenselijkheid.

  26
  3
  • Bas zegt:

   Bedankt, hoor: Eindelijk iemand die het ziet én het meer dan origineel weet te verwoorden, óók eindelijk!
   (Krikt het niveau van de reaguurders enigszins op, me dunkt)
   Maar godverdomme zeg; wat is die Pauw werkelijk waar een ongelooflijke lul.
   Let wel: géén domme rukker, maar beslist een ón-gelooflijke lul. En uiteraard die maffe Kruikenzeiker, jezus christus zeg; die gozer heb ik dingen horen uitkramen…! Een laffe teef eerste klas, wal-ge-lijk!

   4
   3
   • Frontoscopisch gedoe zegt:

    Ik wil wat jij hebt gebruikt,snuifdoos
    Zo lyrisch om zoiets nietszeggends kan zowaar nog wel me huwelijk redden. Jezus!

    Jezus, red mij van me schoonmoeder

    4
    0
 2. Pascallie zegt:

  Die Britt is helemaal niet zo oprecht als ze zichzelf voordoet hoor. Jarenlang deed ze zich voor als dom blondje om slechts haar zakken te vullen. Niets mis mee hoor maar nu hangt ze continu tot het ziekelijke aan toe de moraalridder uit. Alles wat uit haar mond komt, is zo politiek correct en vredelievend dat ik er echt van moet kotsen. Het is imago. Geen karakter. Ze heeft zichzelf een persoonlijkheid aangemeten en is verre van zichzelf maar doet wel alsof dus ik geloof die trut met dat hoge stemmetje wel. Als enige, denk ik.

  15
  3
 3. Britt-lover zegt:

  Piepkuiken.
  Een mislukte caberatier.
  Meer is het niet.
  In leven gehouden door Matthijs van Nieuwkerk de laatste acht á tien jaar.
  Matthijs had altijd wel behoefte aan makkelijke ja-knikkersom zich heen.
  Voor tweeduizend euro per DWDD likte het Piepkuiken zich een weg naar de eindtune.
  Net als Peter R. trouwens, alleen die ving €2600 per optreden bij DWDD.

  17
  4
  • Mabel wist de shit zegt:

   Omdat Nederlanders al die tijd dom klapvee zijn geweest. Het is 1 grote BNN’er baantjes carrousel waar de meest grote debielen een baantje krijgen en de rest van hun leven gescheten zitten. Ze waren altijd al van ’t padje af, alleen door al die juice kanalen worden ze als ratten uitgerookt.

   9
   1
  • Philantroop. zegt:

   Hoe komt het dat zoveel pedante aandachtszieke mensen zonder enige vorm van talent uiteindelijk erin slagen om BN-er te worden? Mijn lijstje ziet er als volgt uit:

   Gerard Joling.
   1 hitje gescoord, nooit meer weggeweest uit Hilversum.

   Gordon H.
   Ooit iets gedaan in Hilversum, inmiddels is ie het Orakel van Dubai

   Patty Brard.
   Ooit bekend geworden door in dronkenschap te trouwen met Ron Brandsteder, achtergrondzangeresje geweest bij Luv en verder niks gepresteerd.

   Carlo Boszhart.
   Assistent geweest van Irene Moors, krijgt nu rechtszaak aan z’n broek wegens pedoschap en sexual harassment.

   Georgina Verbaan.
   B-actrice uit een soap, en ze heeft tieten.

   Paul de Leeuw.
   Was vroeger een typetje.
   Nooit geïnnoveerd, is momenteel een moeilijk door te trekken drol.

   En de rest van dat uitgerangeerde volk dat tegenwoordig onderdak heeft bij Talpa en SBS.

   Ga er maar aan staan.
   Zelfs als je vader zenderbaas is heb je geen garantie op succes.

   17
   1
   • Puddingdruppel zegt:

    En Britt Dekker.
    Ooit bekend geworden als hysterische vrijgezel in ‘Take Me Out’.
    Ze kan niet eens fatsoenlijk presenteren. Ze laat een tablet vallen of proost veel te hard met een winnaar met.
    En dan hebben we het maar niet over haar Oxazepam verslaving.

    Gelukkig krijgt ook zij onderdak bij Talpa en SBS.

    3
    0
 4. Mabel wist de shit zegt:

  Met z’n irritante pest pokken stemmetje, dat hij extra aandikt en dat zogenaamde haperen van hem om langer aan ’t woord te blijven. Hij had beter in die dooie marmot op z’n kop kunnen stikken die mislukte imbeciel.

  13
  2
 5. Poeplover zegt:

  Marc-Marie is helemaal geen trut, hij is juist erg dapper. Hij heeft nog met mij samen een broodje poep gegeten, en hij vond het erg lekker, net als ik.

  2
  8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.