Marc van der Linden helemaal naar de getver


Zo, dat gaat snel. De ineenstorting van Marc “De laatste keer dat ik cocaïne heb gezien was in de serie Narcos. Ik gebruik geen coke, drink zelfs geen cola” van der Linden. In 2018 nog een hele hoop heisa omdat onze Jan toen al zei dat ie aan de snuif was en dat zijn baantje bij RTL Boulevard aan een zijden draadje hing, nu is hij ontslagen en zelfs opgepakt geweest.

Hij is alweer vrij hoor, maar hij zou gearresteerd zijn op verdenking van afpersing en bedreiging. Het zou me niks verbazen als dat iets te maken heeft met de pornofilmpjes die hij maakte in zijn huis en die in Roddelpraat getoond werden.

De lol is dat zijn oud-collega’s van Boulevard, waar hij zo prettig is weggegaan, hem niet kunnen bereiken. “We hebben geprobeerd om Marc van der Linden te bereiken, maar hij was niet bereikbaar voor commentaar.” Goh, zou dat er iets mee te maken hebben dat Marc helemaal naar de getver is en bij jullie programma eruit is geflikkerd?

28 reacties op “Marc van der Linden helemaal naar de getver

  • Elkje zegt:

   Als we nu eerst hand in eigen boezem steken. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Voor ak die gene die er zo prat op gaan dat een ander aan de thering ligt. Vertel erns wat over je zelf. Volgens mij zijn jullie de grootste smeer poetsen. Vooral die yvonne histerica

   46
   4
   • Vetklep zegt:

    Ik zie graag de eerste steen geworpen, maar ben bang dat ze allemaal van die vetbult afbouncen. Zie je het voor je? Allemaal jonge gays die onder de stront zitten terwijl ze die lillende reet hard afwerken.

    0
    0
  • Jaap zegt:

   Hij heeft uiterijk wel wat heorge bakker.. die van oena paloena balanca..
   Dat wit spul is wel lekker seker,… maar ze willen et niet allemaal daar dus…

   3
   3
 1. rollins zegt:

  Zou zomaar kunnen. De heren deden in some shape or form niet wat Mein Furry wilde en hij heeft gedreigd hen te exposen op een potige evenknie van Xhamster. En dat in de herfst van zijn bestaan. Ik hoop wel dat hij er boven op komt. Overdrachtelijk dan. Al die monstrueuze kilo’s lillend welvaartsvet worden in de scene bij voorkeur liggend geconsumeerd. Denk ik dan.

  20
  9
 2. Ome+Jan zegt:

  Zou iemand als ie Dennieboy op straat tegenkomt, hem even een tik voor z’n harses willen geven?

  Vergeet dat uilskuiken de naam van Yvonne even te noemen, terwijl het net zo lekker ging tussen mij en haar!

  10
  22
 3. Stemmingmakerij zegt:

  Mensen moet zelf weten of ze wat gebruiken of zuipen, zolang ze geen overlast veroorzaken.
  Dat zou toch juist Jan proost Roos moeten begrijpen.

  20
  7
 4. Marc Dutrouxs Bed & Breakfast zegt:

  Hee Marc ik heb nog een plekje in een kelder beschikbaar voor je vunzige rat. Je mag in ieder geval 8 jaar komen logeren putlul, graties is bespreekbaar vetklep

  3
  16
 5. Nike J. zegt:

  Ik zou toch echt oprecht al jaren denken dat deze bolle doos dik in de 60 was; bewijst dat drugs je niet noodzakelijkerwijs ook aantrekkelijker maken, ergo Jaimy Vaes, Estelle Cruyff en consorten.
  Hoorde in ‘de wandelgangen’ dat de heer Alberta Verlinden ook van de kinksex is en vaak zich laat ‘bepotelen’ in de Amsterdamse krochten van gaycafé The Web / Cuckoo’s nest dus voor een ieder die een gratis soa ambieert neem eens een kijkje.

  13
  7
 6. Brian zegt:

  Belachelijk dat jullie Marc kapot willen maken. Laat die man., doet niets verkeerds. Vond roddelpraat vaak grappig, maar dit gaat te ver de laatste tijd. Als iemand drugs gebruikt, moet hij dat zelf weten, zelfde als iemand zelf moet weten wie hij neukt. Jan, je lijkt wel een gepikeerde moslim.

  29
  6
 7. Paul zegt:

  Zolang het in iemand zijn eigen huis gebeurt en het binnen die vier muren blijft, heeft een ander er geen reet mee te maken wat ie doet in zijn privé leven. Blijkbaar zijn jullie boos en jaloers omdat jullie zelf niet zijn uitgenodigd voor marc’s zijn prive feestjes

  7
  0
 8. Tina zegt:

  Ben Yvonne allang beu, geen eigen leven, put kracht uit anderen op hun fouten wijzen, daarmee aandacht op zich zelf afgewend, vind haar laf en wacht op uitgeven haar eigen fouten, zou mooi zijn, we zijn mens hebben fouten.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.