Marc van der Linden is zelf een hond


Het is toch niet te flitsen met die vetbult. Een beetje met zijn dikke muil op de teevee vertellen hoe fantastisch het koninklijk huis is, terwijl die schraalhanzen ons 442.500.000 per jaar kosten en nu ff met ons regeringsvliegtuig op wintersport zijn, terwijl hij bij die lui in dienst is (niet meer, ook ontslagen). Iedereen de maat nemen, terwijl hij een vette junk is en mensen met zelfgemaakte pornofilmpjes chanteert. En dan ook nog eens dat allemaal over de rug van onze trouwe viervoeters! Wat een hond!

Maar wat blijkt! Dat varken, want dat is het, heeft al een hond gehad. En die heeft die schoft, want dat is het, na een week weggeven aan José Hoebee omdat dat dikgevulde palingvel geen zin had om met het beestje te wandelen. En nu piepen over een hondje en dat ze zo trouw zijn.

31 reacties op “Marc van der Linden is zelf een hond

  • Martin zegt:

   Ik roep iedereen op om voor de grap een Tinder account te maken en de foto’s van Jan te gebruiken. Het liefst in een land waar hij onbekend is, maar Nederland kan ook.

   Dagelijks lach ik me kapot. Bijna helemaal geen likes tot nu toe. Twee matches na tweken, waarvan beide vrouwen met overgwicht. En die dan ook nog niet geloven dat Jan 45 is. Jan wordt geschat bijna 60 te zijn. De enige normale dame die hem een like had gegeven, bleek een robot te zijn.

   Probeer het uit en je lacht je rot. Het wordt dan duidelijk waar al die frustraties van Jan vandaan komen. Als je met zo een rotkop door het leven moet, dan begrijp ik waar al die jaloesie en haat van Jan vandaan komt.

   39
   111
   • Pieter zegt:

    Wat een kutleven heb jij Martin.
    Mag ik vragen hoe oud je bent?
    Als je ouder dan veertien bent dan zou ik snel hulp zoeken.
    Als je jonger dan veertien bent dan wil ik je moeder wel even spreken.
    Laat ze maar even bellen naar de redactie, dan hoort ze in welk Fletcher-hotel ik op haar wacht.

    57
    16
    • Martin zegt:

     Duidelijk dat de waarheid te hard aankomt. Het zijn gewoon feiten over Jan. Probeer maar een Tinder account te maken met de foto’s van Jan. Zo een beetje de meest kansloze dating app gebruiker ben je dan. Van zijn uiterlijk moet Jan het niet hebben. Waar jongens altijd feesten en leuke dames ontmnoeten, in hun jeugd had Jan het altijd zonder moeten doen. Dat verklaart een hoop. Altijd een zuur en vingerwijzend eng mannetje wordt je niet zomaar. Nogmaals. installeer Tinder en je gaat zelf als Fan van Jan, schrikken hoe de dames op zijn uiterlijk reageren.

     16
     58
    • Henk zegt:

     Wat een taalgebruik en verzinsels, ga eerst eens na of alles echt klopt.
     Als er 1 als eerste dood mag gaan is het Poetin en de aanhang die voor hem vechten.

     13
     2
     • Jan zegt:

      Wat een taalgebruik . Ga eerst eens na of alles echt klopt voordat je op “reactie plaatsen” klikt.
      (“de aanhang vecht” of “de aanhangers vechten”)

      0
      4
  • Arie Boomsma zegt:

   @Jan Jansen
   Juice kanalen nemen alles over? Daar is niks van waar. Voorheen waren het kansloze dames die van roddelen hielden (uitzonderingen weggelaten). Nu is een kansloze oud mannetje dit als een soort wanhoops inkomstenbron gaan zien. Met als resultaat dat iemand met de leeftijd van Biden (Jan), als een kleuter grappig probeert te doen en zich bezig moet houden met het leven van BNers.

   18
   18
 1. Robbie zegt:

  Wat mij eerlijk gezegd altijd opvalt is dat die rijke mensen altijd over de arme mensen zeggen “geen geld hebben maar wel huisdieren”. Alleen word er wel totaal aan voorbij gegaan dat toch meestal de mensen die het wat minder hebben toch echt stukken beter voor hun huisdieren zorgen dan menig van die rijke zogenaamde BN’ers. De mensen die het minder hebben eten boterham minder voor hun dier, of steken zich zelfs in de schulden om een dierenartsrekening te betalen. En BN’ ers melken zo’n beest enkel uit en met het grootste gemak pleuren ze dat beest in de afvalbak…….

  72
  4
 2. Teuntje hondencoach zegt:

  Het is gewoon te erg hoe sommige mensen met dieren omgaan, ik kan daar echt met mijn hoofd niet bij, denk na voor je een dier aanschaft! heb ik er ruimte voor? wil / kan ik wel zo vaak wandelen? lukt het mij financieel hem/haar te onderhouden als ze ziek worden? enz…
  Een dier weggeven ? ik moet er niet aan denken !(of er zou een goede reden voor moeten zijn)
  mijn Duitse herders zijn mijn alles ,trouw tot de laatste zucht! ,daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen!

  30
  4
 3. Ome+Jan zegt:

  Er zou toch echt een Roddelpraat wet moeten komen, waarin staat dat enkel ik, Ome Jan, de teksten voor de artikelen nog mag schrijven.

  Denk dat de mongolen van Gordon hier zelfs nog hun neus voor ophalen zeg.

  4
  5
 4. Kwark van der Lindens zegt:

  Ze zouden de biggenkop van Roos door de gehaktmolen moeten draaien om er hondenvoer van te maken. Hee hoi lelijk varken uit Bergen. Setje nieuwe autobanden kopen weer eens binnenkort. !

  3
  13
 5. Henrica zegt:

  Wat een walgelijk reacties van…..Iedereen!!! Neem je reactie even op, luister er even naar! Kijk dan jezelf even in de spiegel aan!…..gelukt? En wat dan van jezelf , of in ieder geval van je eigen taalgebruik!…..ooit gehoord van “hand in eigen boezem steken?”…..juist!!!

  16
  0
 6. Jezus zegt:

  Je zult toch als hond voor het pissen en schijten afhankelijk zijn van vetklep Marc. die de hele dag alleen maar zijn poep laat aanstampen op de bank.

  0
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.