Marc van der Linden minder naar de getver dan gedacht


Meldden we gisteren nog dat Marc van der Linden helemaal naar de getver het land heeft verlaten. Blijkt dat het een beetje meevalt. Want de voormalige royaltykenner laat namelijk op Insta zien dat ie helemaal niet in een rolstoel zit of dat zijn haar in de war zit. Hij staat wel met een heel eng wezen en een toyboy op de plaat.

Wat wel opvalt is dat hij zegt dat hij een wandelstok nodig heeft om te lopen. En dat het dan lijkt alsof hij 2 flessen whiskey heeft gezopen. Dus echt lekker gaat het ook weer niet.

30 reacties op “Marc van der Linden minder naar de getver dan gedacht

 1. Don Johnston zegt:

  Charlie Chaplin had ook iets met the Ministry of Funny Walks. Maar als die z’n stok weggooide kon die prima lopen. Dat zou Marc ook moeten doen.

  11
  7
  • Gordon Tonggenot zegt:

   Ik heb gisteren een heel pak pinda’s verslonden, pinda voor pinda doorgeslikt zonder te kauwen. Morgen bereiken ze mijn uitgang, en ik verwacht alle pinda’s nog HEEL! Wie wil ze eruit komen lepelen met zijn tong? Vrouwen zijn ook welkom, want ik ben bi. Tot gauw! (Niet allemaal tegelijk.)

   13
   22
 2. Jantien Brilleman zegt:

  Ik geloof best dat Marc.van.de.Linden in een rolstoel op Schiphol is gesignaleerd als hij zo gehandicapt is en met stok loopt.

  Maar wat voor neurologische aandoening heeft hij dan onder de leden? Heeft dat met al die drugs te maken of valt ie gewoon langzaam uit elkaar?

  29
  9
  • Re: Scooooppp zegt:

   Je pilletjes staan klaar bij het afdelingshoofd aan het begin van de gang.

   NB: Niet vergeten je broek aan te trekken als je je kamertje verlaat!!!

   33
   10
 3. Jan Roos de Pooier van Hilversum zegt:

  Jan Roos vond Prinses Amalia een babe(destijds 15 jaar) Dan ben je toch niet lekker? Daarom hoop ik dat de dochter van Jan Roos worst aangerand door Ali B en Jeroen Rietbergen, dan kunnen we echt lachen hahahahaha

  19
  74
  • Pedohunter zegt:

   Jullie zien alleen niet wat voor een hond jantje roos is. Het laagste van het laagste. Daar komen jullie vroeg of laat wel achter.

   9
   33
   • PedohunterO15 zegt:

    Neeee, meneertje de Rifaap.
    De pedohunter heeft het al de hele tijd op Kale Pietje, Noknok, Tongegenot en je aanverwante allissden gemunt.

    Nu niet zomaar de nick van de serious business gaan jatten.
    Jij bent een misbruikend klein schepsel met verwerpelijke voorkeuren.

    Wel bij de les blijven. Jij staat op de lijst van de pedohunters.
    Niet Jan.

    16
    5
     • Steven zegt:

      M I c d r o p zegt:

      Nietes, jouw mœder is een hœr.
      Ze heet Fatima.
      Nietes, jouw mœder is een hœr.
      Ze werkt achter het station.
      Nietes, jouw mœder is een hœr.
      Ze heeft een kunstgebit.
      Nietes, jouw mœder is een hœr.
      Jij woont op haar zolder.

      Weet iedereen gewoon over jou.
      Iedereen. Weet ook dat je geen geld hebt en in de schuldsanering zit.
      En iedereen weet dat je kampt met je kaalheid en je kromme pikkie omdat de besnijdenis mislukt is.
      En je bent een latente hømø met een anale fixatie, een soort radeloze gilnicht. Vandaar dat ome Jan je vroeg om serieus euthanasie te overwegen. Dat was geen grapje.
      En hou nou op met jij-bakken, mijn moeder is beul op een piratenschip.
      Als ze jou in de smiezen krijgt hangt ze je op aan je ballen en snijdt je buik open.
      Need I say more?
      Ga ’s deaud.

      7
      8
    • InwonerBergen zegt:

     Rifaap? Je bedoelt Marokkaantje? Nee, ben ik niet, maar zegt genoeg over de volgertjes van Jan Roos. Kijk die mooie docu van Louis Theroux, was gisteren op tv. Ik hoop dat Jan Roos snel dood gaat aan een alcoholvergiftiging of drugsoverdosis.

     8
     15
 4. Jan Jansen zegt:

  Ja die Marokkaanse wijven zijn zo lelijk dat zelfs die arme geitjes bij de plaatselijke kinderboerderij het moeten ontgelden. bah wat een vies volk.
  Stem daarom partij voor de dieren.

  9
  4
 5. Marc zegt:

  Ja boy’s dat hadden jullie niet gedacht he..ff ’t frikandellen bos ingeruild voor het zonnige Spanje. Gelukkig heb ik daar nog een paar vriendjes die mij een beetje toonbaar op de foto hebben gezet…haartjes een lekker verf beurtje gegeven, frisse kleertjes aan en mij overeind gehesen voor het foto momentje. Nou, ik ga weer terug naar mijn afkick programma.

  6
  1
 6. MyPrecious zegt:

  Jan Roos. Zoon van zijn vader en tante. Hoe kan dat nou, hoor ik jullie al zeggen? Nou, er is sprake van incest bij de familie Roos. Vandaar dat meneer Roos eruit ziet alsof hij in the lord of the rings mee heeft gespeeld.

  4
  4
 7. Wokie wannabe zegt:

  Oh dat is whiteface. Vuile racist die rechter. En dan als man ook nog vrouwelijk. Seksist. Wokies doe ik het goed? Want ik heb jullie hypocrisie nog niet helemaal onder de knie wat wel en dan weer niet bespuugd en gecanceld moet. Moeilijk hoor wokie zijn.

  5
  1
 8. Anti Alles zegt:

  Vaag verhaal van Hairy Daddy. Zet zichzelf weer volkomen voor lul. Wat is dat toch met dit soort nietszeggende mensen….Als je dat verhaal zo leest dan zou je denken dat hij zwaar naar de getver is geweest toen hij het opschreef.

  2
  1
 9. Sadie zegt:

  Z’n pupillen zijn zo groot, dat zijn ogen zwart zijn. Hij lijkt wel een serie-moordenaar zoals ie uit zijn meth-ogen kijkt. Helemaal sober, yeah right.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.