Marc van der Linden verlaat Nederland


Dat de voormalig royaltydeskundige van RTL Boulevard helemaal naar de getver is wisten we al. ‘Drank, drugs en pornofilms’ zou zijn biografie heten als hij nog in staat was die te schrijven. Maar dat wordt niks meer. Helemaal nu hij ons land verlaat. Op Schiphol is hij gezien in een rolstoel, totaal vermagerd met verwilderd haar.

Na zijn ontslag bij als zijn baantjes gaat het steeds slechter met hem. Maar echt veel medelijden voelen we niet met hem. Daar was ie net ff te vervelend en arrogant voor tegen ons.

54 reacties op “Marc van der Linden verlaat Nederland

  • Marsel zegt:

   Verlaat Nederland? Waarheen?
   Zonder geld, als hard drugs verslaafde heb je geen schijn van kans in het buitenland.
   Zal me niets verbazen als hij een Marcotje doet.

   Die laatste zou helemaal alleen in Italië zitten, zonder Leontien en kids.
   Leontien heeft daarnaast een media offensief ingezet, woont zogenaamd alleen en heeft haar ‘eigen’ naam weer terug.

   Maar Marcotje gaat vervolgens wel winkelen in de horeca groothandel in hometown Alkmaar.
   Conclusie die kluns zit ook gewoon met zijn gezin in Nederland.

   Je hebt immers in je eentje niets te zoeken bij een groothandel waar je enkel groot verpakkingen hebt. En al helemaal niet in Nederland als je in Italië woont.

   20
   22
    • Tjah zegt:

     Nou ik vind die opmerkingen anders wel leuk.
     Café humor waar elke opmerking of elk grapje welkom is, ook de harde moppen. Dus mens ga koken of naar de yoga les als je het hier niet bevalt.

     Overigens een dikke pluim op de hoed van de Roddelpraat heren.
     Waar lieden als Marco B, Ali B, Carlo B, Hairytop4fun beter bekend als Marc van der Linden, Charly L. en Johnny de M. Vroeger makkelijk konden wegkomen met seksueel overschrijdend gedrag.

     Waarbij de Weekend en Story zeggen ‘scoops’ te brengen maar uiteindelijk helemaal niets te brengen en om de heette brij heen brijen om maar vriendjes te blijven met de zelfbenoemde BN’ers.

     Heeft Roddelpraat al vaker viezerikjes ontmaskert. Ga zo door ome Jan en Dennieboy.

     9
     26
     • Franny zegt:

      Waarom vind je het nodig om iemand die gewoon zijn of haar mening geeft aan te vallen?
      Ik durf te wedden dat u zo’n persoon bent die de hele dag opzoek is naar berichten waarop hij of zij kan reageren, vooral negatief en beledigend! Triest hoor als dit de enige manier is om wat lol in voornamelijk jou leven te hebben. Succes ermee

      7
      2
    • Sylvia zegt:

     Iemand afzeiken is zo makelijk via dit, maar je afvragen wat is er aan de hand en waarom is dit zo, wordt er nou niemand is wakker en verbied dit om te reageren. Iedereen heeft tegen woordig zijn zegje over andere klaar STOP ERMEE

     48
     2
     • Linda zegt:

      Wat een vreselijke mensen die roddelaars. Bemoei je met je zelf en zorg dat je eigen leven interessant is. Laat een ander gewoon met rust, je hoeft niet overal wat van te vinden. Triest volk.

      11
      2
     • Elly zegt:

      Ik ben het gelijk met je eens Froukje. Dat gun je niemand. Je weet ook niet waarom dit allemaal met hem gebeurd is. Mogelijk is er een achterliggende reden.

      3
      0
  • TEXAS BACON LOVER zegt:

   Ik heb altijd wel trek in een vers bereide Texas Bacon Burger

   Dat zijn hele dikke sappige hamburgers in Texas style: flame-grilled beef, romige mayonaise, kaas, BBQ Saus en bedekt met krokante Onion Rings en lekker veel bacon.

   Als je dit eet hoef je nooit meer die vieze quarterpounders van macdonalds, die smaken naar nat karton met harde zeentjes en het broodje is als een nat soppig sponsje.

   Lekker naar de Burger King met je vrienden en hou ook de app van Burger King in de gaten, want in ruil voor een review krijg je elke keer een gratis ijsje.
   (Wel even je kassabon bewaren!)

   Eet smakelijk!

   34
   8
   • Tim van Voorden zegt:

    Wat ik zo raar vind:
    Bij de MacDonalds kun je in verband met de Ramadan geen gebakken bacon op je Hamburger krijgen de komende tijd.

    Weet iemand hoe dat zit?
    Waarom een Amerikaans bedrijf in Nederland ineens geen spek meer doet op mijn hamburger omdat ze in het Midden-Oosten aan het vasten zijn?
    En nou is dat nog tot daaraan toe.
    Maar die moslims in Nederland die eten niet van smorgensvroeg tot savonds laat, dus daarvoor hoeven ze het ook al niet te laten.

    Ik vind het heel raar en voortaan rij ik door naar de Burgerking.

    45
    5
    • Drummerboy zegt:

     Dat is alleen bij de franchise MacDonalds die in beheer bij de mohammedaanse ondernemers zijn.
     Dat zie je ook veel in de Duitse grote steden en in België, die willen hun klanten niet wegjagen en omdat 95% van de burgers daar alleen plofkippen of rundvlees vreten. Geen vark in elk geval!

     8
     3
     • Hollandaise zegt:

      ach, heb ‘ns met ’n Turks èn ’n Marokkaans meisje op terrasje bij snackbar gezeten, die beiden op mijn vraag of ze wel mochten eten wat ze daar toen aten vertelden dat als ze niet wisten wat ze aten het géén probleem was. de grap was dat ze het wèl zelf bestelden! en bij de Mac Utrecht zie je praktisch alléén maar moslims van alles vreten. want dàt doen ze en nog smerig knoeien……………….

      8
      3
   • Monica zegt:

    Zo naar dit iemand aftrappen.en vooral ook respectloos.men hoort 1 kant van het verhaal of aannames wat ze zien .mening mag je hebben maar dit gaat echt te ver.

    18
    3
 1. Kutter ziefood zegt:

  Heerlijk dit, opgerot met die behaarde bultrug. Zet zijn retourtje gelijk even om naar een enkeltje als je toch op Schiphol werkt.

  17
  9
 2. Inspector Gadget zegt:

  Misschien gaat Marc van der Linden nu naar Amerika om eindelijk daar carrière te maken op een bodyfarm?

  Nou die bijna dood is….. in Texas hebben ze een openluchtmortuarium waar elke dag honderden lijken worden bestudeerd voor politieonderzoek en de wetenschap. Het klinkt als een macabere werkplek maar het is daar best gezellig. De meeste dooien liggen gewoon in de openlucht in de zon te bakken, anderen liggen in ondiepe kuilen of half begraven in allerlei posities. Alles voor de wetenschap. Dat is heel nobel van Marc van der Linden.
  Gelukkig voor Marc is het veld afgesloten met een dubbele omheining om de Story en de Privé buiten de deur te houden.
  Weinig kans dat we nog foto’s zien van krioelende maden waarbij Evert Santegoeds en het Veenlijk een moraliserend verhaaltje houden.

  23
  8
 3. Chantalmilf zegt:

  Heb je die heerlijk gelakte teentjes van Chantal Janzen gezien? Niet normaal! De perfecte vrouw! Perfecte tieten mooie blanke huid, sexy benen en een volle ronde kont.

  19
  14
  • Oom Theo zegt:

   Om my wracking Gawd!!!

   Zit ik net aan de blended Scotch, te genieten in de middagzon en dan dit bericht.

   Ik moet zeggen: het komt wel dichtbij zo…

   Ik neem nog een borrel om bij te komen van de shocker..

   8
   2
 4. pater Lorenzo zegt:

  Dit is overduidelijk een man in nood, iemand die hulp nodig heeft. Iemand natrappen die op de grond ligt is mensonwaardig. Ik bid voor hem, dat is het minste wat ik kan doen.

  18
  2
 5. Robert van Amstel zegt:

  Wellicht een idee om bij die Gordon te gaan wonen ook zo’n neuroot kunnen ze met elkaar gaan spelen. Wees blij dat dergelijke figuren ons mooie land verlaten. Wie volgt misschien die centenbak van Gladys Grace misschien als dat gespuis bijelkaar

  0
  0
 6. Blijfeerlijk zegt:

  Wat een slechte publicatie, ook taalkundig rammelt het. De man is blijkbaar in slechte staat van gezondheid, de reden die hier geschreven staat is een aanname.
  Het gebrek aan fatsoen, het tekort aan enig niveau van intelligentie van de schrijvers zet me meer aan het denken dan de inhoud van het het bericht. Wanneer dit het doel is in je leven, heb je blijkbaar onderweg een afslag gemist. Maar ja, wanneer je zelf niet deugt denk je dat in een ander te herkennen 🙄

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.