Marcel van Roosmalen wil Jan Roos dood


Ook leuk. Bespreekt Marcel van Roosmalen de The Voice rel bij VI Vandaag, vindt ie dat alle hoofdrolspelers elkaar maar moeten afmaken. “Uitroeien”, gilde Johan Derksen er nog overheen. En wie noemde hij na alle blonde dozen, De Mol’s Shownieuws brigade en de daders nog meer? Ons Jan.

Kijk en huil.

31 reacties op “Marcel van Roosmalen wil Jan Roos dood

 1. Steven zegt:

  Jan Roos is een held.

  En volgens mij ging het om die figuren als Patty en Evert en Angela en Ronald en die man met die dunne armpjes.
  Die liepen hierover de hele tijd te mauwen.

  51
  9
  • PiemelBoy zegt:

   Hey geile boy als jij je piemeltje laat zien, dan laat ik mijn piemel ook zien.
   Daarna wil ik jou best neuken. Ik heb Alice Olsthorn ook een keer geneukt.

   7
   93
   • PiemelBoy zegt:

    Jij, degene onder de naam ‘Steven'(niet je echte naam). Leuk he, iedere keer je geschiedenis wissen, zodat je iedere keer een minnetje kan geven. 1x een minnetje of plusje per ip adres per reactie zou beter zijn.

    5
    66
     • Alex Soze heeft down zegt:

      Nee jouw nickname is lekker, smerige ransaap. Druk maken om minnetjes, wat een waste of pre cum ben je..

      4
      0
     • PiemelBoy zegt:

      Kneus, jij bent meer tijd aan iedere keer je browsergeschiedenis wissen en nieuwe minnetjes geven dan dat ik me druk maak. Gaat er meer om wat voor een zielig ventje je bent. Zonder vriendin/vrouw, geen sociaal leven. Forever alone.

      0
      5
 2. Robbie zegt:

  Het klopt ergens wel, al die programma’s op tv LEES TV vliegen elkaar in de haren en dat is grappig vind ik. Maar online roddelprogramma’s valt toch wel mee zeker?? Tja als je niet snapt als een droge ouwe l*l en ouwe zeiksnor dat RP satirisch de roddels brengt is toch echt hun probleem. Denk dat het eerder komt omdat de online roddelkanalen het meestal bij het juiste eind hebben en het gewoon brengen wat zij niet durven. Derksen is echt een vaatdoek met zijn aarslikjes bij de Molletjes……

  18
  2
 3. PietjePuk zegt:

  En intussen vergeet iedereen dat we het hier hebben over zeer ernstig seksueel overschrijdend gedrag (waar veel reageerders hier zich ook van bedienen).

  3
  8
 4. KringspierArabier zegt:

  Ik ben vroeger een keer gepijpt door Eva, de moeder van zijn kinderen. Moet elke keer lachen omdat elke keer dat hij haar zoent ik weet dat daar ooit mijn smegma heeft gezeten.

  8
  24
 5. RaymondVL zegt:

  Typisch Van Roosmalen die azijn pissen tot literaire kunst heeft weten te verheffen. Knap gedaan en ik vind het wel vermakelijk. Irritanter is die seniele ouwe gek Derksen die tot zijn oksels in de aars van John de Mol zit. Die man is echt compleet de weg kwijt geraakt.

  17
  6
 6. Lelijk Koetleef Kind zegt:

  nee dit is niet wat marcel zegt, als je het fragment goed beluisterd eindigt hij zijn zin met “en yvonne coldeweijer” daar heb ik ook een hekel aan. Het stuk “en jan roos”, is een geheel nieuwe zin. Deze dropt hij eventjes voor ons de fans omdat hij natuurlijk op de hoogte is van de ladyshave boycot. Ik denk dat Rob Goossens en Marcel van Roosmalen elkaar lopen op te stoken om steeds vaker de woorden “roddelpraat”, “jan roos” en “dennis schouten” te droppen juist in de hoop dat ze een keer tussen jan en dennis mogen aanschuiven.

  8
  1
 7. drogepoepsteek zegt:

  Droge poepsteek denkt dat Marcel van Roosmalen best wel grappig is. Beetje ironisch dat Dennis en Jan de satire hier niet van inzien. Mensen mogen ook de heren van Roddelpraat satirisch benaderen. Zo hoort dat in een weldenkend land.

  6
  1
 8. Betuws_Branie zegt:

  Marcel van Roosmalen, dat is toch die quasimodo die overkomt alsof ie ieder moment voor de trein wil springen? Vervelend mannetje, met z’n Lee Towers bril uit de jaren 80.

  2
  4
 9. Janroos zegt:

  Hij heeft gewoon gelijk joh! Prachtig stukje en die man zegt gewoon wat iedereen denkt! Jullie vinden het geweldig wat er allemaal bij the voice is gebeurd en maar roepen dat jullie de eerste waren etc. Nu lopen janken omdat iemand je naam noemt jan? Al had ie alleen al die anderen namen genoemt en niet de jouwe had je het zeker wel mooi gevonden ouwe zeikerd

  4
  0
 10. dubaigas zegt:

  Die man is niet grappig! Marcel is gewoon niet grappig! Dacht ik toch
  dat dat wel de bedoeling zou zijn. En vergeet niet : van Jan Roos
  blijf je af (ook alle sexmaniakken) en ook van dennie blijft iedereen
  af, ook in Antwerpen! Beste Marcel ; auf nimmer wiedersehen !!! Ciao !!!

  0
  1
 11. Angela zegt:

  Was weer een saaie uitzending. Ook bij de haararchitect geweest. Zag er niet uit. Binnenkort zal van Roosmalen wel collega worden van Hazes jr en de Roelvinkjes.

  1
  0
 12. Wortelloper zegt:

  Hij is een hypotheekschrijver. One-trick pony die productie draait om ooit weer eens in Amsterdam te kunnen wonen van waaruit hij werd verbannen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.