Marieke Elsinga is zwanger


Die mevrouw die het allemaal even niet meer aan kon is zwanger. Of dat iets te maken heeft met haar maanden verlof wegens een burnout weet ik niet. Wellicht heeft ze haar vrije uurtjes op die manier ingevuld. Wel hartstikke leuk voor Marieke en haar kat.

Al neem ik aan dat het van een kerel is. Wat zullen haar tepels straks gevoelig zijn met dat gezoog. Ben heel benieuwd hoeveel die gaat drinken.

17 reacties op “Marieke Elsinga is zwanger

 1. Clubber Lang zegt:

  Waarom praat onze Janus hier nou over de gevoelige tepels van Marieke Elzinga? Daar zit toch geen hond op te wachten, baby-technisch?

  4
  4
  • Jajaja zegt:

   Die Marieke zal vast een hele lieve meid zijn maar vertegenwoordigd wel sneeuwvlokje Nederland. Ik zit in de zelfde leeftijdscategorie dan haar en het valt mij op dat veel vrouwen uit mijn omgeving hetzelfde gedrag vertonen net als Marieke. Het lijkt wel een patroon anno 2022.

   Ze zijn mega ambitieus en willen van alles maar tegelijk niets. Zijn haast elke twee weken wel een keer school ziek want ….. Eens per 1.5/twee jaar een keer een paar maanden burn-out want klimaat stress of een of andere ander onbekend, niet herleidbaar ziektebeeld.

   Ik noem het betaald verlof maar aangezien de HR afdeling enkel uit dezelfde wijven bestaat (die wellicht hetzelfde van plan zijn), vinden ze het allemaal wel best. Voor wat hoort wat. Ze gunnen elkaar de ruimte.

   Binnen deze burn-out tijd werken ze gewoon niet. Ook niet op therapeutische wijze. Ook niet weer opbouwen. Om er vervolgens pardoes weer te zijn. De betreffende dames worden bijna allemaal zwanger tijdens deze burn-out periode. Terwijl kinderen erg stress vol en veel tijd en energie vergt. Je zou zelfs kunnen stellen dat het misschien niet zo slim is om aan kinderen te beginnen als je niet zo goed in je vel zit. Maar vertel dat maar eens aan een aspirant zwangere en je krijgt een klap in je gezicht.

   Dit patroon herhaalt zich vervolgens weer over 1 jaar en een half. Tot dan!

   15
   0
  • Kwark zegt:

   Nou mijn beste Paul.
   Je bent te laat kerel!

   Deze paardenbek had als compensatie goeie tetten.
   Voor de rest is ze te druk, teveel praatjes, te lang en heeft ze een rot kop.

   Nu ze zwanger is krijgt ze dadelijk kwak tassen en is haar ‘key selling point’ weg.

   3
   0
 2. Robbie zegt:

  Wat is het leven toch mooi als je een dame bent. Eerst je eigen zwanger laten knallen tijdens de ziektewet, straks lekker met zwangersschapssverlof en als het voor Marieke ff meezit kan ze daarna een dag of 4 a 5 met menstruatieverlof. Maar we zijn wel allemaal gelijk hoor……..

  8
  1
  • Onzin zegt:

   Er is altijd wel weer een muts ziek. En dan niet ziek, ziek nee inclusies ziek.
   Van klimaatstress en ik heb eigenlijk geen zin dus even een smoesje en een paar maandjes lekker chillen. Deze onzin kost de samenleving absurd veel geld.

   Een van mijn directe collega’s is ernstig ziek. Door de vele overheidsbezuinigingen is het een groot drama. Dit soort mensen verdiend juist een steuntje in de rug. Geen bezuiniging of extra trap in het gezicht.

   Haal dat geld maar op bij die nep zieken de ziekte hebben geëvalueerd tot een soort gratis betaald verlof. Of geef ze zelfs maar een fikse boete bij nep ziek zijn. Absurd dat ziek zijn tegenwoordig wordt misbruikt voor wat quality time. Ziek zijn is geen lolletje en geeft geen mogelijkheid tot chillen. Het is een ernstige zaak van leven of de dood.

   Daar spot je niet mee. Ik kan mij er erg boos maken om mensen net als Marieke Elsinga, die ziek zijn misbruiken voor eigen gewin. En daarmee de echte ‘ernstig’ zieke een trap in het gezicht geven.

   3
   2
 3. Geert van der S. zegt:

  Lekker wijf hoor.
  En over een maandje of negen een lekkere MILF.

  Als ik nou moest kiezen tussen Eva Jinek of Marieke Elsinga dan zou ik niet twijfelen.

  Maar grote kans dat Marieke gillend wegrent.

  6
  1
 4. Min Kortspringen zegt:

  Dit is het einde van Marieke Elsinga, als ze eenmaal een brood in de oven gehad hebben worden het meteen zeurderige ouwe soepkippen.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.