Mart Hoogkamer wil niet zwemmen in bier


Maar natuurlijk wel in Bacardi Lemon. En dat waren ze even vergeten tijdens een 16 seconden durend optreden bij de Pinksterfeesten Beckum. Na 3 glazen pils zijn kant op kwam een waarschuwing, na nog 3 goudgele rakkers was het gedaan en ging hij weg.

De vraag is nu: Is Mart Hoogkamer een verschrikkelijke aansteller of heeft hij gelijk? Ik zou het eerlijk gezegd ook niet trekken als een stel puistenkoppen drinken naar me gooien, maar voor die paar ruggen zou ik mijn liedje wel ff afzingen. Zijn manager is duidelijk: “Dan zeggen ze: ’Het gaat maar om drie biertjes’. Of: ’Hij is niet geraakt’. Als ik met een pistool op iemand schiet, maar ik raak ’m niet, dan is het toch ook niet minder erg? Wat maakt het uit om hoeveel biertjes het gaat en of hij niet geraakt wordt? Er staan ook kinderen vooraan hè, die dat spul over zich heen krijgen. Of stel dat het Mart op zijn gezicht of op zijn microfoon raakt? Wij moeten daarna ook weer naar een volgend optreden.”

24 reacties op “Mart Hoogkamer wil niet zwemmen in bier

 1. AC/DC f o r e v e r zegt:

  Glazen bier!?

  Al sinds jaar en dag wordt dat festivalbier op feesten in de boerenschuren in plastic bekertjes verkocht.

  Vind je het raar dat ze daarmee gaan smijten. Dat is toch een aanfluiting?

  En dat festivalbier is geeneens echt bier, daar kunnen die kinderen die vooraan staan echt niks van krijgen hoor.

  En als die er wel een probleem mee hebben dan wachten ze gewoon tien jaar en zoeken ze die tamme boerenzonen die bier gooiden gewoon op in het winkelcentrumpje van hun kutdorpje en gaan ze verhaal halen.

  Martien Hoogkamer is sowieso al erg kut dus waarschijnlijk werd ze een dienst bewezen.

  25
  8
 2. Kansloze babies zegt:

  Kneuzenkind. Nooit leren fietsen.
  Nooit van de glijbaan geweest
  Dit joch kan gewoon niet tegen een stootje. Zodra die geplaagd wordt rent ie naar z’n mama.

  En dan dat liedje van ‘m.

  22
  10
  • Johannesdubbeldam zegt:

   Dit staat gewoon in zijn contract en zou iedere artiest moeten doen. Of ben jij ook zo’n paupertokkie die met bier gooit?

   18
   9
 3. verloochenjeafkomstniet zegt:

  Tja, als je muziek eigenlijk alleen gedraaid wordt in cafe’s en kroegen, moet je niet gaan lopen zeiken over wat bier over je schoenen. Dankzij dat publiek is hij juist groot geworden. En wat voor publiek verwacht je als je zingt dat je wilt zwemmen in Barcardi Lemon? Een stelletje Ranja-drinkers?
  Dus, sneeuwvlokje Hoogkamer, verloochen je afkomst niet. Het zijn maar plastic bekertjes met bier. Of verander van repertoir.

  17
  9
  • Beckham van Glanerbrug zegt:

   Mart denkt dat hij de bariton is van het Koninklijk Filharmonisch Orkest. Hij is een cafézanger en daar hoort bier bij. Straks gaan ze in het bordeel nog klagen dat de medewerksters worden bekogeld met mannenpap. Part-of-the-job en je wordt er rijkelijk voor betaald. Hoe meer je er over klaagt, hoe erger het wordt.

   8
   5
   • Clubber Lang zegt:

    Wat een ongelofelijke spetterpoep komt er uit jouw brein zeg.
    Jouw logica: in de bouw werken ze met cement. Dus cement mag gegooid worden naar alle zzp’ers die even komen werken op jouw bouwplaats.

    Dat je bier drinkt in een kroeg betekent nog niet dat je het naar je gasten mag of moet gooien toch?

    In dat voorbeeld mag ook iedereen zijn ballen tegen je moeders voorhoofd aanslaan omdat ze nou eenmaal een keer in een swingersclub is geweest waarbij ze diverse ballen op haar kin heeft geklutst.

    Wat een lutser bent jij.
    Groetjes!

    8
    8
    • Paul G. zegt:

     Die laatste beeldspraak triggert mijn fantasie enorm.
     Is zijn moeder een 42-jarige brunette met een scheve voortand, bril, tattoo op haar linker bovenarm van een datum met een kattenvoetzooltje ernaast?
     En verder heeft ze momenteel een ontstoken navelpiercing en ook een kalknagel aan haar linkergrote teen, en zwarte nagellak. En een bril.
     En heet zij Patricia Nagtegaal en ze komt uit Spijkenisse? Die had ik gisteravond op de chat, die lust er wel pap van zo te zien. Wat een toeval zou dat zijn. Maar dan haak ik ff af. Kan ik met iemand ruilen voor vanavond?

     5
     0
 4. Hans Worst zegt:

  dit is niet de eerste keer dat hij wegloopt bij een optreden hij wordt er dik voor betaald dan moet je niet janken om een paar biertjes nou is meneertje hoogkamer al een janker van zich zelf als je een parodie van je nummer een auteurrechtenclam stuurt ben je gewoon een mietje

  4
  7
 5. Gerard J zegt:

  Voor mij heeft Mart gelijk krijg je tomaten of in zijn geval bier naar je toegesmeten vinden ze je optreden niet goed genoeg en ga je pleitte.
  Als tijdens een voetbalwedstrijd vuurwerk of rookbommen worden gegooid kapt de de scheidsrechter het ook (tijdelijk) af.
  Publiek moet zich gedragen en anders doeiiiii poen.
  Het goedlullen van biergooiend gajes da’s de omgekeerde wereld. Dat de organisatie zijn boekingsgeld kwijt zijn ligt niet aan Mart en zijn team maar aan het publiek. Er zijn een paar raddraaiers zijn aangepakt serveer je die de rekening van €8000,- maar kun je het goedwillende publiek schadeloos stellen

  3
  6
  • Jan van de Hertog 033 zegt:

   Vind ik niet hoor.
   Stel je voor.
   Sta je rustig met je matties aan de tap een paar biertjes weg te tikken en dan gaat ineens de muziek uit en begint zo’n knulletje in de microfoon te blèren niet te kort. Kutliedje ook nog. Wil je niet meemaken.

   Volgens mijn bescheiden mening is het dan zaak zo snel mogelijk in te grijpen en direct bier naar het podium smijten.
   Als dan het gewenste resultaat uitblijft een paar barkrukken erachteraan.

   Als hij/zij/het dan nog niet van ophouden weet een dranghek of een vuilnisbak. Genoeg is genoeg zouden wij zeggen. We laten ons niet zo maar ons feestje afpakken door zo’n krummel met van die stadse fratsen

   12
   2
  • Thomas zegt:

   Het prinsje was bang dat er een paar druppels bier op zijn design soijkerbroek zouden komen. Hij moet zich er gewoon op kleden want het gebeurd altijd op zo’n festival dat er wat biertjes vliegen. Kun je dat niet aan dan moet je de boeking niet accepteren. Nu kan hij de gage terug gaan betalen waarschijnlijk. Wat een cry baby.

   9
   2
 6. Deerntje zegt:

  Als je een liedje gaat zingen in een boeren tentfeest, dan weet je dat je te maken krijgt met “smietbier” das onmeunig mooi! De kinderen die vooraanstaan weten dit ook en vinden het fenomeen ook waarachtig prachtig! Lekker goor worden, zet ze op een grasveld en je krijgt er ook nog pollen en drek bij, lekker man! Wit tshirt aan en gehen mit die bananen!

  8
  1
 7. Sylvia zegt:

  Wat een vervelend Kut joch is het toch de domoor vooral erg geil opzichzelf.

  Een jankert die paar glaasjes na zich toe gegooid krijgt en met zijn ster allures direct wegloopt de stakker.

  Had het beter moeten oplossen dat cover zangetje rekent 8000 ruggen voor halfuurtje.

  Zelf snuiven en zuipen als een beest de stakker.

  Wij boeken hem nooit meer.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.