Martijn (Nieman), The Voice regisseur, ontkent


Goh. Na Ali B en Marco B ontkent nu ook de vieze regisseur/eindredacteur Martijn dat ie veel te ver is gegaan met handtastelijkheden en ander ongewenst seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het programma. Dat doet ie semi-anoniem in het AD. Eerder werd zijn naam al niet genoemd in de BOOS documentaire over het misbruikschandaal bij de Talpa show.

“Als een jongetje of een meisje binnenkomt dat heel zenuwachtig is, dan pak ik zo iemand vast en zeg ik; kom op hoor, je moet wel op televisie. Het grappige is dat twaalf jaar geleden niemand dit raar vond. Dan kreeg je complimenten over hoe goed je in je vak was.” Aha, meneer Nieman is gewoon een enorme lieverd. En ook nog eens goed in zijn vak.

“Mijn editors zeiden nog: Martijn jij bent altijd zo lekker bezig met die kandidaten, ben je niet bang dat iemand dat verkeerd opvat? Toen zei ik, ja misschien wel. Maar ik denk niet dat er mensen te vinden zijn die zeggen: ik doe teveel.” Kijk eens aan. Hij werd er al op aangesproken, maar rechter Nieman had toen al besloten dat meneer Nieman niks verkeerds deed.

“Ik wil het beste uit mensen halen. Dat heeft altijd gewerkt. Maar waarschijnlijk is het nu te ouderwets.” Nou, weten we dat ook weer. Nieman wil gewoon het beste uit mensen halen en blijkbaar mag dat nu niet meer. Eigenlijk is hij slachtoffer.

Maar toch nog even 1 vraagje aan Martijn Nieman. Nou ja, eigenlijk 2. Als hij zo onschuldig is, waarom wil hij dan niet met zijn achternaam in de krant? En waarom verwijderde hij op 18 januari, 3 dagen voor de BOOS uitzending, al zijn socials en zelf Linkedin offline?

28 reacties op “Martijn (Nieman), The Voice regisseur, ontkent

 1. Jan Jansen zegt:

  Dit is de grootste pedo uit de hele club, het zou zo de oprichter kunnen zijn van Pedofielen vereniging Martijn.
  Bah wat een viezerik hoop dat hij een leuke tijd heeft in de gevangenis.👊💪

  31
  17
 2. Mi zegt:

  Allemaal weldoeners die per ongeiuk hun pik tegen deelnemers aanduwen en schuren. Maar allemaal voor de mentale support. Ook altijd dezelfde excuses van dit soort type.

  29
  7
 3. Professor Paardekut zegt:

  Zoals eerder gezegd dat hele TVOH is gelul, dames die zich omhoog willen neuken zijn net zo slecht als de kerels die het uitvoeren (mits meerder jarig natuurlijk). Maar wat voelt het goed om al die deugers gecanceled zien te worden.

  13
  11
  • Martijn pakt Niemandman zegt:

   In.Hilversum.mag.je.blijven.zitten.en.di.kpics sturen,maar.als.je.de.naam.van.Martijn.noemt.noemt.sturen.ze.je.per.direct.de.laan.uit. houd.je.je.mond.dan.mag.je.in.je.zwaar.overbetaalde.baan.houden.en.krijg.je.bloemen.op.je.verjaardag.van.demol.himself!

   0
   1
 4. Fan van Roddelpraat zegt:

  Deze man is vrienden met Sander Vahle. Het is echt een bende met als opperhoofd de familie de Mol. Nu probeert de familie de Mol de heilige boontjes te spelen. Maar ze hebben er allemaal van geweten.
  Trouwens bij VI vandaag verleden week gaf ineens René vd Gijp aan dat ze Rietbergen al jaren vieze Jeroentje noemde door zijn gedrag. Gijp zit niet in the Voice en toch gaf hij aan dat iedereen die man zo noemde. Én dan verklaring Rietbergen zelf, lijkt mij heel duidelijk.
  Familie de Mol wist het. Slachtoffer Linda is hypocriet en broer ook. En zoon Johnny is ook niet de ideale schoonzoon.

  21
  4
 5. Gerard Joling zegt:

  Het zal mij niet verbazen als eerdaags die cokejunk Gordon aan de beurt is die zich vergrepen heeft aan een zooi van die arme mongooltjes en bejaarden.

  11
  8
 6. Charlie da Silva zegt:

  Maan zegt dat het met Martijn ook alleen maar over muziek ging en dat ze met respect behandeld is.
  Duidelijk, Martijn heeft na zijn trucje van 2 minuten Maantje nog geduldig naar een hoogtepunt geslobberd.

  5
  4
 7. Hans zegt:

  Er moet gewoon een mega onderzoek komen naar iedereen die in dienst is bij en van john de Mol dat is wel duidelijk.en ondertussen alle programma,s stoppen.want iedereen is verdacht.!!!!!

  3
  2
 8. Evianne zegt:

  Straks durf je niemand meer aan te raken. Geen bemoedigend schouderklopje meer. Geen troostende arm meer om iemand heen. We moeten niet doorslaan…..

  10
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.