Maxime Hartman bedelt om gast te worden


Ach ja. Maxime Hartman, een jeugdheld van Jan. En zoals jullie weten is Jan vreselijk oud. Maxime is dan nog eens veel ouder. Maxime is overal een beetje uitgepoept. Dat komt omdat Maxime nogal graag ontregelt en dat vinden ze op een zekere hoogte wel leuk in Hilversum totdat ze het vervelend vinden. En dan lig je er overal uit, zoals Maxime Hartman. En wil ie dus graag te gast zijn bij Roddelpraat.

We durven nauwelijks over je te praten, dat klopt. Maar dat is uit angst dat niemand weet wie je bent. Maxime wil niet vergeleken worden met “jan Fukking roos” en dat begrijpen we heel goed. Hoe kan een uitgerangeerde overjarige puber zich nou vergelijken met Youtube-ster en held van de jongere generatie. Onmogelijk.

37 reacties op “Maxime Hartman bedelt om gast te worden

 1. Paardenlul zegt:

  Ja Maxim!! wil ik wel zien, die zak van een postbode of andere sterretjes kunnen geen tegengas geven bij Ome Jan. Maxim is de enige die het evt wel zou kunnen. we gaan het zien. zonder gast ook prima.

  5
  7
 2. droeftoeter zegt:

  Is hij nou Rembo of is hij Rembo? Maakt ook niet uit, toen was er nog prima tv! Koffiekoppen en de Föhn….heerlijk. Tampie, de gluurbuur…allemaal toppers!

  6
  1
 3. De dochter van Jan Roos zegt:

  Maxime durft wel bij Dumpert te zitten want dat is lekker veilig en Hilversum’s genoeg. Daar kan die nog net tegen aantrappen en weet die precies tot hoever die kan gaan. Ik zeg, nodig zijn betere wederhelft uit… Theo Wesselo. Wat een snuifbaas is dat joh!
  P.s. pap, vanavond wat rustiger met de wijn, plsss

  10
  2
 4. Maxima Sorrekieta zegt:

  Maxim, herkenbare mooie naam. Een vent met karakter. Roos daarentegen is een schande , zou een enkele vliegreis mogen maken met Julio Poch.

  0
  8
 5. DeVrouwVan zegt:

  Ikcdroomde cannacht dat ik autorijles kreeg van Jan Roos. We reden kriskras door nederland. En we gingen bijna zoenen🤪🤪🤪perfecte man van 10 jaar ouder dan ik

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.