MC Radboudje wordt beroemd


We hebben onze huisadvocaat een godsvermogen overgemaakt nadat we onze zaak tegen die valsspelers van een Televizier hadden gewonnen. Nou ja, gewonnen? We kregen gelijk. Dat was het. Maar mochten niet meer meedoen en we moest onze eigen advocaat betalen. En dat laatste was echt een probleem want Ribbert kost al een rug extra als je een kopje koffie bij hem krijgt.

En wat blijkt? Hij is nu verdikke een BN’er geworden. We hebben hem een deskundo bij RTL Boulevard gemaakt. Maar eens een factuurtje sturen.

14 reacties op “MC Radboudje wordt beroemd”

 1. Robbie zegt:

  Toch zou het wel mooi zijn als het waar is wat deheer Radboud zegt. Lil Kleine financieel totaal naar de grond. En optreden zit er voor hem zeker niet in want dan kan hij weer biertjes koppen en niemand zit meer op hem te wachten. Overigens zie ik een skyline van Breda bij de foto staan daarvoor *HIGH FIVE* maat………

  21
  0
 2. Ludo Sanders zegt:

  Ik hoop dat Jan en Dennis naast veel geld aan een dure advocaat, ook eens wat geld gaan uitgeven aan dure IT nerds. Het wordt tijd dat Piemelboys niet meer kunnen reaguren op deze site.

  15
  0
 3. Reporter zegt:

  Is dat de eeneiige tweelingbroer van de rat Ernst Kruipers ? Wat een typhusbek heeft dat stuk vulles. Voor het overige precies Dennis Schijtschouten. En maar janken en maar janken, want de hele grote boze wereld blah blah blah. Wees eens een kerel mietebal Schouten en breng je vader niet eeuwig ten schande. Jankbal mieterige kloodzak dat je bent.

  2
  38
   • Jan, maar dan niet die ene zegt:

    Los van de rest vind ik het wel altijd een beetje zielig voor Dennis’ pa. Gast is gescheiden en heeft met hard werken een prima huis, en de kinderen komen ook niets tekort volgens mij. Jan komt niet verder dan boven de AH in Bergen. Misschien dat hij het daarom zo op de Kaasboer en op dat schijtgat Glanerbrug heeft; het enige dat hij heeft is het feit dat er mensen in het dorp wonen die mooiere huizen kunnen betalen dan hij.

    3
    2
 4. Baken zegt:

  Dit bewijst dat Jan net zo diep gezonken is als RTL boulevard. Anderen mensen snitchen die meer hebben bereikt. Die had sex met die, die ging vreemd, die snuift etc etc. Bemoei je met je eigen leven. Dat deze advocaat daar gaat lullen op TV is niet zo vreemd. Hij ziet geen verschil.

  3
  15
 5. Strontjong zegt:

  zal ik eens poep over jouw bek smeren, in Drenthe wonen alleen maar klapmongolen zoals Johan Dreksen de strontslikker van de Molletjes pauperfamilie. Ga maar deadt daar in je kutprovincie, dat er een hunnebedsteen op je kanis mag landen Anti EU

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.