Mede-piemelvrager had meer begeleiding nodig

bilal-oussama

Samen met Bilal Wahib zat Oussama Ahammoud (20) een potje te livestreamen toen het de heren een leuk idee leek om een jongen van 12 zijn snikkel te laten tonen aan alle kijkers. Er werd een beloning van 17k beloofd. Enfin, u kent het verhaal. Bilal was hierna de sjaak, maar is natuurlijk weer helemaal schoon verklaard door de media en het Openbaar Ministerie. Zijn maatje Oussama reageert nu ook op het ‘incident’. “Ik had zelf graag meer begeleiding gehad toen ik bekender begon te worden”

Wat is dat toch met dit soort gasten. Het is altijd de schuld van een ander of ze hadden iets moeten krijgen. Nu is het weer meer begeleiding. Dat argument hoor je nou nooit bij andere mensen. Net of begeleiding voorkomt dat je een kind om zijn geslachtsdeel vraagt. Maar omdat de heren enige bekendheid hebben is het niet hun schuld. “Maar hoe we daarmee om moesten gaan, hebben we nooit geleerd. Ik hoop dat jongeren en influencers door wat er is gebeurd wel die begeleiding gaan krijgen. En dat dit soort incidenten daardoor voorkomen kunnen worden.” Ja ja, want iedereen misdraagt zich op dit niveau die geen begeleiding heeft gekregen. Echt waar.

“Zelf heb ik er nooit voor gekozen om een voorbeeld te zijn, maar na het incident weet ik dat ik dat wel ben. Nu ik me daar bewust van ben, zal ik er heel anders mee omgaan dan ik tot nu toe heb gedaan. Ik ben volwassen geworden. Ik ben nu een man.” Als iemand van 20 dit zegt weet je zeker dat ie niet volwassen is noch een man. Want een volwassen man neemt namelijk verantwoordelijkheid voor zijn (mis)daden, die piept niet over het gemis van begeleiding.

36 reacties op “Mede-piemelvrager had meer begeleiding nodig

  • Victor van Vark. zegt:

   “Een volwassen man zou snappen dat hij zelf voor zijn shit moet zorgen.

   Nu stellen deze twee riftijgers dat een influencer begeleiding moet KRIJGEN omdat ze nooit hebben geleerd hoe ze moeten influencen.

   ‘Zou Moeten Krijgen’ .. van wie dan?
   Hebben ze weer een externe factor gevonden om hun eigen onvermogen tot logisch nadenken te verbloemen?

   Hoe dom zijn die gasten eigenlijk?

   Deze types zijn feitelijk nog te dom om voor de camera te schijten dus hou er alsjeblieft volgende keer rekening mee als zo een kansenkind op youtube verschijnt en meldt hem gelijk.
   Hoe eerder dit geklooi in de kiem wordt gestopt hoe beter.

   9
   0
 1. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Een voorbeeld, nou laat de rest van die pedo moslims dan ook maar uit de kast komen. Heel het westen weet inmiddels dat ze in Marokko elkaar in de kont neuken omdat hun zus als maagd moet trouwen en ze dan maar met elkaar experimenteren, tot aan het einde der dagen deze nobody blijven herinneren aan zijn zieke, smerige praktijken, vuile pedo!

  37
  2
 2. Gordon Neukgenot zegt:

  Deze voorbeeldige moslims zijn een verrijking voor de droeve Nederlandse cultuur. Ik raad daarom iedereen aan heel gauw zijn/haar bek te gaan houden.

  2
  9
 3. Timmy zegt:

  Inderdaad. Mans genoeg voor de daad dan ook voor de gevolgen. Weg met die rotkoppen. In het schaamhoekje. Begeleiding. Wat geen opvoeding gehad ofzo. Bah

  5
  0
 4. Maroc zegt:

  Zelf Marokkaan en met de mogelijkheden die Nederland biedt, VWO en de uni succesvol mogen doorlopen. Ik heb een goed leven, mede wederom dankzij Nederland.
  Helaas zijn er altijd lieden zoals Bilal Wahib, Oussama Ahammoud en Ismail Ilgün (haakneus met een laag IQ en overigens een Turk maar Hollanders gooien alles op een hoop) die het keer op keer verpesten voor de achterban. Want de achterban wordt er op aangekeken.
  Want alle Marokkanen zijn pedo’s enz. Dus beste Bilal Wahib, Oussama Ahammoud of je doet normaal of je rot maar lekker op naar thuisland Marokko. Want in Marokko is alles beter dan hier toch? WTF doe je hier! In Marokko zijn ze bij het strafrecht dito het gevang iets minder blij met pedo’s. Daar kom je niet weg met een inclusieve zoet,sappige uitspraak zoals enkel een Woke D66 rechter het kan *

  * “In november 2021 maakte het openbaar ministerie bekend dat er weliswaar sprake was van een strafbaar feit, namelijk de 12-jarige aanzetten iets tegen zijn wil te doen en zo inbreuk te maken op zijn lichamelijke integriteit, maar dat de zaak geseponeerd is omdat het slachtoffer geen baat heeft bij een rechtszaak en omdat het incident veel persoonlijke en professionele gevolgen heeft gehad voor Wahib. Sprake van kinderporno of ontuchtige handelingen was er niet en de beelden waren volgens het OM niet bedoeld om seksueel te prikkelen.”

  7
  1
 5. Sander Schimmelpik zegt:

  deze nono’s hadden nooit beroemd moeten worden… gewoon op jonge leeftijd in hun achterstandswijk laten met een moestuintje als dagbesteding!
  Weet niet welke castingbureau zo gek was deze kneuzen een kans te geven…. ze zijn pertinent al Kansloos te noemen!

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.