Minder artikelen op Roddelpraat


Ja hallo, niet voor altijd hè. Maar die ouwe is weer op een snoepreisje. En dan gaat ie niet zitten tikken als ie ook op een terrasje zijn toch al flinke BMI richting zorgwekkend aan het vreten en zuipen is. Enfin, maandag wordt het hier weer wat drukker.

Wat gaat Janus doen? Hij gaat naar Barcelona. Beetje tapas kanen, beetje flaneren, potje voetbal kijken en natuurlijk nadenken over het leven. Want het blijft een filosoof.

48 reacties op “Minder artikelen op Roddelpraat

  • Jentje zegt:

   Nou nou niet zo negatief. Je kunt het ook positief oppakken.
   ‘Dikke’ zoals Dennieboy ome Jan regelmatig noemt heeft behoorlijk wat overgewicht.
   Jantje heeft goede voornemens en is gaan racefietsen (zielig voor de fiets).
   Vraag is of hij zich een beetje inhoud en zich weerhoud van alle lekkernij daar in Barcelona.
   Met een beetje pech moet hij van zijn vriendin terug fietsen haha

   6
   1
  • Magere Hein zegt:

   Het haatvarken van Bergen
   Zit iedereen maar te te tergen
   Met vakantie, zuipen en jolijt
   Bier, worsten en braaksel op het tapijt
   Maar eens zal magere Hein
   Een einde maken aan dit festijn

   4
   11
 1. Het is bijna Pasen Judas Roos zegt:

  Het volgevroten kalende alcoholvarken neemt het er van / met het gebedel / steun ons. Nou Roos ik steun je als je jouw varkenspolsen door snijdt. Ik beloof je dan niet over je graf te pissen ! En een bloemetje naar je mamsie te sturen die jou de haatbig ooit uitpoepte. Deal ?
  Jouw mammie is kennelijk nooit vreemd gegaan. Dezelfde achterlijke biggenkop

  4
  88
 2. Gasklep zegt:

  Precies.
  Geld moet rollen.
  Kunnen we misschien iets extra’s doneren? Dan kan je extra pilsjes kopen op een terras.
  Prettige verkansie

  34
  0
 3. Raimon zegt:

  Jan ik heb een extra donatie gedaan, zodat je lekker nog meer kan genieten in Barcelona. Neem het ervan. Een fijne vakantie toegewenst.

  32
  0
 4. Tanja zegt:

  De dag dat ze je zure biggenharsens kapot trappen Janus Roos, de dag die komt vroeger of later/ zal er geen traan om laten godverdomde nare typhusgast

  2
  34
 5. Henk Murad zegt:

  RoddelPraat, wil je aub die ontzettend negatieve en kwetsende reacties deleten?! Ik wil niet in gezelschap van dit soort lieden zijn!!

  34
  0
  • Timmy zegt:

   Voel meelij. Niet teveel. Is hij ook weer niet waard. Stel je voor hoe zwaar het moet zijn hem te zijn. Laat hem lekker op Jan of op mij vetileren. Wij kunnen het hebben. Misschien op een dag ziet hij het licht. Hij is zijn vijand. Jou raken voedt de zieligerd. De parasiet. De patiënt. En als hij niet de weg vindt pleegt hij vanzelf zelfmoord of “zelfmoord”. 😘

   2
   2
   • Doorlopend de Grappigste zegt:

    Helaas Timmy.
    Da’s ijdele hoop op zomeravonden.
    Er hangt ergens in een trapgat nog een stuk nylon touw.
    Nooit gebruikt, geen enkele keer

    1
    0
  • Timmy zegt:

   Timmy had weer “werk” te doen. Ken je dat? Wat krijg jij voor je getrol? Zielig losertje lmao. Och och die gemene wereld. Reageer je maar af hoor “slimmerd”. Mijn domme ideetjes all around you. Mijn daden die jou onverdiende sadass ten dienste zijn. Wat deed jij dan huilen en pesten. Kleuterschool pestkopje. Niets slim. Achterlijk idiootje! Te laf om je lijden te eindigen. Dus maar trachten anderen huilie te doen. En zelfs daar faal je. Fucking failbot. Kom mij porren sjap. Ik ben wel erger gewend. Breng je een leger? Wel oppassen voor mijn engelen. 😘 Strepen verdient waar het telt. Waar jij? Lmpo sneuaap

   1
   1
   • Echie zegt:

    Kijk ik ben ook wel eens door een vrouw gemept. Niet teruggeslagen maar weggelopen. Maar dat vrouwen wel mogen slaan slaat uiteraard nergens op. We gaan daar niet seksistisch in zijn. Beginnen met de mond kwetsen en als dat niet lukt fysiek worden. Zelfde fout. Dat je woord met woord bestrijd en wegloopt als je kan. Maar deze “dames” waren dictators. Jij moet, jij mag niet. En anders mag ik jou kwetsen en een tik verkopen. En als je onder invloed bent en oog om oog mag ik huilen en je aanklagen of afpersen? Nee! Belediging voor echte slachtoffers.

    2
    0
 6. AntJan Roos walgelijke vetzak zegt:

  Janus Anus de haatbig
  Poetin kan nog van je leren minne verrotte kudtgast uit Bergen
  Met je drankprobleem en je kudtharsens voor een 45 jarige
  Randdebiel met je gebedel en ondertussen de bloemetjes buiten zetten
  Dan ben je een typhyshond
  Was je altijd al

  2
  18
 7. Timmy zegt:

  Senyor cap de patata no hi ha massa cervesa i patatas brava. Fijne stad. Maar blijft een stad. Zal jullie Timmies annekdotes mbt Barcelona besparen. Te absurd. En toch netto een positief gevoel. Top tien Europese grootsteden. En eigenlijk is mijn complete top tien Europees. No place like home denk ik dan. Maar vreemd genoeg staat er geen Randstad in. En overige Nederlandse steden vallen niet onder grootstedelijk qua inwonersaantal. Helaas geen Timmy autobiografie. Ook geen nda’s. Liever lachen om anderen die hun levens de moeite waard vinden om op papier uit te brengen terwijl de fictie die jullie genieten vol zit met verknipte en verdraaide life of Timmy in afgezwakte vorm. Timmy tip! Geniet van elke dag en de kleine dingen. Erger je niet meer dan noodzakelijk. Anders had ik dit niet meer getypt. Zoek elke dag die goedschikse lach. En je leven blijft de moeite waard. En als een kleuterschool niveau sadass je moeder die zaken heeft moeten doorstaan in zijn ziekhed benoemd, shrug it of and pitty the fool. Ik ga hem niet helpen in zijn doodswens. Ik ga hem niet bevrijden. Moet hij zelf de ballen voor groeien de weeknek.

  2
  4
 8. Danny de Junk zegt:

  Ah toe…nog ff over Danny de Junk die toch een echte Rat bleek te zijn. Meisjes van 21 drogeren om er met drie man sterk overheen te kunnen. Nagel hem aan ’t kruis.

  1
  0
 9. Wiki Pedia zegt:

  Roos haatvarken
  Dat je maar een stevige hartverzakking mag krijgen
  Opeens deadt op de vloer van de badkamer
  Doe eens Elvis na
  Wij willen het hoofdstuk met jou VARKEN afsluiten
  Doe eens lief mee stuk vulles

  2
  9
 10. 📣📣📣⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️‼️‼️‼️‼️‼️ zegt:

  DANNY DE MUNK VERKRACHT 21 JARIGE MEISJES MET 2 ANDERE GASTEN IN HET BOS @yvonne

  9
  0
 11. Koetlife zegt:

  Heb weer een rooitje overgemaakt jongens dat Jan wat drinkgeld heeft in barca geniet ervan!!! Ik probeer elke maand een flink bedrag te storten zoveel love voor jullie

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.