Monica Geuze depressief en in relatiecrisis


Potverdikke! Dachten we eindelijk dat sprookjes bestaan. Dat je als gemiddeld lelijke man in dit land een relatie kan krijgen met een redelijk lekkere BN’er, blijkt het toch allemaal niet te lukken. Moon zit namelijke in een persoonlijke crisis, het dertigersdilemma. Oftewel, ze weet het ff niet meer of dit het leven is wat ze wil leven. En dan wankelt de positie van die druif natuurlijk gelijk.

Nou ja, Monica. Ik kan je een wijze les geven. Van oude man naar jonge vrouw. Het leven draait helemaal nergens om. Het gaat werkelijk nergens over. De enige reden dat wij hier zijn is om ons te vermenigvuldigen. En daar zijn we zo verdomde goed in dat er zware overbevolking is. Dus de enige reden van ons bestaan bestaat ook niet. We moeten dus maar gewoon onze tijd zo plezierig mogelijk volmaken. En dan is het gelukkig klaar.

14 reacties op “Monica Geuze depressief en in relatiecrisis

 1. Henk Spermatank zegt:

  Misschien eens als bijna elke Nederlander een normale baan van 8 tot 5 zoeken, met 5 weken vakantie per jaar. Dan heb je niet zoveel tijd om stil te staan bij je dertigers dilemma, verwend strak getrokken Barbie pop.

  57
  19
   • Henk Spermatank zegt:

    Janny,

    Deze pop raakt volledig in paniek nu haar volgers massaal afhaken, hetzelfde voor pop Nooshin. Dat is ronduit triest, want ze weten helemaal niet hoe een normaal mens leeft. Ja, ze doen alles om het te doen voorkomen dat dat wel zo is. Jarenlang werd alles gesponsord, tot het pleepapier om je reet mee af te vegen aan toe. Nu deze generatie volledig oninteressant geworden is raken ze in een “depressie”.

    Get a life, de nieuwe garde staat klaar.

    9
    2
 2. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Wie is dit dan? Ik kijk al enkele jaren geen MSM meer, ziet eruit als iemand die zichzelf te belangrijk vindt. Dit is materiaal om na een zware stapavond mee in je nest te belanden en voordat de zon opkomt het huis te hebben verlaten.

  24
  14
 3. Samantha de Jong zegt:

  Ze is 26 en maakt zich druk om zaken als trouwen, meer kinderen krijgen en welk doel ze in haar leven heeft. Heb ik weinig last van gehad op die leeftijd.

  14
  19
 4. Happy Newyear zegt:

  Haha.
  Heeft Monica nou ’s een keertje zélf een relatiedip, weet ze gelijk hoe dat voelt.

  Het is dan nu wel tijd om veganiste te worden?
  Boompjes gaan knuffelen en in de bres springen voor dolfijnen en opgehokte konijntjes? Na haar dertigste heeft haar eigen leven toch niet meer zoveel zin.

  De sappen drogen op en het fruitige is verdwenen, tijd voor de nieuwe fase in haar bestaan, tijd om op zoek te gaan naar de ware essentie.
  Tijd om puur te worden met meditatie en het beheersen van verlangens, op zoek gaan naar je ware zelf.
  Dit alles heb ik uit een boek.

  Het volgende is de realiteit:
  Zodra de armpjes eruit gaan zien als bungelende kipfiletjes en dat platte buikje een soort focaccia-deeg dan kan ze stoppen met make-up en haarverf.

  Op naar de yoga-klas en twee keer in de week zwemmen kan het verval nog een beetje afremmen, echter, het is onoverkomelijk.

  En hopelijk droogt ze elke keer weer een beetje mooi op anders is het zo schrikken.

  31
  4
 5. Wentelteefje BroodjeGezond zegt:

  Jantje straks gelukkig de pijp uut? Want alles zonder reden, behalve dan het graaien en laaien, feesten, successen en de de kinds?

  1
  19
 6. Dr Bernhard zegt:

  Het is toch Gods geklaag. Wie zit er nou met wijn in de ene hand en een mobiel in de andere hand te badderen. Wat een cliché trutje. Gewoon die snee goed wassen en de oksels meenemen voordat je jankend met een pilletje naar bed gaat. Wat is daar nou zo moeilijk aan. Dom wijf!

  2
  0
 7. Life of Yvonne zegt:

  Het is natuurlijk ook niet makkelijk. Net een huis gekocht in oud zuid. Alles van boven naar beneden verbouwd. Dan raak je natuurlijk ook gauw verveeld als het bijna klaar is. Vader van je kind in Dubai met allerlei chicks. En jij zit hier maar te staren met je kind in het koude kikkerlandje. Nieuwe vent heeft wel geld maar daar is de leukigheid ook wel wat vanaf. Tel daar nog een aandachtstekort bij op en daar ga je…..

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *