Monica Geuze en de Glimworm aan de zachte hasj


La Geus en La Rodenburg zaten even helemaal hip te doen bij George te Amsterdam en maakte, zoals altijd bij influencers, daar foto’s van. Monica zette hem enthousiast op haar story en toen werd duidelijk dat de voorgedraaide joint er ook opstond. Vlug verwijderen en een locatieplaatje erop plakken. Hahahahahaha.

Wat een kinderachtig volk is het toch. Mijn hemel.

25 reacties op “Monica Geuze en de Glimworm aan de zachte hasj

 1. Pieter zegt:

  Monica Geuze en Robbert Rodenburg.
  Twee kansloze nitwits die nietsdoen tot een kunst hebben verheven.
  Stop Making Stupid People Famous.

  En druggebruik is slecht, you know?
  En dan te bedenken dat dit volk door wil gaan voor ‘influencer’.

  39
  11
 2. Tjeerd zegt:

  Begrijp wel dat ze verbergen. Er volgen ook jonge irritante kids die glimworm. En mondharmonica geuze houdt wel van een staaf in haar mondje. Mja je hebt jankers over softdrugs. Dus begrijp wel dat ze wegwerken. Natuurlijk heeft iemand zitten janken. Anders jullie wel.

  Mja al smoken ze, boeiend 🙂

  1
  3
 3. Daan H zegt:

  En nu hebben jullie het er over! Gratis aandacht, denk dat die Rodenburg liever een cokepiemel in z’n reet heeft, dan een joint in z’n mond.

  2
  1
 4. PietjePuk zegt:

  En weer clickbait op Roddelpraat. Want dit is verre van een scoop. Dit bericht is eerder al geplaatst door andere juice channels. Drogen jullie bronnen op of wat? Als jullie geen nieuwtjes hebben, doe dan niet alsof je zelf een ontdekking hebt gedaan. Vond jullie gecombineerd irritant maar wel scherp. Maar de laatste weken schrapen jullie langs de plinten qua nieuws, gooien te snel dingen online, of komen met ‘scoops’ die elder al te lezen waren. Het begint een beetje op Roddelloog te lijken zo.

  4
  1
 5. Tante saar zegt:

  Het hele zooitje zgn BN erd is te dom om zelf te schijten,en heeft met hun gesnuif en gespuit niet eens door dat ook zij die hele handel in de benen houden ,en duizenden doden op hun geweten hebben, incl die van P R de Vries, en maar krokodillen tranen huilen na de aanslag

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.