Monica Geuze jaloers op eigen dochter


Voor degenen die het nog niet wisten: Monica Geuze houdt van aandacht. Maar, probleem is, die aandacht was deze week niet direct op haar gericht. Hier het vreselijke verhaal:

“Net is er een jongen die op de foto wilt. Hij laat ons voor en vraagt of hij een foto met mijn dochter mag maken. Ik zeg nee, maar je mag wel een foto met mij. Maakt hij een snapchat en ik zie ik dat hij zijn camera draait om een foto van Zara-Lizzy te maken. Ik schiet uit mijn slof. Ik word daar zo boos van.”

Nou en? Hier borrelt toch overduidelijk een vorm van jaloezie op. Mevrouw Geuze baalt ervan dat haar dochtertje tegenwoordig meer in de schijnwerpers staat krijgt dan zij zelf.

19 reacties op “Monica Geuze jaloers op eigen dochter

 1. Dennisschoutenwalgelijkeman zegt:

  In tegenstelling tot dennis schouten die mediageil is, wil monica geuze niet dat haar dochter gefotografeerd wordt. Bescherming van haar privacy omdat, zoals monica zegt, haar dochter er niet voor gekozen heeft dat haar moeder een mediapersoonlijkheid is. Kortom, een moeder die haar dochter zoveel mogelijk wil beschermen verdient een compliment ipv dit waardeloze artikel

  2
  6
 2. Fritsie zegt:

  Zara-Lizzy…whahahahaha..wat is dat toch met dit soort types en van die achterlijke dubbele kindernamen…die breedbekkikker van Nicolette van D heeft volgensmij ook allemaal van dat soort geweldige naame kikkie kate,lola loe. wat een armoe

  8
  0
 3. Johan de Witt zegt:

  Wanneer iemand vooraf duidelijk aangeeft het niet prettig te vinden dat er een foto van je kind wordt gemaakt, dan dient dat gerespecteerd te worden. Ik zou het ook buitengewoon onprettig vinden. Dit gaat om fatsoen. Heeft naar mijn inzien niets met jaloezie te maken.

  0
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *